Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Lami super ze zamówiłas razem łatwiej czeka się na wynik. Ja to osobiście chcialabym zeby to było to i wystarczyłoby brać acard albo heparyne zeby było dobrze
Ogolnie jak cokolwiek wspominam komuś o mutacjach to puka się w głowę co wymyśliłam. Ludziom to sie wydaje ze mutacje to tylko w filmach science fiction występują kiedy ludzie mutują w zombi i ludzkość wymiera.Lami, Beti82 lubią tę wiadomość
-
Ja dzis jakos nawet zyje. Sprawy zalatwione. Mala antybiotyk. W przychodni same zastrzyki. Na szczescie my doustnie.
Rybi salat kupiony. Boże jaki moj zoladek szczęśliwy. Dla siebie tantum verde i prenalen.Ani0nka lubi tę wiadomość
-
Hahaha, Monia, Ty nam później jakiegoś rybaka urodzisz albo degustatora sushi
Arashe, ale masz cudowną lokowaną blondyneczkę - istny aniołeczek
Masz rację Nikodemko, jeszcze chwilka, wszytkie plany się ułożą.
Speaky, kochana, co tam u Ciebie? Tylko nam tu lajkujesz i cichutko siedziszXxMoniaXx lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
[Q
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2019, 09:52
Arashe lubi tę wiadomość
-
Na pewno wpadna mi zlecenia, mam tez stala wspolprace z dwiema markami, ale odliczajac 1500 zl miesiecznie (lacznie z ksiegowa) to nie zostaje mi jakas „godna” pensja. Śluby to bardzo dobra kasa i to pierwszy sezon od 8 lat kiedy nie bede ich robic, dlatego panikuje... Mialam otwierac stacjonarne studio, ale stwierdzilam, ze „po ciazy” i kupilismy za odlozone pieniadze dzialke. Nie no, jak teraz sobie mysle, to oszalalam totalnie z ta ciaza mam postanowienie, ze od tej pory nic nie odwlekam na swiete nigdy.
-
Słońce, a ja naprawdę wierzę, może wkurzające, ale że wszechświat czeka na najlepszy układ. Już większość macie wypełnione. Działka rozumiem na budowanie domku, jakbyście wynajęli lokal stacjonarnie to przynosiłby straty w razie zwolnienie i pieniądze byłyby zamrożone. Wszystko jest na dobrej drodze. Ostatnie guziki do dopięcia zostały I zobaczysz, że jak ujrzysz lada chwila dwie kreski, to pomyślisz, kurcze, ile pozytywnych splotów okoliczności!
speakyourmind93 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
-
Lami - tak sobie tlumacze i czekam na ta kumulacje szczescia, jak u Ciebie Musi byc jakas rownowaga we wszechswiecie, nie moze byc ciagle pod gorke...
Kupilismy mieszkanie na kredyt, blok jeszcze sie stawia, odbieramy je w lipcu. A dzialke kupilismy, bo byla meega okazja z mysla o tym, zeby postawic dom, ale za minimum 5 lat. No i ceny za te 5 lat beda o wiele wyzsze niz teraz, wiec mysle, ze dobrze zrobilismyprzedszkolanka:), Lami lubią tę wiadomość
-
Lami wrote:Hahaha, Monia, Ty nam później jakiegoś rybaka urodzisz albo degustatora sushi
Arashe, ale masz cudowną lokowaną blondyneczkę - istny aniołeczek
Masz rację Nikodemko, jeszcze chwilka, wszytkie plany się ułożą.
Speaky, kochana, co tam u Ciebie? Tylko nam tu lajkujesz i cichutko siedzisz
Lami nie chcę smęcić. Dzis znow rozowe plamienia, na razie mało i jednorazowo...zaraz potem zaczal pobolewac brzuch,ale mam wrazenie ze to ze stresu. Za tydzien prenatalne, mam nadzieje ze doczekam... Czulam sie dobrze, ale po dzisiejszym poranku znow natłok złych myśli i zle samopoczucie. -
A mój lekarz przełożył mi wizytę na czwartek i kazał zrobić jeszcze raz bete wiec jutro zrobię ehhh ale może w czwartek będzie wie ej widać będzie skończony 7 tydz tym się pocieszam
Speak tule za tydzień będziesz nam pokazywała swojego maluszkaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2019, 14:01
-
Speaky, to pewnie znowu ten cholerny polip Cię denerwuje. Niech on już znika. Odpocznij troszkę. Pomyśl, że już w przyszłym tygodniu oglądamy nasze szkraby!
Szczęśliwa siódemka ❤️
-
Monia jakoś dziwnie spokojna jestem może gdybym czuła ze coś nie tak to bym wymusiła dziś wizytę ale jestem do Rej myśli musi być dobrze posiadanie objawów mnie meczy ale i uspokaja:)
Lami, speakyourmind93, Nona, Ani0nka, tęczova lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No fajnie ze podglad 8dc będziesz wiedziała kiedy ruszać my działaliśmy od 9 do 23dc co 2-3 dni 25 lekarz powiedział ze już po ovu to przestaliśmy hehe chociaż teraz żałuje bo teraz mamy zakaz hehe
Nona i grejpfruta !!!! Chociaż nie wiem w czym pomaga hahaNona lubi tę wiadomość
-
J.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2019, 09:52
Ani0nka, Nona lubią tę wiadomość