Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Wik - macie juz zaplanowana wizyte u androloga? Na pewno nie jest tak zle, jak sie wydaje, bedzie jak u Najmlodszej
U mnie pojawil sie rozciagliwy sluz... oszaleje!!! -
nick nieaktualnyJak sałatka na super szybko to kalafior al dente, brzoskiwnie z puszki, ananas (ja lubie świeży, ale jak chcesz szybko to z puszki krojony ). Do tego sos majonez+sól+pieprz+natka pietruszki. Na wierzch prażone płatki migdałowe
Rach ciach i w sam raz jak ktoś ma jak ja chcice na kalafioraJulia93, blair., Arashe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jej jakie tu pyszności..zaraz obslinie telefon.. Nikodemko może jesteś przed owu. Te temp są niskie. Swoją drogą idealne określenie połamaniec haha. A jak testy owu?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2019, 21:21
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Dziewczyny bardzo bardzo Wam dziękuję za rady, jesteście kochane!
A przez Wasze posty o jedzeniu poprawił mi sie humor i na chwile zapomniałam o tych wynikach..choć kurcze nigdy chyba nie odżałuję że z pół roku temu nie zrobil mąż tych badań...mogliśmy o tyle wcześniej zacząć suplementację, ehhh
Ostatnio odkrylismy, ze fajnie sie sprawdzaja a la meksykanskie przekaski: podgrzac górę tortilli i do tego wystawic na stole rozne pasty, dodatki w malych miseczkach (guacamole, czerwona fasola, drobno korojony szczypiorek, pokrojone pomidory, kwasnia smietana, mieso mielone). Fajnie wyglada i kazdy komponuje sobie tortille jaką chce
Julia93, blair., Słoneczko12, Ani0nka lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Chyba urządzę jakaś domówkę. Dla siebie samej np. Ale narobiłyście wszystkim smaka!
A jak macie thermomixa lub coś podobnego to zróbcie likier krówkowy. Pół kilo krówek, śmietana 36, wódeczka. Co za smak, co za zapach, co za nie do opisania liczba kalorii Mówię na to "smak dzieciństwa"blair., kark, Arashe lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Lami - doskonale wiem o czym mowisz ja robie jeszcze czekoladowke, tak samo tylko mleczna zamiast krowek. Ale nie moge myslec teraz o takich rzeczach, mialam byc na diecie!
Lami, kark lubią tę wiadomość
-
Julia, Możesz dla siebie wersje bezalkoholową i łyknąć w czasie odkażania brzucha spirytusem przed zastrzykiem Zaciagnij się aromatem % i łyk. Prawie to samo co goście mają!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2019, 22:14
Julia93 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
No nie, teraz to narobiłyście smaka dziewczyny, jak tu można spac skoro o takich pysznościami piszecie
Lami lubi tę wiadomość
-
To ja bede wyjatkiem ale nie lubie likierów za słodkie to to, za ciężkie i jeszcze alko! Zdecydowanie nie mój smak. Ale ja w ogóle nie alkoholowa jestem. Jedynie czasem winko na endo
Lami, kark lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMeggs to będziesz ze mną piła, ja winko, cydr i kwas chlebowy
Jezu, forum dla staraczek i kobiet w ciąży, a tu takie wpisy, że do AA by się przydało zapisać
No właśnie ja tą sałatkę w ciąży odkryłam. Mieliśmy mieć gości i myślałam co zrobić na szybko i z kalafiorem...Lami, Meggs, blair. lubią tę wiadomość
-
Lami wrote:Meggs, jak tam odesłałaś już test dna?
Kark Twoje alko kubki smakowe bardzo mi odpowiadająkark, Nikodemka lubią tę wiadomość