Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja to słuchajcie dupsko gigant. No ale cholera, wierzcie, że dupą od dziecka ruszam Tańce lat 10, rower od dzieciaka w okresie wiosenno-letnim po kilkadziesiąt kilometrów tygodniowo. Nie żrem, na wakacjach tyle samo, co koleżanki mające obwód w pasie tyle co mojego udźca, a one chudną po 3 kg, a ja tyję 3
Się musiałam z tym pogodzić, bo psychicznie bym nie podołała, nigdy moje BMI nie będzie w normie, choćbym wylała siódme poty. Jak mnie pyta lekarz ile ważę, to pytam czy mam mówić moją wagę, czy to o ile za dużoSzczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Hahah..Ja tez podczytuje i sie podsmiechuje:D
Nikodemko no to pieknie, to pewnie jutro pozytyw. Dzialajcie!
U mnie jak u Nony tez nudy a zamiast orzechow grejpfrut, tyle ze ja juz pod koniec cyklu wiec humor mam sredni. Jak bylam w gorach nie myslalam, bylo dobrze, teraz wrocilam i wrocily tez zmartwienia:( To juz nasz 11 cs i to prawdopodobnie bezowulacyjny... dzisiejszy owu test juz slabszy niz wczoraj (jakas druga kreska jest ale jasna), a to plamienie brazowe to moglo byc - tak teraz mysle - spowodowane wlasnie niskim progiem z uwagi na brak owu (taaaaa...sama to wymyslilam wiec moze to bzdura:p)
No nic jak przyjdzie @ to przynajmniej mam duzo wynikow w teczce i bede gotowa na hsg czy monitoringi
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Hejka, hejka! Ale mam dobry humor, jutro pojadę z samego rana na pobranie krwi może nie będę czekac do północy na wyniki. I przedłużam zwolnienie bo jeszcze zatok nie wyleczyłam. Na 13:30 mam do lekarza zobaczymy co on da.
-
Ja siedze pod kocem. Wlasciwie wiekszosc dnia nic innego nie robie. Dzis czuje sie fatalnie. Jestem mega slaba, nie mam na nic sil. Mdlosci. Cos bym chciala a sama nie wiem co. Popoludniu plakalam na "nasz nowy dom" ehmm ciężki dzien dzis. Oby jutro bylo lepiej bo musze isc na poczte. A piersi mnie tak bolą ze szok !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2019, 20:19
Ani0nka lubi tę wiadomość
-
Monia, ja nie jestem w ciazy a tez dzis plakalam na „Nasz nowy dom”
Przedszkolanko, mialam dokladnie tak, jak Ty z testami z allegro Dopiero teraz nagle wyskoczył pozytyw, dwie identyczne krechy. Czyli faktycznie pewnie wykrywa dopiero pik
Dobrze wyszlo z ta moja przelozona wizyta i badaniem nasienia. Mialo byc jutro, wiec i tak bysmy je odwolali, bo nie zrezygnowalabym ze staran, kiedy w koncu doczekalam sie owulacji.Lami, Nona, madziorek86, przedszkolanka:), Ani0nka lubią tę wiadomość
-
Ja płakałam na jak wytresować smoka 3 w kinie to dopiero obciach Haha
Monia pomysł ze jakby nie było objawów to byś szalała ze coś nie tak hehe
Ja mam różnie ogólnie jak zjem muszę poleżeć żeby nie zwymiotować najgorzej mam wieczorami jest masakra z Mdłościamiprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja nie chcę u siebie siać paniki, ale choinka w piątek bolał brzuch miesiączkowo. Przeszło. Wczoraj znowu zaczął, ale nie miesiączkowy, tylko takie rozpychanie, tak jakbym miała mega pełne nerki i pecherz jak siadałam. Jak leżę to ok. No i dzisiaj na spacerze jakby lewy jajnik, no aż powłóczyłam nogą do ławki, tak się czułam jak wtedy kiedy miałam gigant niepekajacy pęcherzyk. Jutro nigdzie się nie ruszam. Jak znowu coś będzie to jadę na IP. Niestety moja lekarka od wczoraj na urlopie na tydzień razem z drugą ginekolożką i nie mam się jak skonsultować.Szczęśliwa siódemka ❤️
-
Mnie tez dziś pobolewa okresowo brzuch ale to jest normalne nowe życie daje o sobie znać ❤️
megiiiii lubi tę wiadomość
-
Na początku AniOnka też mnie bolał, jak bolał mnie przedwczoraj to też nie panikowałam. Ale już trzeci dzień z rzędu i z każdym dniem coraz groźniej. Chociaż nadal w granicach normy, bo bez plamień i jak dotykam to brzuch nie jest tkliwy.
No nic, oby jutro puściło, 10 dni i widzę bobo. Będzie miało między 6-7 cm. Nie mogę się doczekać.Szczęśliwa siódemka ❤️
-
Potwierdzam, w listopadzie objadałam się grejfrutami jak nigdy
Nie mogłam znaleźć hasła do konta a chciałam cały weekend napisać,że Anionka baardzo gratuluję !
i Tobie Niezapominajko też, zaraz po kopniaku w zadek za tyle czarnych myśli przed betą Dbajcie o brzuszkiAni0nka, Niezapominajka2 lubią tę wiadomość
-
Dziękuję Domi ❤️ Jutro jadę o 8 na betę, mam nadzieję ze szybciej będą wyniki i nie zaspie tym razem
madziorek86 lubi tę wiadomość
-
Wstałam ubieram się i idę na betę ❤️
speakyourmind93, blair., Pestkaa, przedszkolanka:), Beti82, madziorek86, kalcia lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny :*
też jestem i czytam cały czas, ale tak mnie ostatnimi dni gniecie i strasznie mdli, że każdy dzień to byle do wieczora i spania... zaczyna się popołudniami i tak już do końca dnia jak flak się czuję... eh.. cudowna ta ciąża ale wszystko przeżyję, niech kropek sobie rośnie... w czwartek druga wizyta i już włączyłam tryb przebierania nogami...
ale melduje, że jestem i czytam sumiennieAni0nka, Beti82, madziorek86 lubią tę wiadomość