Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2019, 02:20
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa szczerze mówiąc za każdym razem jak robię test ciążowy to myślę Nie! Nie chcę znać płci przed porodem, chcę mieć niespodziankę! Ale po 1.5 miesiąca już wariuję i robię "testy domowe", a po kolejnym miesiącu przed ginką wypatruję co jest między nogami
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2019, 02:21
XxMoniaXx, Beti82, Lami, kark, speakyourmind93, patuniek86, madziorek86 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Hej dziewuszki. Wracam do Was. Ciężko nie wchodzić i nie czytać Was. To nie dla mnie. Forum uzależnia . Anioka gratuluję. Teraz wdech i wydech będzie dobrze. Kark piękny mały wielki czlowieczek. Jakie przeczucia do płci? Lami kochana bardzo dobrze że byłaś i sprawdziłas. Lepiej zrobić z siebie panikare niż potem plus sobie w brodę. Beti wow zazdroszczę wyników. Miałaś może podwyższoną prolaktyne? Monia cudowne wieści❤️. Co u mnie. Czekam na Bobo. Czekam na wizytę. Trzymajcie kciuki żebym była po owu.
Wik89, Nona, kark, Lami, blair. lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Monia gratulacje!!!
Teczova, dzieki, przy hsg podejrzewam ze podobnie jak przy laparo. Kurcze zadnych objawow u siebie nie widze:/ ale trudno, zapisuję sie do gin i biore leki a potem kolejny posiew oby byl ok i hsg przelom marca i kwietnia pewnie...
Kark u mnie wg moich obliczen 9dpo, wg ovufriend 14dpo a mozliwe tez ze to cykl bezowulacyjny takze wielka niewiadoma ogolnie...II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Monia cudownie wszystko dobrze pewnie Ci ulżyło
A my w tym roku chcemy zrobić tak zaprosić rodzine zamówić taki balon
https://kodisklep.pl/balony-gumowe/4117457-balon-z-konfetti-ujawnij-plec-dziecka I tak dowiemy się jaka płeć poproszę lekarza żeby nie mówił tylko napisał na kartce i schował do koperty ta kopertę dam tym od balona a później będzie oficjalne przebicie i info czy chłopiec czy dziewczynkaBeti82, Ani0nka, Meggs, Lami, kark, Biegającą-mama, Niezapominajka2, blair., madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Monia, super wieści
Po przebudzeniu się, przyciągnęłam się jak zawsze. Ale dziś tak mnie zaczęło boleć/ciągnąć w dole brzucha, że aż sykłam.. Teraz znów czuję jajniki.
Kozgo, fajny pomysłWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2019, 09:54
Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u -
[Q
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2019, 09:54
-
kozgo wrote:Monia cudownie wszystko dobrze pewnie Ci ulżyło
A my w tym roku chcemy zrobić tak zaprosić rodzine zamówić taki balon
https://kodisklep.pl/balony-gumowe/4117457-balon-z-konfetti-ujawnij-plec-dziecka I tak dowiemy się jaka płeć poproszę lekarza żeby nie mówił tylko napisał na kartce i schował do koperty ta kopertę dam tym od balona a później będzie oficjalne przebicie i info czy chłopiec czy dziewczynka -
Szczęściara wrote:Coś bralas na obniżenie?
kark lubi tę wiadomość
-
Beti82 wrote:Meggs Miovarian mozesz kupic to jest to samo tylko metylo kwas.Jak pilam 2 saszetki to mi sie ładnie kwas utrzymywal ale juz wiecej innego nie bralam.Ja koncze 3 opakowanie i juz nie kupuje.Nie widze,zeby cos namieszal ale tez nie pomogl w niczym u mnie.
Gratki wyników sa super! I nastawienie iście bojowe!
Monia cudowne wieści ❤
Ej a myślicie ze moge brac oddzielnie inozytol sam? Bedzie podobny efekt czy nie bardzo?