Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Oki dzięki dziewczyny wiem wiem już 7 marca na bank wizytę ogarnę, to będą 4 tygodnie 4 dni od owulacji
-
A jestem,leże i Zakochanych po uszy ogladam przy rosole od mamy
Babcia z Polą na spacerze a ja chyba w kime ide ;p
Co do urodzenia to jak w lutym rodzilam to od marca spacerki,cieplej juz..bajka. a teraz na zimę,świeta- zobaczymy ;p
Co do pijących meżów to mój woli piwko do trzech i luz ale jak juz pije to beze mnie i wraca jak spie ;p a jak rano cierpi to ja sie śmieje
tęczova, speakyourmind93 lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2019, 02:20
przedszkolanka:), blair. lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLami, dodałaś mnie na pierwszej stronie jako fiorella 83,dziękuję:-* odmłodziłas mnie o jeden rok:-D Dziś jest tak ślicznie!!! Właśnie wróciłam z ogródka gdzie grzalam się w słońcu patrząc jak spod ziemi wychodzą listki, dosłownie w oczach. Cudnie jest! W sumie zawsze chciałam jesienne dziecko, jak ja i mój niemąż, ale tak sobie teraz myślę że fajnie będzie urodzić luty/marzec. Tego się będę trzymać. Anionka, Niezapominajka, gratuluję!!! Widzę że jestem w dobrym miejscu, bo od wirusów aż w głowie się kręci. Pamiętajcie, że ja zachodze w maju!
speakyourmind93, Niezapominajka2, Beti82, Lami, tęczova, blair., przedszkolanka:), Meggs lubią tę wiadomość
-
Niezapominajka2 wrote:O oooo tak, dobrze, że to na forum poszło to jest dokładnie ta sama sytuacja, gdyby osobie z nadwagą powiedzieć "hipopotamie, nie za dużo hamburgerow wcinasz?" Albo "Twój mąż nie narzeka, że go przygniatasz w łóżku?" Nikomu normalnemu nawet by do głowy nie przyszło powiedzenie czegoś takiego, a ja słyszałam od niby normalnych znajomych "twojemu mężowi podoba się takie ciało?" Albo hit "A twój mąż nie boi się w łóżku, że cie połamie?"
Beti82 lubi tę wiadomość
-
Oj tak. Mi kiedyś przygadała baba z mega nadwagą-ale taką na prawdę mega, tyłek większy niz moja szafa narożna(serio!) A jest wielka! Nie odcięłam się głupia,ale jak w ogóle tak mozna? Że tak obleśnie otłuszczone to niby zdrowe?
Fiorella
Niezapominajko ja jestem podobno trochę,tak ostrożnie cały czas,ale Musi byc dobrze! -
Niezapominajko jutro zrobię drugą betę, został mi tylko jeden test, wiec wykorzystam go jeszcze w następnym tygodniu
-
Nawet allegrowy test owulacyjny prawie pozytywny, wiec chyba bedzie ta owulacja. No i szyjka owulacyjna Było rano, moze jutro tez sie uda... I dwa tygodnie czekania (na okres :d)
Nona, madziorek86, Meggs, Biegającą-mama, Lami, speakyourmind93, Wik89, przedszkolanka:), Niezapominajka2, tęczova, blair., Słoneczko12, Arashe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny