Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Meggs - kciuki za wyniki mutacji!
Lami - kciuki za wynik „testow na ojcostwo”
Temperatura nie wzrosła, jajników nie czuję, dupa.kark, Beti82, Słoneczko12 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW opolskim teść spędził młodość (plus śluby in, rodzice i brat na górze św. Anny brali) i tak ciągnie tam zawsze rodzinę, także zamki, lasy itd min raz w roku jedziemy oglądać
A raz na wypad kilkudniowy między semestrami na studiach skoczyliśmy i strasznie nam się spodobało i Opole i zoo i amfiteatr, ta wyspa, no ślicznie Jedyne duże miasto, które nam "siadło", bo tak to jesteśmy totalne wieśniaki i jak jest powyżej 40tys to już źle się czujemy
A opolskie (i chyba lubuskie) to są dwa województwa, przez które możemy tylko jechać drogą i cieszyć oczy bez jakiegoś zwiedzania i szukania, bo same widoki nam się podobają -
nick nieaktualny
-
[QU
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2019, 21:41
Lami, Meggs, blair. lubią tę wiadomość
-
Kark - mam wizyte 28.02, wczesniej zbadam proga. Mierze zawsze o tej samej porze, w buzi, zawsze w tym samym miejscu... Poprzednie wykresy szly jak powinny.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1bc279048c7a.pngWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2019, 11:04
-
nick nieaktualny
-
Jedyny znak, ze owulacja mogla byc, to pozytywny test owulacyjny w niedziele, wiec teoretycznie pecherzyk mogl peknac wczoraj/przedwczoraj. Ale nie czulam nic a nic, zadnego bolu, cmienia...zupelnie inaczej niz zawsze. Mam nadzieje, ze to nie powtorka ze stycznia rok temu, wtedy mialam torbiel.
-
Żyjesz żyjesz ;p
Rano mnie zmuliło ,ma chwilę ulga i znowu muli :p ide zaraz obiad zrobić a pózniej moja na spacer a ja spać ;p korzystam bo tylko tydzień jeszcze mam pomoc..
Jutro wizyta w końcu aaaa!!Lami, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie też już pieczary z zupy się uśmiechają. Jak tu nie zeżreć garnka całego zanim rodzinka wróci... ?
Ja dla próby siknęłam na sodę (ale nie na czczo, więc do książeczki nie wpisuję) i leciutko się pieniła. Zobaczymy jutro na czczo
Nikodemko, a które testy owu masz?Lami, Arashe lubią tę wiadomość
-
Przedszko ciągle schizuje ;p ale staram się ogarniać i nie robić zamieszania ciągle ;p
Monia jade sama,mąż dojedzie po Pole i mame (jadą ze mną bo się boją czy dojade a kawałek mam) ale nie wchodzi ze mną.
Jem ogórkową,kwaśna mniam! Ale jelita już zaczynają..Niezapominajka2 lubi tę wiadomość
-
W emotinkonkach są dwa serduszka, jedno czerwone ♥️, a jedno różowe ❤️. Swoją drogą, czemu tu można wstawiać serduszka a buźki trzeba tworzyć samemu?
Moje i tak są jakiej inne...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2019, 12:37
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Kark - robilam allegrowe i Facelle z Rossmana.
Niezapominajko - wtedy, kiedy mialam torbiel jeszcze sie nie staralismy, nie robilam owulakow. Pamietam tylko, ze zaniepokoil mnie brak klucia jajnikow przez caly miesiac, potem spoznial sie okres, poszlam na usg, a tam torbiel...
Tak, moj avatar to zmyłka, wpisalam na pintereście slowo „mama” i wzielam pierwszy lepszy :d
Przedszkolanko - masz racje, korzystajprzedszkolanka:), Niezapominajka2, kark lubią tę wiadomość