Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Jaka dzisiaj śpiąca jestem.. same mi się oczy zamykają.
Byłam na rozmowie, raczej nic z tego.
Ogólnie smutny dzień dzisiaj. Mojemu M. prawdopodobnie zamkną zakład i zostanie bez pracy..Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u -
nick nieaktualnyTo widzę, że my wszystkie mamy podobne menu
Ja oprócz paluszków, kanapek z serkiem i jajek na miękko to jeszcze wariuję na punkcie pieczarek. Co 3 dni max muszę cokolwiek mieć z pieczarkami, inaczej wariuję
Ja się melduję po wizycie - bobo ma 31mm, już przez brzuch było widaćspeakyourmind93, Lami, Słoneczko12, sunshine03, Biegającą-mama, Julia93, Arashe, Meggs, Nona, patuniek86, tęczova, madziorek86, Malinowa91, Pestkaa, Szczęściara, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Lami wrote:Beti, a ta mucha to nie jak cytologia wygląda? Tak jakoś mi się zdawało
-
nick nieaktualnyFajnie już, nawet przez brzuch było widać. Maleństwo ruszało rękami i nogami, ogólnie ładna impreza była
Taki bobok, obserwuje was ciotki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2019, 16:19
Julia93, Słoneczko12, Beti82, speakyourmind93, Biegającą-mama, sunshine03, Ani0nka, XxMoniaXx, Arashe, Niezapominajka2, Lami, Meggs, Nona, patuniek86, tęczova, madziorek86, blair., Pestkaa, Szczęściara, przedszkolanka:), fiorella82, Domi_tur lubią tę wiadomość
-
Lami wrote:Aaaaa... Już podejrzewałyśmy, że jakoś sobie sama z tym poradzisz
Kark, świetna wiadomość! Duży dzieciaczek! Pokaż nam fote!tęczova lubi tę wiadomość
-
kark wrote:Fajnie już, nawet przez brzuch było widać. Maleństwo ruszało rękami i nogami, ogólnie ładna impreza była
Taki bobok, obserwuje was ciotki
kark lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kark ale czas 3 cm szczęścia
Ja co do jedzenia różnie każdego dnia co innego raz knedle raz pierogi ran burgera albo steka mi się chce kanapka z pasztetem lub serem i zuuupa pomidorowa moja miłość i bawarka za to odrzut od słodyczy ale nigdy nie lubiłam. Często mam tak ze mnie mdli na myśl o zjedzeniu czegokolwiek ale jak się zmuszę i zaczynam to jeść to jest mi lepiejkark lubi tę wiadomość
-
Kark - wspanialy okruszek!
Sloneczko - widze, ze mamy podobny nastroj z podobnych powodow...
kark lubi tę wiadomość
-
Wow kark toz to juz prawie dorosly czlowiek:D super. Mam nadzieje ze moj jutro bedzie mial choc z 3 mm
Ja sie dzis czuje dobrze, nawet w ogrodku porobilam troche wiec juz mam zas schiz.
Buleczka z sledzikiem zaliczona, pije kawe , rano odrzuca a popołudniu nawet wchodzi. Toz to zadziwiajace zjawiskakark, Lami lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTylko mnie trochę martwi, bo miałam mieć termin prenatalnych za 2tyg, czyli 12+0, a gin mi przełożyła ze względu na moje dobre wyniki na za 4tyg, czyli 14+0. Niby można jak czytam do 14+1, ale boję się, że dzidzio będzie już za duży i nie będzie można zrobić albo wyjdzie jakiś zafałszowany wynik...
-
Nikodemko , Sloneczko - wspieram was najmocniej i wierze ze te sloneczko ktore swieci u mnie za oknem zaswieci w waszym serduszku:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2019, 16:50
Nikodemka, Słoneczko12 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No to faktycznie Kark daleko do tych prenatalnych, mogła o tydzień przełożyć. Czekaj, zaraz będziesz porównywała z innych wymiarami, najwyżej przełożysz, powiesz, że nie możesz później. Bo Tu prywatnie chodzisz?Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero