Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Uff, a ja glupia myslalam, ze zle sie czujesz! Jest dobrze, nie martw sie
Jeju, Polaroid to, cos dla mnie!przedszkolanka:), Arashe lubią tę wiadomość
-
Julia93 wrote:Aleksandra ja na tym etapie w ciągu jakichś 68h miałam przyrost z 5000 na 10000 nawet nie 50%. Jak widzisz jest w porząsiu nie rób już bety bo na tym etapie ona przyrasta wolniej
Mnie bardziej na kwaśne, wypijam wodę ze wszystkich kiszonek, słoików. Wcześniej nie tolerowałam octu, teraz go kocham. Ostatnio nawet wypiłam wodę z surówki z czerwonej kapusty. Sam ocet A woda z kapusty kiszonej albo ogórków.... mrrr
A na szpinak też mam fazy Ale brokuły ze szpinakiem? Jak to robisz?
Ale bete po raz 3 juz zrobiłam, wynik: 31005
wiem nie powinnam schizowac. -
Julia93 wrote:a kiedy tą drugą betę robiłaś?
No mówie Ci że na tym etapie beta nie jest do końca wiarygodna, już nie będą takie duże przyrosty. Ja miałam mocno poniżej normy i jest ok.
obliczylam wg kalkulator bellybestfriend i pisze ze :
"Średni dwudniowy przyrost to 8243 mlU/ml (59.6%) (poniżej normy)."
Nie wiem czy mam sie umawiac na cito znow do mojej gin -
Julia, no weez... Nie no, zartuje, z mojego egzemplarza jestem calkiem zadowolona haha. Nazwisko tez ma znosne Bogu dzieki :d U Nas bedzie Nela, to juz postanowione. Tylko ciazy brakuje
Lami - Paulina, Paweł i Pola pięknie brzmi -
nick nieaktualnyU nas Kajetan miał być Apolonia Liliana Ale mu pyrtek nie chciał zniknąć całą ciążę
Kurcze, u mnie ochota na buraki zwiastowała cukrzycę ciążową... Oby u Ciebie nie
Ja w żadnej ciąży słodkiego nie chciałam (z pierworodną to też sam kwas), a dwie dziewczyny mam
Jedyny raz kiedy żywiłam się samymi twixami to z Kajtkiem w 32tc (po wyjściu ze szpitala).Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2019, 15:58
-
Pola to bardzo-bardzo ładne imię A jeśli Przedszkolanka ma rację co do charakteru, to ja się już nie dziwię tym potwornym obiciom moich narządów wewnętrznych Matko jedyna, ile ta dziewczyna ma siły...
Pola RóżaLami, przedszkolanka:), Pestkaa, blair. lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Aleksandra, przyrost na kalkulatorze belly wylicza się od bet prawie zerowych, które pojawiają się powiedzmy między 10 a 15 dpo. Takie beta, jak Twoja obstawiam, że jest zrobiona między 25 a 30 dniem po owulacji. Więc kalkulator jest nieadekwatny już.
5 tygodni po owulacji powinno być już wszytko widać, łącznie z serduszkiem, więc wizyta za tydzień i wszytko będzie jasne.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Lami wrote:Aleksandra, przyrost na kalkulatorze belly wylicza się od bet prawie zerowych, które pojawiają się powiedzmy między 10 a 15 dpo. Takie beta, jak Twoja obstawiam, że jest zrobiona między 25 a 30 dniem po owulacji. Więc kalkulator jest nieadekwatny już.
5 tygodni po owulacji powinno być już wszytko widać, łącznie z serduszkiem, więc wizyta za tydzień i wszytko będzie jasne. -
Aleksandra, dziewczyny tu słusznie prawią 100% przyrost bety jest tylko na samym początku. W pewnym wieku ciąży i powyżej dosyć wysokich wartości (jak Twoje) przyrost bardzo mocno zwalnia. Tak to natura stworzyła
Oddychaj swobodnie, hormony stresu dostają się do maleństwa, a są zupełnie niepotrzebne Mówi Ci to baba w 9 miesiącuPola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Więc Aleksandra, nie pozostaje ci nic innego tylko cierpliwie czekać Każda z nas przebierała nogami do pierwszego serduszkowej USG i kazda z nas, która za chwilkę zajdzie w ciążę też będzie przebieraćSzczęśliwa siódemka ❤️
-
Julia - przekonaj go tym, ze pochodzi od bardzo starego imienia Petronela, moze to łyknie
Strasznie Wam zazdroszcze tego zastanawiania sie nad plcia, nad imieniem... Mi poki co zostaje zastanawianie sie czy mialam owulacje i kiedy bedzie okres. Postanowilam sobie, ze po laparoskopii wyluzowuje. Musze sie ocknac i przestac zyc marzeniami, moze wtedy samo przyjdzie -
Nikodemko, ja Cię właśnie nie chcęe straszyć, ale dla mnie jest wcześniej było oczywiste, że będzie Janinka. A teraz jak tak sobie wołam po domu (jak jestem sama oczywiście) Janinka, Nina, Janeczka to jakoś mi nie graSzczęśliwa siódemka ❤️
-
Nadal i caly czas jest na niskim poziomie (wrzucam tego połamanca). Juz nic nie mowie, ale cos mi sie wydaje, ze jednak nie pekl ten pecherzyk, bedzie co ma byc Zbadam proga w poniedzialek, cos mi to rozjasni...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d93d0479e552.png