Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMonia jeszcze super są płukanki woda+sól
Mi nabardziej pomaga, właśnie muszę dziś zrobić, bo gardło czuję...
Niezapominajko, mi teraz przez imprezę Tosi i wizytę u gina totalnie umknęło, że zaczęłam 3 miesiąc i już 1/4 ciąży za mną
Dobrze, że tak pilnie oglądasz suwaczki
AniOnka wszystko zależy od zagnieżdżenia tak naprawdęJa zawsze na pierwsza wizytę celuje w 6tc+5
Dzisiaj np wg OM powinnam mieć 10+2. Wg owu powinnam mieć 9+3. A wg usg mam 10+1, więc chyba zagnieżdżenie było szybko plus kropek szybko rosnął na początku, bo ja bete 12dpo miałam już 202, czyli taka jak u Ciebie o ile dobrze liczę 15dpoAni0nka, XxMoniaXx lubią tę wiadomość
-
Kark czyli lepiej się umówić na 11 marca? Dobra, może 6 marca coś będzie ❤️ Ja w to wierze ❤️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2019, 07:00
-
nick nieaktualny6 marca wg mnie powinien być już zarodek, ale może nie być jeszcze serduszka, bo ono potem kwestia naprawdę dni się pojawia
Ja bym się na tego 11 umówiła, ale jak nie możesz wytrzymać to idź 6, a potem pewnie jak nie będzie serduszka to pójdziesz 17 dodatkowo -
nick nieaktualny
-
Kark a cytologię miałaś robiona na pierwszym usg? Tez powinnam zrobić no miałam infekcje a to jest obowiązkowe tak? Zadzwonię dziś do lekarza albo napisze mu smsa aby tego 11 marca się umówić
-
Niezapominajka2 wrote:Chyba piłam inofem za krótko (jakoś od początku stycznia), żeby móc się wypowiedzieć, temperaturę tez tylko 2 cykle zdążyłam mierzyć. Jedynie w tym cyklu w porównaniu do poprzedniego miałam trochę wyższe temperatury.
-
nick nieaktualny
-
Cytologia zależy od lekarza, niektórzy robią na pierwszej, ja miałam świeżą ze starań i zrobi mi dopiero za tydzień. Bo moja w ogóle mówi, że jak najmniej gmerania tam, jeśli nie ma wskazań. Ale też może inaczej u innych pacjentek, bo mnie badała dwa tygodnie przed zajściem.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Meggs - u mnie tez te moje dziwne zakresy zbiegly sie w czasie z braniem Inofemu, ale nie wiem czy to przypadek czy nie...
-
nick nieaktualnyLami, moja gin mówi, że jak jest cytologia sprzed max 3 miesięcy sprzed ciąży dobra to następna dopiero 6mscy po ostatniej wystarczy
Ja dawno nie miałam (2 lata, aż wstyd się przyznać) to na nfz mi podciągnęła. Także się zastanawiam czy skoro na cyto z nfz było zalecenie ponownego badania to czy to ponowne badanie też będzie na nfz czy już prywatnie...?
AniOnka Gyno-Femidazol. Podobni jest słabszy niż normalne globulki, ale przez to trzeba brać dłużej (15 dni) no i kobiety w ciąży mogą.
Chyba zobaczę jak będzie dalej.
W pierwszej ciąży też miałam globulki, po których to wogólę puchnęłam i miałam zmienione, bo było podejrzenie alergii. Jak mi to pieczenie nie minie to chyba będę do ginki dzwonić po coś innego.
O, to ja już mogę sobie nad brzuchem płeć wróżyć -
Ja wierzę w jego moc. I myślę, że jak miesza, to znaczy, że coś było jednak nie tak do tej pory i jak jazdy lek potrzebuje czasu, żeby wszystko unormować.
Wahania cukru i insuliny podczas owulacji i zagnieżdżania potrafią być kluczowe, dlatego ta inozyną ma tyle pozytywnych opinii. Myślę, że to czysty przypadek z temperaturą, to nic innego jakby codziennie jeść trzy torby owoców, tylko wytrącając fruktozę. Samo zdrowie.Nona, fiorella82 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Monia dawaj znać po wizycie
ka zaraz idę na bete i stres mnie ogarnął jakoś od rana cycki mniej bolą ehh nie ma to jak wkręty a było już tak dobrze.
Dziś wracam do pracy zobaczymy czy ogarnę chociaż najgorsze będą pewnie popołudnia przez ta pełnie talie mi się głupoty cała noc śniły ze to szok.