Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
[Q
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2019, 21:40
Ani0nka lubi tę wiadomość
-
To wysyłam ciążowe wiruski @&,!’€&)@„; ❤️
łapcie bo szukam dziewczyn na listopadWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2019, 18:28
Beti82, tęczova, Nona, Nikodemka, Słoneczko12 lubią tę wiadomość
-
Anionka super
Ja mam jakis przypływ energii. Chalupa odkurzona a kuchnia i lazienka gruntownie sprzatnieta. Nie wiem czy sie cieszyc czy martwicWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2019, 18:29
Ani0nka, Niezapominajka2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Speaky dobrze,że już nie plami. Trochę się stresu najesz przez to..ale wizyta na pewno będzie dobra
Kark no duże to Twoje dziecie gratuluję
Niezapominajko gratuluję udanej wizyty! Mam nadzieję, że na razie odetchniesz
Monia mi dzisiaj tez lepiej,my zawsze tak samo
U mnie zaparcia przez to jedzenie beznadziejne sie zaczęły i się męczylam z brzuchem
Anionka piękna beta
Meggs w końcu pozytywne myślenieAni0nka, speakyourmind93, Niezapominajka2, kark lubią tę wiadomość
-
Przedszkolanko - wspaniale, ze Ci lepiej!
I mam do Ciebie pytanie. Allegrowe testy owu pokazaly Ci tylko pik, prawda? I nastepnego dnia byl juz od negatyw, dobrze pamietam? -
Nikodemka wrote:Przedszkolanko - wspaniale, ze Ci lepiej!
I mam do Ciebie pytanie. Allegrowe testy owu pokazaly Ci tylko pik, prawda? I nastepnego dnia byl juz od negatyw, dobrze pamietam? -
Nikodemko - u mnie dziś naprawdę smutno. Przestaje się wszystko układać. Aż mi łzy stanęły w oczach, ale cóż takie życie.. Trzeba wierzyć, że będzie dobrze i u mnie i u Ciebie.
Monia - kochana jesteś! I narobiłaś mi ochoty na szarlotkę Chociaż u mnie ostatnio zbyt wiele słodyczy było..
Kark - piękna dzidzia
Anionka - gratuluję ładnego przyrostu!
Meggs - Twoje podejście bardzo mi się podoba, tak trzymaj
Wcinam dzisiaj ananasa, suszone morele i inne owoce Niedawno czułam oba jajniki, dziwne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2019, 19:13
XxMoniaXx, Ani0nka, Meggs, kark lubią tę wiadomość
Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u -
Sloneczko - bedzie dobrze, musi byc Bozia Nam w dzieciach wynagrodzi
Dzieki dziewczyny Ja robilam je pierwszy raz, domowe labolatorium zawsze dlugo pokazywalo mi pozytyw. Jezeli sluz plodny moze pojawic sie tydzien przed owulacja i to, ze zupelnie nie czuje jajnikow moze o niczym nie swiadczyc, to juz nie panikuje i zaczynam odliczanie do testowania. Wyglada na to, ze jestem 1dpo, wiec uzbrajam sie w cierpliwosc. I lecze przeziebienie...
Monia - podziel sie energia i szarlotkaSłoneczko12, przedszkolanka:), XxMoniaXx lubią tę wiadomość
-
Nikodemko chyba tak z tego co pamiętam,a te różowe z allegro 2-3 dni trzymały pozytyw..
Lepiej i nie marudzę,tylko cieszę się chwilą (ale to może dlatego że już wizyta blisko )
Meggs nie można-trzeba czasem pomarudzić! Nie może być ciągle słodkopierdząco nie?
Monia rób rób i na zdrowie! moje dziecko na bank wie o wszystkim bo mi dzisiaj powiedziało,że przytyłam haha (kij,że schudłam )
Słoneczko tulę! W końcu wyjdzie słoneczko u Ciebie :*Słoneczko12, Wik89, blair., Meggs lubią tę wiadomość
-
Przedszkolanko - kiedy chcecie powiedzieć Poli tak oficjalnie, że będzie miała rodzeństwo? Cieszę się, że u Ciebie lepiej
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u