Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Niezapominajka2 wrote:U mnie cera przed ciążą tragedia, ale tylko na szyi, nie linia żuchwy, nie broda tylko szyja - ciągle coś tam wisiało, jak zaleczyłam te 3 pryszcze i juz się cieszyłam to pojawiały się 2 kolejne... i tak w kółko. A teraz - marzenie przed terminem @ jeden wyjątkowo na czole a teraz ciisza. Domi - czyli że chłopak będzie?
Tak obstawiam, choć najlepiej wychodzi mi wróżenie z poziomu wypryszczenia z 10-13 tygodnia :p wchodzi klientka a ja już wiem :p jedna z nich przyszła po prenatalnych na oczyszczanie i mówi, że na 90% bedzir chłopak. Powiedziałam jej, że ja stowkę stawiam że to dziewczyna... Była teraz na połówkowych - będzie Nina :p
Ja mam cerę jak pupa niemowlaka teraz a przed ciążą nie była idealna... Takie tam teorie kosmetyczki :pkark, Arashe lubią tę wiadomość
-
Niezapominajko to jutro zrobię
Cały panel tarczycowy
Glukozę na czczo
Morfologię z rozmazem
Mocz
DziękiWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2019, 15:19
-
nick nieaktualnyTaka podstawa, a lekarz i tak dodam miliard swoich badań, żeby nam za tanio nie było
Lami ja nie wiem, mi się nic nie zgadzało
Teraz czytałam u mamyginekolg o tej teorii z kosmówką i kurde no... Mam ją pośrodku! Gender w brzuchu jak nic
Nikodemko, AniOnka coś tu przepowiada, będziesz następna z pozytywnym testem, żadna torbielAni0nka, Niezapominajka2 lubią tę wiadomość
-
AniOnka znowu ma nawrót tzw gąbczastego albo budyniowego ciążowego mózgu Oczywiście to nie groźne. No i się AniOnko nie obrażaj
O 14.10 zadzwoniłam do płacowej, powiedzieli mi, że będzie za 10 minut. Więc siedzę z telefonem w ręku i mysle, że coś miałam zrobić. I tak zrobiła się 15.20 i już płacowa wyszła z pracy Sobie zadzwoniłamAni0nka, Julia93, kark lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
AniOnka, kochanie, poczekaj na wizytę u ginki! Pójdziesz do niej za 3 tygodnie i wszystko będzie do powtórki. Możesz sobie zrobić TSH samo, jeśli nigdy nie sprawdzałaś.
Ani0nka, kark, Niezapominajka2 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
-
Okej okej zrobię jak mi ginekolog zleci tak gąbczasty mózg i rozkojarzenie w ciąży bardzo mi się nasiliło, zdecydowanie
-
nick nieaktualny
-
Tsh miesiąc przed ciąża to 1,67 wiec jest oki idę się zdrzemnąć bo w nocy wstaje co 3 godziny przez ten katar
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2019, 15:28
-
Się wystraszyła i niby się senna zrobiła
AniOnka, to TSH też odpuść, mogło coś pójść w górę, ale to normalne i niegroźne, skoro do tej pory tarczyca się nie odzywała.Ani0nka lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
-
Hahahahha już wstałam
Słuchajcie jadę dziś z mężem i powiem o ciąży rodzicom a co, co ma być to będzie! Natomiast ja wierze i wiem, że bedzie dobrze. A dalszej rodzinie powiem przed świetami wielkanocnymiXxMoniaXx, speakyourmind93, Beti82, blair., Biegającą-mama, Pestkaa, Arashe, Słoneczko12 lubią tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:Powiedzielismy dzis Julce o tym ze "mama ma dzidziusia w brzuszku ". Usmiechnela sie i powiedziala: "naprawde"? " super ". I mnie obserwowala od pasa w dol:p . powiedzielismy jej ze to nasza tajemnica i ma nikomu nie mowic. Zachwycona stwierdzila " ok, nikomu bie powiem". Potem szlysmy na rowerek i musiala na 5 min odwiedzic piaskownice na placu zabaw. Spotkala dziewczynke i przywitala ja " czesc, wiesz ze moja mama ma dzidziusia w brzuszku.. ? " .
Mina dziewczynku bezcenna. Podejrzewam ze wiesc sie szybko rozejdzie:)XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
Niezapominajka2 wrote:Jak dobrze, że tak szybko reagujecie Anionka słuchaj koleżanek, ja za te badania nic nie płaciłam
Tsh super - 1,46
Glukoza juz gorzej 94. To w ciąży chyba za wysoko...
Z Polą mialam 90 i faktycznie na pitej niby po godzinie byla ponad normę to gin powiedziała,że ok (a diabetolog marudził).