Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem po czwartej dawce tego duphastonu i dzisiaj obudziłam się już bez bolącego brzucha. I słuchajcie buzie mi tak uspokoiło, bo wysyfiło mnie z tydzień temu, a dzisiaj aż się napatrzeć nie mogę.
W ogóle przeczytałam na tej ulotce, że duphaston leczy się bardzo bolesne miesiączki i wtedy bierze się od 5 do 25dc. Jak po ciąży dalej będę miała masakrę, to muszę spróbować to.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Niezapominajko a to lekarz Ci zlecił te badania? Jakie zrobiłaś? Jesteśmy na podobnym etapie dlatego pytam ❤️
-
przedszkolanka:) wrote:A ja nie wiem czy duphaston mi nie nasilał mdłości..albo po prostu jelita juź miały dość.
Mi nasila na 100%. Biore 2 dziennie, na początku tamtego roku bralam przez pol roku w każdym msc przez 10 dni dupka i byla masakra Teraz czekam na odstawienie, pewnie juz niedlugo bo w II trymestrze a z drugiej strony boje jak cholera! Co to bedzie bez dupka -
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:Ja dzis dzien super sanopoczucia.. Schiz.. Wizyta za 8 dni..
Monia przecież wczoraj była wizyta i było wszystko dobrze noe stresuj sue ja tez dziś lepiej się czuje cycki coś mało bolą i pryszcz mi wyskoczył a taka piękna ciążowa cera była za to zjadłam rosół schabowego z ziemniakami i burakamiAni0nka, XxMoniaXx, speakyourmind93 lubią tę wiadomość
-
Powiedzielismy dzis Julce o tym ze "mama ma dzidziusia w brzuszku ". Usmiechnela sie i powiedziala: "naprawde"? " super ". I mnie obserwowala od pasa w dol:p . powiedzielismy jej ze to nasza tajemnica i ma nikomu nie mowic. Zachwycona stwierdzila " ok, nikomu bie powiem". Potem szlysmy na rowerek i musiala na 5 min odwiedzic piaskownice na placu zabaw. Spotkala dziewczynke i przywitala ja " czesc, wiesz ze moja mama ma dzidziusia w brzuszku.. ? " .
Mina dziewczynku bezcenna. Podejrzewam ze wiesc sie szybko rozejdzie:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2019, 14:58
Lami, Niezapominajka2, speakyourmind93, kark, Julia93, Meggs, tęczova, przedszkolanka:), madziorek86, Słoneczko12, Arashe lubią tę wiadomość
-
Normalnie zrobie jakaś tabelkę i będziemy wpisywać. Rubryki następujące:
-przeczucie
-rośnięcie bety
-chiński kalendarz
-soda
-poziom wypryszczenia
-wahadełko
-usgNiezapominajka2, Pestkaa, Beti82, Arashe lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nikodemko jakie badania zrobiłaś? Jesteśmy w podobnym etapie i jestem ciekawa co robiłaś?
Mi właśnie przyszedł segregator mamyginekolog jestem w ciąży ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2019, 15:08
-
Tylko kto to kark z tego USG będzie rozszyfrowywał?
To mój chrześniak, ale on troszeczkę starszy, bo już 6 lat, zapytany, czy komuś mówił że będzie miał kuzynkę albo kuzyna odparł, że nie bo by mu dzieci w przedszkolu zazdrościłykark lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️