Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mnie się też zdaje, że najgorszy to był 6,7,8 i 9 tydzień. Później już zaczynała niemoc znikać. Dzisiaj nie ruszam się z domu nawet na krok i postaram się z wyrka też niewiele ruszać. Robię sniadanie, kawkę i wypoczywam.
Pestkaa lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Lami pocieszasz bo u mnie 8 trwa ;p
W dodatku moja mama idzie do pracy za 2 tyg.i jak mi nie minie to padne chyba .
Pestko u mnie też druga połowa dnia a zwłaszcza wieczór masakra są..
Anionka kciuki za bete!Pestkaa, Ani0nka lubią tę wiadomość
-
Przedszkolanko dasz rade wszystko ogarniemy i z rzygiem po pas
Ja dzis do lekarza z mala bo kaszle jak gruzlik. Potem apteke zalatwic, poczte i sklep bo w lodowce swiatlo a sledzi brak :p musze to ogarnac dzis . w gardle mam gula.. Ech.. Kupie prenalen moze choc on cos zadziala.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2019, 09:00
Ani0nka lubi tę wiadomość
-
Ja musze podjadać cos non stop,inaczej jest masakra. Złotego środka nie mam ;p
Monia ja jak słysze śledzie to mnie cofa ;p u mnie kanapka z serkiem naturalnym lub dżemem,jajko na miękko i jakaś zupa..no i paluszki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2019, 09:02
-
A mnie cofa od kawy i poteguje mi mdlosci.. A kocham kawe. Tzn chyba kochalam...
Kurczę co ja jutro tek gin powiem ze jestem pierwszu raz w ciazy u lekarza a dupka 2x to skad biore.. Cholerka chyba nie ukryje tego ze kest moim 2gim ginem tylko po to zevy podejrzeć malucha -
A mi organizm sam odstawił kawę. Na początku robiłam i orientowałam się, że piję tylko łyk dwa. Więc w końcu przydał się zestaw kawowy z filiżankami i robię robię elegancką kawkę na spodeczku raz na jakieś 3-4 dni. Bo normalnie wstaje i o kawie nie myślę. A wcześniej to tak z 3 dziennie szły wielkie kubkiSzczęśliwa siódemka ❤️
-
Monia ja tez od początku ciąży- czyli kilka dni biorę prenalen na gardło i syrop, jeszcze kupie spray do nosa jak gdzieś dorwę. Już mi krew z nosa nie leci wiec o tyle plus bo zawsze przy tak zatkanym nosie lało się ze mnie strumieniami.
Wyniki bety koło godziny 17 bo o 10 przyjeżdża samochód po te probówki, a ja w piątek robiłam betę o 11 dlatego czekała krew do 14 by ją zabrać, dlatego tak późno wyniki były.
Lami ja nigdy jakoś za kawą nie przepadalam
Ja obecnie czuje tylko brzuch takie pobolewanie lekkie jak na okres albo nie, i węch wyostrzony mimo zatkanego nosaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2019, 09:30
-
A dziś 15 dni po owulacji i siknelam sobie na mój ostatni test:)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/22f39459c03f.jpg
Pestkaa, Julia93, Beti82, madziorek86, patuniek86, tęczova, Arashe, blair. lubią tę wiadomość
-
Anionka pieknie kochana ciemnieje Czekaj na mnie na listopadzie hahah
Ani0nka lubi tę wiadomość
-
Beti miejsce dla Ciebie jest już zarezerwowane czekam
Julia już nie będę więcej sikać te trzy zostawię sobie na pamiątkę ❤️Beti82, Julia93 lubią tę wiadomość
-
Hahaha, ja to samo w sobotę niosę moje raczej mleko z kawą i talerz z bułką zalana mlekiem, a mój mówi, że mogłam tę zupę tą niby kawą zalać przecież byłaby oszczędność
Ani0nka, Beti82 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
-
Najlepszy z dzieciństwa Babcia zawsze tak robiła jak byłam mała. Bułką albo chałka ciepłym mleczkiem zalana. Nie ma porównania z żadnymi płatkami z mleku
przedszkolanka:), Słoneczko12 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️