Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kozgo, maluszek zabiera teraz wszystko, czego potrzebuje. Może spróbuj rosół i nawet owocowe galaretki. Może czegoś takiego Ci brakuje? Wysłuchaj się w organizm, czego się domaga. I sprawdź w co bogate są Twoje zachcianki.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualnyNormy dla kobiet w ciąży są do 92 Ja miałam na czczo przekroczone tylko, 93 z Baśką, i miałam stwierdzoną cukrzycę i fakt czasem cukier 1h po posiłku potrafił skoczyć do 190...
Teraz na czczo miałam razem z pierwszą betą 104, od tego czasu jestem na diecie cukrzycowej i ostatnio cukier na czczo 80 Po posiłkach nigdy nie mam problemu, więc nawet nie zamierzam robić krzywej, bo bym musiała normalną dietę przez chyba 2tyg przed mieć, a wtedy cukry na czczo powyżej 100 murowane u mnie -
Anionka - dziekuje, przez chwile moglam sie poczuc jak pelnoprawna obywatelka fioletowej strony mocy Mam nadzieje, ze faktycznie to przepowiednia.
Mialyscie kiedys taki rodzaj bolu, ze wlasciwie same nie wiecie czy to bol czy nie? Nie odpowiadajcie, nie umiem tego dokladnie opisac W kazdym razie mialam wrazenie, ze przez chwile cmilo mnie nie jak przy owulacji, tylko jak na okres. Moj maz stwierdzil, ze to pewnie zaplodnienie haha
Ani0nka, Lami lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo mój maluszek jest rąbnięty, po dziś o 9.10 chciałam zozole pomarańczowe, o 9.15 kawe czarną, o 9.20 krewetki, a od 9.30 podgryzałam pieczary do zupy
Z mdłościami różnie. Ja kolejno mocne wymioty kilkanaście razy dziennie bez mdłości; mdłości; młodści i 3x wymioty w całej ciąży, a mam córka; syn; córka
Za to szwagierka przy obu synach miała mega wymioty (schudła pierwszy trymestr 5 i 8kg).Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2019, 17:51
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona ja w ostatnim cyklu byłam u giną w czwartek i pęcherzyk był 15 mm i on kazał się wstrzymać do soboty wieczór by plemniki się wzmocniły, ogólnie i tak nie posłuchałam jego rady hehe ale owulacja była chyba we wtorek / środa
Nona lubi tę wiadomość
-
Nona wrote:Pecherzyk 13,6. Kiedy mi wrozycie owu? Liczę na Was. Kiedy bzyk? Myślę żeby zacząć piątek, niedziela, poniedziałek?
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nona Ty bierzesz inofem? On ponoć może przyspieszać rośnięcie pęcherzyka myśle ze możesz zacząć od piątku lub soboty co dwa dni aż do następnej wizyty albo do 25dc
Ja nie mam jako takich zachcianek ale w pierwszej ciąży miałam odrzut od mięsa teraz mi się chce i kwaśnegoNona lubi tę wiadomość
-
Nona, bzyknijcie się dzisiaj albo lodzik żeby odświeżyć plemniki, 3 dni na wzmocnienie i od soboty zaczynacie starania, czy codziennie czy co drugi, jak tam wolicie.
U mnie było tak:
8dc 10 mm
9dc nic
10dc odświeżenie plemników,
11dc nic
12dc 17mm,
13 i 14dc staranko
15dc 21 mm (najprawdopodobniej w nocy owu)
16 i 17dc staranko
Obstawiam owu na poniedziałek/wtorek.
Do działa!Nona lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Nona na bank zacznij się starać od razu jak zacznie Cię bolec jajnik na owulację
Nona lubi tę wiadomość
-
Lami - oby tak bylo! Wlasnie skonczylam robic na drutach, wskakuje w legginsy i bede robic pilates, moze poczuje jajniki jak pocwicze :d
Lami, przedszkolanka:), blair., kark lubią tę wiadomość