Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Słoneczko12 wrote:Pestko u nas koalicja PSL-PiS. Ale koniec tematu polityki Każdy widzi jak jest.
Jak się czujesz?
A czuje się raczej zmiennie, dziś super, nawet zapachy mi nie przeszkadzają, więc wpadłam do kuchni i zrobiłam obiad także czekam z obiadem na mojego konkubenta hahaLami, Słoneczko12 lubią tę wiadomość
-
Hahaha, Pestka, to jest najgorsza rzecz w życiu bez ślubu. Bo na chłopaka to trochę za stary, partner też dziwacznie brzmi, a konkubent to już wogole czuję się jakbym słuchała jakiś wiadomości o złych wydarzeniach, w których konkubent coś tam zrobił swojej konkubinie
przedszkolanka:), Julia93, Słoneczko12, Pestkaa, Nona, kark, Arashe lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Beta z dziś 106010 wiec jestem w prawidłowych widełkach morfologia dobra teraz czekamy na czwartek
Lami, XxMoniaXx, sunshine03, Julia93, Wik89, Pestkaa, Szczęściara, Meggs, Słoneczko12, Nona, patuniek86, tęczova, Beti82, kark, madziorek86, blair., Ani0nka, Arashe lubią tę wiadomość
-
Lami super
Przedszkolanko pytalas jak sie czuje . nadal przeziębienie mnie chce dopaść tzn juz dopadlo ale walcze i ani ja ani ono nie chce sie poddac.
Czuje sie ok. Troche mdłości było i zmęczenie. Bylam u babci i mamy w odwiedzinach. O ciazy nie mowilam bo bylam sama a chce z mezem powiedziec razem.przedszkolanka:), Lami, Ani0nka lubią tę wiadomość
-
Przedszkolanko o 18 a Ty o której ?
Ta beta mnie trochę uspokoiła teraz musi być dobrze, przetrwałam jakoś dzień w pracy ale o 16 musiałam wyjść i pójść spać No i jak w zegarku o 16 mdłości start.
Monia nie dawaj się !!!!
Moi znajomi zawsze mówią konkubent i konkubina ze jakoś polubiłam ten zwrot ale prawda kiedyś kojarzył mi się z uwaga pobita i okradziona przez konkubenta Haha zawsze można mówić mój stary hahaLami lubi tę wiadomość
-
Lami wrote:Hahaha, Pestka, to jest najgorsza rzecz w życiu bez ślubu. Bo na chłopaka to trochę za stary, partner też dziwacznie brzmi, a konkubent to już wogole czuję się jakbym słuchała jakiś wiadomości o złych wydarzeniach, w których konkubent coś tam zrobił swojej konkubinie
no a konkubinat to wiadomo patologia nie no trzeba kiedyś to będzie ogarnąć...
aaa słyszałam jeszcze takie ładne od życia na kocią łapę - kociłapek
ja też mam wizytę w czw, na 14Lami, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Ślub tam to niekonieczny ale palec bez brylanta to dopiero niedopuszczalne :p
Zawsze zostaje utrzymanek lub sponsor mój mąż zawsze sobie jaja robi jak gdzieś płace i na cały głos mówi uwielbiam być Twoim utrzymankiem Haha mina ludzi bezcennaBeti82, Lami, kark, Pestkaa, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Meggs wrote:Beti kochana ja milion stron temu odpowiedziałam Ci na temat tych supli mam nadzieje ze odnalazłaś
-
[Q
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2019, 09:55
-
nick nieaktualnyLami padłam z piłą Widać, że w szkole pracujesz, nawet żarty o przecinkach walisz
Nikodemko, fakt taki dzwiny ten wykres... Zobaczysz jak jutro temp, może skoczy
Ja chciałam dla Basi Janine, bo termin z nią wg om miałam na 7.03, czyli wtedy, kiedy jej prababcia Janina (babcia M) ma urodziny No, ale się nie zgodził, bo babcia to prze franca jest A wszyscy wołają na nią Jasia (uwielbiam), chyba że wkurzy dziadka to woła na całe mieszkanie Janka!!!
Wow Kozgo! Aż się zaczęłam zastanawiać jaką ja mam teraz betę -
Moja ukochana babcia ma na imie Janina Chetnie nazwalabym corke na jej czesc, ale ona nie znosi swojego imienia i powiedziala, ze kategorycznie mi tego zakazuje :d
-
kozgo wrote:Beta z dziś 106010 wiec jestem w prawidłowych widełkach morfologia dobra teraz czekamy na czwartek
A ja trzecią i ostatnią betę zrobię za tydzień w poniedziałek