Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
kozgo wrote:Po swoim przykładzie powiem ze tak 15dc na monitoringu był brak pęcherzyka brak ciałka brak płynu w zatoce i miał nyc bezowulacyjny biorąc pod uwagę bete ovu była prwnie w 10 lub 11dc
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Beti - ogolnie z moim podejsciem (jak na mnie) nie jest zle w tym miesiacu Miewam kryzysy, ale ciesze sie na ta wizyte i perspektywe badan.
Szczesciaro - to tak, jak ja. Jaki plan na kolejny cykl?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2019, 12:37
Beti82, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Nikodemko, w obecnej sytuacji to nie wiem czy chciałabym zajść w ciążę. Ja bez pracy, mój M. (nie daj Boże) bez pracy.. Tu u nas wcale nie jest tak łatwo coś znaleźć. Mieszkamy na małej wsi..Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u -
Nikodemka wrote:Beti - ogolnie z moim podejsciem (jak na mnie) nie jest zle w tym miesiacu Miewam kryzysy, ale ciesze sie na ta wizyte i perspektywe badan.
Szczesciaro - to tak, jak ja. Jaki plan na kolejny cykl?
11.2015 pjp(*)
Beti82 wrote:Meggs moge Cie prosic ,zebs mi podala jaka wit b bierzesz? Jak skoncze miovarian to bede musiala osobno kupic.Tylko z tego co pamietam a nie wiem czy nie myle.W witaminie b complex metylo jest zwykly kwas foliowy.Ale moze sa jakies inne bez kwasu?
Mysle,ze mozna sam inozytol tylko czy dawka taka sama? -
Słoneczko współczuję ciężkiej sytuacji. Kochana dacie radę nawet jak teraz będzie bobo. Trzymam kciuki żeby jednak było dobrze z pracą.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2019, 12:53
Słoneczko12 lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
nick nieaktualnyCzęsto jest tak, że tuż po owu nie widać już pęcherzyka, ale nie ma też ani ciała albo płynu.
Szkoda, że nie masz ani monitu ani testów ani temperatury... U mnie czasami szyjka, ból i śluz nie potwierdzają do końca owu.
Myślę, że ten prog w pt/sob wiele wyjaśni
A w jakich godzinach wstaje córa?Szczęściara lubi tę wiadomość
-
kark wrote:Często jest tak, że tuż po owu nie widać już pęcherzyka, ale nie ma też ani ciała albo płynu.
Szkoda, że nie masz ani monitu ani testów ani temperatury... U mnie czasami szyjka, ból i śluz nie potwierdzają do końca owu.
Myślę, że ten prog w pt/sob wiele wyjaśni
A w jakich godzinach wstaje córa?
Oj kochana czasami zdarza się że co 1.5 godz wstaje. Czasmi spi całą noc. Dlatego moje mierzenie będzie nie miarodajne. Ale zamówię termometr i spróbuję mierzyć tak dla siebie żeby wiedzieć w jakiej fazie jestem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2019, 13:30
kark lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Szczęściara, myślę, że lekarze jakoś to po swojemu komentują. Ja też usłyszałam: jajniki puste po szczęśliwej owulacji.
Czekamy na progesteron! Kciuki!!!Szczęściara, Ani0nka lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Lami wrote:Szczęściara, myślę, że lekarze jakoś to po swojemu komentują. Ja też usłyszałam: jajniki puste po szczęśliwej owulacji.
Czekamy na progesteron! Kciuki!!!
11.2015 pjp(*)
Szczęściara wrote:Idę do gin. Daje mi coś na symulacje owu. I czekam na rozwój wydarzeń. To jesteśmy na tym samym etapie. Kiedy test?
To mój 23dc, a Twój? Nie mam pojecia kiedy testowac. Wedlug testu owu owulacje mialam wczoraj, ale cholera wie czy w ogole pecherzyk pekl. Nie czulam bolu, temperatura nie wzrosla... Zbadam proga w poniedzialek i bede czekac na rozwoj sytuacji.Szczęściara lubi tę wiadomość
-
Słoneczko12 wrote:Przed chwilą dzwonił do mnie mąż. W poniedziałek wszystko będzie jasne, czy zostają czy ich zamykają. Wiecie co mnie najbardziej boli? To że odkąd w naszym kraju rządzi ten rząd to dzieje się coraz gorzej. U nas od ostatnich wyborów powiatowych rządzi koalicja. I obecnie chcą zamykać wszystko co się da. W zeszłym roku na terenie zakładu, mój M. pracuje w placówce opiekuńczo-wychowawczej, zrobiono nowe ogrodzenie, założono bramy automatyczne, budynek jest ocieplony i zadbany. W tym roku kupili nowy agregat prądotwórczy i wymienili drzwi do pokoi oraz meble. I co? To wszystko można sprzedać! To po jaką cholerę to było robione?! Druga sprawa, chcą jak najszybciej zredukować ilość personelu, by było poniżej 20 osób, bo wtedy nie należą się odprawy... Łzy same cisną mi się do oczu
-
nick nieaktualny
-
Była rozmowa co byśmy chciały w brzuszku nosić, właśnie wyszłam z pracy i pytają co będzie. Mówię: dziewczynka. Oo, to już wiesz? Mówię im że nie, ale już upatrzyłem kilka sukienek hahaha
Najpierw dziewczynka, dla której nadal nie ma imienia, bo wielki spór o Wiktorię. A chłopczyk Tymon, ale on będzie w następnej kolejności
Ale Przedszkolanko, wczoraj sobie myślę, że masz córeczkę o takim ślicznym imieniu! I nagle się zakochałam w Polci! My Paulina Paweł i Polcia by normalnie do nas pasowała. Nie wiem czy się Przedszkolanka nie obrazi, ale serio wielkie love!Nikodemka, przedszkolanka:), kark, patuniek86, blair. lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
-
Nie, Szczęściara, ja jej przez ramię zaglądałam, ale widziałam plamę. Ona może coś widziała, ale no chyba by mi powiedziała. Tylko dodała: endometrium dwuwarstwowe. Do dzisiaj nie wiem.co.to znaczy. Jest wszystko ładnie.
Szczęściara lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
-
Nikodemka wrote:To mój 23dc, a Twój? Nie mam pojecia kiedy testowac. Wedlug testu owu owulacje mialam wczoraj, ale cholera wie czy w ogole pecherzyk pekl. Nie czulam bolu, temperatura nie wzrosla... Zbadam proga w poniedzialek i bede czekac na rozwoj sytuacji.
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 )