Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Nona dajesz dajesz, najlepsze przed Toba, dzialacie co 2 dni to nie bedziecie wykonczeni tylko tak akurat:D
Słoneczko to u mnie tak jak u Ciebie, 9/10 dpo i od przedwczoraj bole okresowe co jakis czas sie pojawiaja i znikaja. Trzymam kciuki za Ciebie!
Ja niestety mam tez moje inne objawy pms no i dzis zatestowalam i bielNona lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Wik, wierzę nadal w Twoje pozytywne testowanie!
Ja nawet nie zamierzam, bo coś czuję, że to nie to. Zresztą tyle już czekam to dlaczego akurat teraz miałabym zobaczyć II kreski.. ehCzekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u
-
Lami jaka Ty masz pamięć
hahah czy to jest normalne czy tylko ja mam gąbczasty ciążowy mózg
?
-
U mnie 9 dnia po owu biel biel jak nic. A 11 dnia dopiero cień delikatny
Wik89 lubi tę wiadomość
-
Madziorek, Nona - chetnie przyjade do Krakowa, zeby lezec razem z Wami haha
i nawet nie wiecie jak bardzo marzy mi sie maly skorpionek, ach!
Przepraszam, ze tak truje, ale mam pytanko... Czy zdarzal sie Wam rozciagliwy śluz juz PO owulacji?madziorek86, Ani0nka, Nona lubią tę wiadomość
-
Sloneczko to widze ze mamy podobne nastawienie... ale nie zostaje nam nic innego jak wiara, przynajmniej w tym cyklu nic juz zrobic nie mozemy, wiec trzeba wierzyc;)
Nikodemko ja mialam tak raz ale nie wiem czy nie mialam wtedy wlasnie jakiegos drugiego podejscia do owu i czy w ogole owu byla bo nie mialam zadnego usg w tamtym cyklu...
A moze u Ciebie dopiero ta owu teraz, robisz dalej testy czy przestalas po pozytywie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2019, 21:46
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Nikodemko ja miałam jeden dzień rozciągliwy śluz , chyba z 5 dni przed pozytywnym testem
madziorek86 lubi tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:Madziorek, Nona - chetnie przyjade do Krakowa, zeby lezec razem z Wami haha
i nawet nie wiecie jak bardzo marzy mi sie maly skorpionek, ach!
Przepraszam, ze tak truje, ale mam pytanko... Czy zdarzal sie Wam rozciagliwy śluz juz PO owulacji?od 5-7 dpo mokro, wodnisto, rozciągliwo kremowo
Nikodemka lubi tę wiadomość
-
AniOnka, mam bezwarunkową dobrą pamięć do szczegółów
Mój gąbczasty mózg objawia się kiepską pamięcią krótkotrwałą, ubigim zasobem słownictwa a jednocześnie bujnym słowotwórstwem
madziorek86, Ani0nka lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Wik - robie, sa juz negatywne
No wlasnie, ja nie wzielam luteiny, bo nie wiem czy byla ta owulacja i kiedy dokladnie... Rozciagliwy sluz mam pierwszy raz w zyciu na tym etapie cyklu, zawsze po owulacji był bialy i kremowy.
Eh, czuje w kosciach, ze jednak cos jest nie tak. W piatek bede w okolicach labu, chyba strzele proga. -
Meggs - mialam miec wczoraj, ale musielismy przelozyc na 28.02. Mam isc na ta wizyte z wynikiem badania nasienia, a maz nie mogl na nie pojechac w poniedzialek. Wiec jeszcze sobie poczekam tydzien w niecierpliwosci... chyba, ze do tego czasu przyjdzie okres
Zrobilam wlasnie test owulacyjny i jest ciemniejszy niz w ciagu dnia... A to testy allegrowe, wiec nie chce wiedziec co by bylo na lepszym. Wtf... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona, w obecnym cyklu zrobiliśmy tak, że przed owu seks był 3 razy w odstępie 2-3 dni, później w dniu poztywnego testu i dzień po były starania, dzień przerwy i znowu, a później to już rzadziej. Nie wiem co z tego wyjdzie, ale pierwszy raz tak było
Coraz bardziej czuję to podbrzusze.. ale taki dzwny ten ból.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2019, 00:06
Nona lubi tę wiadomość
Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u
-
Nona, ja myślę że taka długa przerwa dlatego, bo naprawdę czeka sie, żeby wyrosły najmocniejsze plemniki, tyle, że transportuje się je od razu przy jaju. A pewnie jak same będą musiały przepłynąć, to niewiele ich może przetrwać.
Wy Nona w tym cyklu to musicie chęć do seksu odzyskać, więc codziennie nie, co dwa dni będzie ok.kark, Nona lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Halo dzień dobry!
Melduje się z cudownej Dominikany
W poniedziałek niestety wracamyale te dwa tygodnie odpoczynku to coś cudownego
U mnie dzisiaj 20 dc (wiem to tylko dzięki temu, ze dzień cyklu pokrywa mi się z dniem miesiącawłaśnie mamy tu 22 i ide spać, bo o 5:00 pobudka, jedziemy oglądać wieloryby i na wyspę Bacardi
po powodcie w czwartek klinika
Myślimy intensywnie czy to dobry moment na ivf, ostateczna decyzje podejmiemy pewnie po wizycie. Codziennie pije rum i jest fajnie, może nie wpadnę w alkoholizm :p
Gratuluje wszystkim zafasolkowanym! Podczytuje was w miarę możliwości
Anionka masz termin porodu w urodziny !uwaga, skorpiony bywają ciężkie :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2019, 03:26
Ani0nka, kark, Pestkaa, Lami, Nona, madziorek86, tęczova, patuniek86, Nikodemka, blair. lubią tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.