Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Lami, ja tez uwazam, ze Inofem to swietny suplement, wielu kobietom pomogl. Moze u mnie poprzestawialo sie cos innego, stad ta spozniona owulacja i dziwna temperatura, a ze akurat jedynym co zmienilam bylo wporwadzenie Inofemu, zrzucilam wine na niego. Jak bylo naprawde niestety sie nie dowiem...
Moja temperatura nadal niska, ale skaczaca. To zdecydowanie jeszcze nie druga faza. Pojawilo sie troche rozciagliwego sluzu i nadal nie czuje jajnikow nic a nic. To moj najdziwniejszy cykl od poczatku staran.
Umieram na bol kregoslupa, leze plackiem... Jutro wybieram sie do lekarza, zapytam o lek przeciwbolowy, bezpieczny przy staraniach. -
Kark, też dostałam raz te globulki przy bezobjawowej grzybicy w ciąży-i nigdy więcej. Już następnego dnia byłam u lekarza i dał mi Pimafucin lub Pimafucort (nie pamietam, który-ale któryś można brać w ciąży)
Gyno Femidazol tak strasznie mnie podrażnił, że jeszcze przez tydzień czułam jego skutki uboczne.
Jak możesz, idź do lekarza-jakiegokolwiek, bo ten lek tylko mocniej zrobi Ci krzywdę Zresztą poczytaj w internecie opinie-masakra i porażka
Mi lekarz potem już przepisywał Gynazol-krem. Aplikuje się raz i spokójkark, Ani0nka lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Nikodemko wspolczuje tych probpemow z kregoslupem:/ oby wizyta u lekarza byla pomocna!
Meggs mi inofem chyba nie wplynal na temperature, mniej wiecej takie same wartosci jak w cyklu w ktorym lykalam tylko kwa foliowy..
Mi bol okresowy wczoraj minal i na razie @ brak, jesli do jutra nie przyjdzie to moze zatestuje:p
Dziewczyny w posiewie wyszlo mi wyszly mi candida albicans nieliczne (wzrost -, szczep -).. zastanawiam sie czy to musi byc wylwczone jesli tak to hag mi sie przesunie o miesiac..II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualnyWiki, ile dpo jesteś ?
Patuniek, ja miałam pimafucin w poprzedniej ciąży 2x i mi pomagał, ale na miesiąc maks, może dlatego gin mi teraz co innego dała...
Jeszcze dziś wezmę, jak jutro rano będzie to samo to będę dzwonić o receptę po coś innego.
Ja ogólnie wogólę nie mam śluzu, więc pewnie każda tabletka i sucha globulka mnie będzie podrażniać :_ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mi było super jak piłam inofem. Nie zauwazylam wpływu na cykl, tylko nizsza temperature. Odstawiłam go bo mam przekroczona norme kwasu foliowego i obawiam się ze ja powinnam brać jednak metyle a w inofemie sa zwykle. Ale chetnie bym do niego wrocila.
-
D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2019, 21:40
Nona, kark, Lami, blair., tęczova, Wik89, madziorek86, Pestkaa, Niezapominajka2, Meggs, speakyourmind93, Julia93, Ani0nka, patuniek86, Biegającą-mama, Arashe, fiorella82 lubią tę wiadomość
-
[QU
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2019, 09:53
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPodobno duże przyrosty bety świadczą o dziewczynce, a małe o chłopcu
Ja tak miałam przy Kajtusiu i Basi, więc jak teraz będzie dziołcha to u mnie to działa
Dla mnie to jest po prostu zabawa dla zabicia czasu, nie zamierzam lecieć kupować wszystkiego niebieskiego, bo mam wahadło nad brzuchem
Ale fajnie się tak pobawić -
Dziewczyny jest cialko jakies tam , zarodek i .
widziec nie widzialam , slyszec nie slyszalam ale wierzyc musze :p
Widzialam tylko ze pecherzyk juz nie jest pustyWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2019, 09:16
kark, Lami, tęczova, sunshine03, Wik89, madziorek86, Słoneczko12, przedszkolanka:), Pestkaa, Niezapominajka2, speakyourmind93, Meggs, Ani0nka, Julia93, patuniek86, Biegającą-mama, Arashe, blair. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny"płeć można sprawdzić przy okazji kosztownych testow genetycznych np. Sanco czy nipt"
Oczywiście, tylko szczerze jak mam płacić 4tys, tylko i wyłącznie po to, żeby 4tyg wcześniej dowiedzieć się jaka jest płeć to chyba musiałabym być totalnie zjeb.ana za przeproszeniem :>
Obrączkę, sodę, internet, nitkę, wyniki bet i mocz mam w domu, więc mogę za darmo się pobawić i powróżyć
A potem to tak fajnie wygląda wpisane w książeczkę pierwszego roku dziecka, jak ktoś ma. U mnie dzieciaki uwielbiają oglądać swoje, a te strony z okresu ciąży są super -
nick nieaktualny