Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2019, 02:19
Beti82, Arashe lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualny
-
Słoneczko, progesteron nie jest najgorszy, świadczy, że owu była, ale szału nie ma. Jeśli lekarz nie będzie chciał dać dupka albo luteiny, może warto na własną rękę kremem wild yam, który naturalnie ma niby podbijać proga?
Mój ma mocny łeb do alko, ale nigdy nie świruje. Na sylwestra spił się tak, że aż zmienił mu się głos i zrobił się duszą towarzystwa, taki żartowniś z niego wypłynął, że go nie poznawałam. We wszystkich zabawach i konkursach brał udział, nawet wygrał flaszkę. W tym roku, w tym samym lokalu pan DJ od razu go rozpoznał i mówi: musimy rozbawić to towarzystwo. A ten się zawstydził, rumieńcem spłonął Zaraza jest, ale momentami nawet go lubię hahaBeti82, tęczova lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Te
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2019, 09:51
-
tęczova wrote:Teoretycznie 4 listopada (nie ma co, piękny czas na rodzenie się), realistycznie to pewnie 2020
Ani0nka, tęczova lubią tę wiadomość
-
Biagajaca, kochana, zrób suwaczek
A co lekarz na to plamienie? Przy luteinie niby może się zdarzać taka kawa z mlekiem.
A kto mądry wytłumaczy mi różnice między acardem a heparyną? Czy jak biorę sama heparynę, a powychodzą te gówna z mutacji, to może się coś złego stać z racji, że nie biorę acardu?Szczęśliwa siódemka ❤️
-
Niezapominajko kiedy planujesz pierwszą wizytę u ginekologa:)? Ja chcę isc 4 marca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2019, 09:13
Niezapominajka2 lubi tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2019, 02:19
Beti82 lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Niezapominajko, piękne argumenty! Też mysle, że duużo plusów. Kiedyś chyba sądzono, że dzieci są słabsze, ale teraz witaminki m.in. D3 się daje. A tak pomyślicie, macie fajnego siedzącego brzdąca wiosną można lecieć gdzieś na wakacje za połowę ceny. A w lato może zaczyna stawiać już pierwsze kroki, jedziesz na piknik na zieloną trawkę, miękko ląduje na pieluchę. Jak mój siostrzeniec urodził się w czerwcu to gorące wakacje dały wszystkim w kość, dziecko płacze, nie wiesz jak schłodzić, spacery o bladym świcie albo wieczór i ganianie za komarami. A takiego siedzącego brzdąca wsadzasz do basenu, trochę schodzisz. Super w ogóle! Każda pora fajna, trzeba szukać plusów
tęczova lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
-
[Q
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2019, 09:51
Lami lubi tę wiadomość
-
Anionka bylam na wizycie 4+6 . byl pecherzyk 6 mm.
Biegajaca ja zrobilam mojej syrop cebula plus miod ale podejrzewam ze bez antybiotyku sie nie obejdzie.
Dobijcie mnie.. Mam takie mdlosci ze masakra. Nie wiem jak ja dzis bede zyc -
Ej ej! Zabierzcie mnie ze soba ja chce rodzic w listopadzie albo grudniu. Pomyslicie, ze jestem nienormalna, ale ja lubie zime i te dlugie wieczory. Nawet deszcz lubie. Maz ma urodziny w listopadzie, ja w grudniu... byloby pieknie!
Teczova - widze, ze mialysmy identyczna noc haha. Moj chrapał tak, ze az gwizdal i kwiczał, zawsze ma tak po alkoholu, tez go skopalam I niby nie robil nic zlego, ale byl taki wkurzajacy... Jechalismy na kebaba o 1:00 w nocy, bo przeciez nie wytrzymal. Jeszcze spiewal w samochodzie „żaluje, ze Cie znałam” Eweliny Flinty. Chyba ja mu to powinnam zaspiewac.Beti82, Lami, Niezapominajka2, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Beti82 wrote:Tak mam bojowe nastawienie rodzic w chu...ym listopadzie heheheheh
A tak poza tym dzisiaj clo od ktorego za jakis tydzien tak spuchne ,ze bede sie na wiosne kulac hahahha ale moze nadrobie pozniej porannymi mdlosciami i schudne ze 3 kg hahahah Takze fajnie,fajnie juz nie moge sie doczekactęczova, Beti82 lubią tę wiadomość
-
Ja rodziłam 19 marca i kurczę non stop na dworzu cyc na ławce i gitara potem pierwsze kroki i chodzenie po roku w maju cudownie teraz martwię się ze będzie ten cholerny smog i ze spacerami będzie średnio i te kombinezony pieluchy na dworze już nie prebierzesz tylko trzeba do domu a z drugiej strony cieszę się ze jest nieważne kiedy się urodzi hehe
Beti82, Ani0nka lubią tę wiadomość