Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Niezapominajko ja miałam owulacje 3 lutego a termin na 27 października wiec ja mam pierwsza wizytę, mam nadzieje ze nie za wczesnie, tez chciałam 7 marca ale już wszystkie ciężarówki zajęły miejsca
-
Wik - przez to, ze przesunela mi sie owulacja, a faze lutealna mam zazwyczaj stala 14-dniowa, moj nowy termin @ to 3 marca.Na pewno nie dostaniesz okresu, moze to prostu bol krzyza
Pamietacie kalendarz ksiezycowy? Znowu owulacja mi sie z nim pokryla. Moze spoznila sie, bo czekala na pelnie ksiezyca? :dNiezapominajka2, Meggs, Lami, Słoneczko12, kark, Wik89, Arashe lubią tę wiadomość
-
Nie chciałam Was niepokoić, pojechałam na ip, bo się już zaczęłam srać przez ten ból.
Wszystko ok, dostałam duphaston na 10 dni 2x1 i powinno puścić. Jajniki ok, łożysko ok, szyjka macicy też się nie skraca. Ja go przeprosiłam z 3 razy za panikowanie, powiedział, że po to są i miałam do tego pełne prawo, żeby wiedziec, że wszystko ok, skoro czułam niepokój. Mimo obskurnych warunków chyba wybrałam sobie miejsce do rodzenia
Bejbika rośnie jak na drożdżach, dzisiaj 11+4 a USG pokazało 12+1 bo bejbol 5,5 cm miał. No i machał do mnie tak ładnie. Zaraz robię mu soczek z pomarańczy w przeprosiny za stresy.Niezapominajka2, Julia93, Słoneczko12, Ani0nka, przedszkolanka:), Beti82, kark, Meggs, patuniek86, madziorek86, tęczova, blair., Biegającą-mama, Nona, Pestkaa, Arashe lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
O Boze Lami, serce mi stanelo jak przeczytalam pierwsze zdanie! Dobrze, ze wszystko dobrze
Lami lubi tę wiadomość
-
Lami wrote:Nie chciałam Was niepokoić, pojechałam na ip, bo się już zaczęłam srać przez ten ból.
Wszystko ok, dostałam duphaston na 10 dni 2x1 i powinno puścić. Jajniki ok, łożysko ok, szyjka macicy też się nie skraca. Ja go przeprosiłam z 3 razy za panikowanie, powiedział, że po to są i miałam do tego pełne prawo, żeby wiedziec, że wszystko ok, skoro czułam niepokój. Mimo obskurnych warunków chyba wybrałam sobie miejsce do rodzenia
Bejbika rośnie jak na drożdżach, dzisiaj 11+4 a USG pokazało 12+1 bo bejbol 5,5 cm miał. No i machał do mnie tak ładnie. Zaraz robię mu soczek z pomarańczy w przeprosiny za stresy.
A gdzie pojechałas?
Super dobre wieści ❤️Lami lubi tę wiadomość
-
Na Kliniki (koło mostu Zwierzynieckiego), młoda lekarka, super miła, a później z porodówki zszedł lekarz który mnie badał, też wspaniały człowiek. Z porodu braków kadrowych patologia ciąży zamknięta, ale porodówka działaSzczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Niezapominajko super artykuł dzięki! Czyli liczymy jak był dzień owulacji ze to minął już drugi tydzień wiec 5 tydzień 2 dni się u mnie zgadzają
-
Monia ,moja powiedziala dzisiaj że przytylam bo nie ćwicze ;p poza tym nie szyje,śpię w dzień i leze non stop..na spacery nie daje rade chodzic,nie jej mama.
Kciuki za wizyte,bedzie dobrze
Nikodemko prawdopodobnie nagramy filmik z tej chwili,to bedzie jej pierwszy prezent Boże a mi sie juz ryczec chce jak pisze ;p
Niezapominajko piękny suwaczek!!
Lami matuchno!!! Dobrze,że wszystko jest ok!! Nie straszcie już ty nas tylko rośnijcie!Lami, Niezapominajka2, blair. lubią tę wiadomość
-
Niezapominajko to ja już sama nie wiem, a wizyta 6 marca będzie dobra aby zobaczyć już zarodek i serduszko czy za wczesnie. ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2019, 21:56