Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2019, 02:20
Niezapominajka2, kark lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Nona wrote:Meggs, jaki plan teraz u Ciebie?
madziorek86, Nona, Nikodemka, Niezapominajka2, kark, przedszkolanka:), Słoneczko12 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykark wrote:Tylko mnie trochę martwi, bo miałam mieć termin prenatalnych za 2tyg, czyli 12+0, a gin mi przełożyła ze względu na moje dobre wyniki na za 4tyg, czyli 14+0. Niby można jak czytam do 14+1, ale boję się, że dzidzio będzie już za duży i nie będzie można zrobić albo wyjdzie jakiś zafałszowany wynik...
bo to 14+0 to taki ostatni dzwonek i w sumie ja bym się bała, że już za późno na niektóre pomiary może być szczególnie, że u Ciebie ciąża nie jest młodsza tylko się wiek pokrywa -
BETA 228,0 ❤️❤️❤️❤️ Jejku jak mi ulżyło
blair., speakyourmind93, Niezapominajka2, Lami, kark, Nikodemka, Beti82, tęczova, Julia93, patuniek86, Pestkaa, XxMoniaXx, madziorek86, Szczęściara, fiorella82, sunshine03, przedszkolanka:), Nona, Ewelina92, Słoneczko12, Samari1, Arashe lubią tę wiadomość
-
[Q
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2019, 09:53
blair. lubi tę wiadomość
-
Ani0nka wrote:BETA 228,0 ❤️❤️❤️❤️ Jejku jak mi ulżyło
Ani0nka lubi tę wiadomość
-
Beti ten tu kalendarz wyznaczył mi termin na 27 października licząc od owulacji. Jakbym mierzyła od ostatniej miejsiaczki to byłaby połowa pazdziernika. ale ja się nie będę tym kierować, będę kierować się usg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2019, 18:12
Beti82 lubi tę wiadomość