Fioletowa strona mocy
- 

WIADOMOŚĆ
- 

Dziesięć razy się zastanawiałam nad tym politycznym komentarzem, ale musiałam to napisać, bo doskonale Cię rozumiem :* ale masz rację i na tym koniec, to forum jest za fajne, żeby go tu paćkać politykąSłoneczko12 wrote:Pestko u nas koalicja PSL-PiS. Ale koniec tematu polityki Każdy widzi jak jest. Każdy widzi jak jest.

Jak się czujesz?  

A czuje się raczej zmiennie, dziś super, nawet zapachy mi nie przeszkadzają, więc wpadłam do kuchni i zrobiłam obiad także czekam z obiadem na mojego konkubenta także czekam z obiadem na mojego konkubenta haha haha Lami, Słoneczko12 lubią tę wiadomość Lami, Słoneczko12 lubią tę wiadomość
- 

Hahaha, Pestka, to jest najgorsza rzecz w życiu bez ślubu. Bo na chłopaka to trochę za stary, partner też dziwacznie brzmi, a konkubent to już wogole czuję się jakbym słuchała jakiś wiadomości o złych wydarzeniach, w których konkubent coś tam zrobił swojej konkubinie 
  przedszkolanka:), Julia93, Słoneczko12, Pestkaa, Nona, kark, Arashe lubią tę wiadomość
                                Szczęśliwa siódemka ❤️ przedszkolanka:), Julia93, Słoneczko12, Pestkaa, Nona, kark, Arashe lubią tę wiadomość
                                Szczęśliwa siódemka ❤️
 V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero

- 

Beta z dziś 106010 wiec jestem w prawidłowych widełkach morfologia dobra teraz czekamy na czwartek Lami, XxMoniaXx, sunshine03, Julia93, Wik89, Pestkaa, Szczęściara, Meggs, Słoneczko12, Nona, patuniek86, tęczova, Beti82, kark, madziorek86, blair., Ani0nka, Arashe lubią tę wiadomość Lami, XxMoniaXx, sunshine03, Julia93, Wik89, Pestkaa, Szczęściara, Meggs, Słoneczko12, Nona, patuniek86, tęczova, Beti82, kark, madziorek86, blair., Ani0nka, Arashe lubią tę wiadomość 
- 

Lami super 

Przedszkolanko pytalas jak sie czuje . nadal przeziębienie mnie chce dopaść tzn juz dopadlo ale walcze i ani ja ani ono nie chce sie poddac.

Czuje sie ok. Troche mdłości było i zmęczenie. Bylam u babci i mamy w odwiedzinach. O ciazy nie mowilam bo bylam sama a chce z mezem powiedziec razem. przedszkolanka:), Lami, Ani0nka lubią tę wiadomość przedszkolanka:), Lami, Ani0nka lubią tę wiadomość
- 

Przedszkolanko o 18 a Ty o której ?

Ta beta mnie trochę uspokoiła teraz musi być dobrze, przetrwałam jakoś dzień w pracy ale o 16 musiałam wyjść i pójść spać No i jak w zegarku o 16 mdłości start.

Monia nie dawaj się !!!!

Moi znajomi zawsze mówią konkubent i konkubina ze jakoś polubiłam ten zwrot ale prawda kiedyś kojarzył mi się z uwaga pobita i okradziona przez konkubenta Haha zawsze można mówić mój stary haha Lami lubi tę wiadomość Lami lubi tę wiadomość 
- 

tak! hahaha i napisałaś to dokładnie tak jakbyś mi to z ust wyjęłaLami wrote:Hahaha, Pestka, to jest najgorsza rzecz w życiu bez ślubu. Bo na chłopaka to trochę za stary, partner też dziwacznie brzmi, a konkubent to już wogole czuję się jakbym słuchała jakiś wiadomości o złych wydarzeniach, w których konkubent coś tam zrobił swojej konkubinie  też uważam, że chłopak to tak niepoważnie, "mój facet" tak jakoś zaborczo, a widzisz to ja najprędzej powiem partner, a jak taka sytuacja niepewna, że nie wiem co kto pomyśli, albo w rozmowie z osobami starszymi mówię mój narzeczony też uważam, że chłopak to tak niepoważnie, "mój facet" tak jakoś zaborczo, a widzisz to ja najprędzej powiem partner, a jak taka sytuacja niepewna, że nie wiem co kto pomyśli, albo w rozmowie z osobami starszymi mówię mój narzeczony hahaha hahaha
 no a konkubinat to wiadomo patologia nie no trzeba kiedyś to będzie ogarnąć... nie no trzeba kiedyś to będzie ogarnąć...
 aaa słyszałam jeszcze takie ładne od życia na kocią łapę - kociłapek 

ja też mam wizytę w czw, na 14   Lami, madziorek86 lubią tę wiadomość Lami, madziorek86 lubią tę wiadomość
- 

Ślub tam to niekonieczny ale palec bez brylanta to dopiero niedopuszczalne :p

Zawsze zostaje utrzymanek lub sponsor mój mąż zawsze sobie jaja robi jak gdzieś płace i na cały głos mówi uwielbiam być Twoim utrzymankiem Haha mina ludzi bezcenna Beti82, Lami, kark, Pestkaa, madziorek86 lubią tę wiadomość Beti82, Lami, kark, Pestkaa, madziorek86 lubią tę wiadomość 
- 

Kurde nie ale odnajdeMeggs wrote:Beti kochana ja milion stron temu odpowiedziałam Ci na temat tych supli mam nadzieje ze odnalazłaś   
- 

[QWiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2019, 09:55 
- 
                        nick nieaktualnyLami padłam z piłą Widać, że w szkole pracujesz, nawet żarty o przecinkach walisz Widać, że w szkole pracujesz, nawet żarty o przecinkach walisz 

Nikodemko, fakt taki dzwiny ten wykres... Zobaczysz jak jutro temp, może skoczy 

Ja chciałam dla Basi Janine, bo termin z nią wg om miałam na 7.03, czyli wtedy, kiedy jej prababcia Janina (babcia M) ma urodziny No, ale się nie zgodził, bo babcia to prze franca jest No, ale się nie zgodził, bo babcia to prze franca jest A wszyscy wołają na nią Jasia (uwielbiam), chyba że wkurzy dziadka to woła na całe mieszkanie Janka!!! A wszyscy wołają na nią Jasia (uwielbiam), chyba że wkurzy dziadka to woła na całe mieszkanie Janka!!!

Wow Kozgo! Aż się zaczęłam zastanawiać jaką ja mam teraz betę  
- 

Moja ukochana babcia ma na imie Janina Chetnie nazwalabym corke na jej czesc, ale ona nie znosi swojego imienia i powiedziala, ze kategorycznie mi tego zakazuje :d Chetnie nazwalabym corke na jej czesc, ale ona nie znosi swojego imienia i powiedziala, ze kategorycznie mi tego zakazuje :d
- 

Kozgo coś czuję, że to bliźniaki! ❤️kozgo wrote:Beta z dziś 106010 wiec jestem w prawidłowych widełkach morfologia dobra teraz czekamy na czwartek
 A ja trzecią i ostatnią betę zrobię za tydzień w poniedziałek 

ehh
 ehh