Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Szlam spac z bólem podbrzusza a obudzil mnie mega bol zoladka. Masakryczny. Chyba jakas niestrawnosc po imprezie.
Powilam sie z bolu na łóżku i czekalam az przejdzie bo nie mialam w domu ani rumianku ani miety a kropli zoladkowych czytalam ze nie wolno. Po czasie przeszlo. -
Teczova mój wczoraj zaliczył kibelek po imprezie, wiec moja irytacja była ogromna! Dobrze, że to on myje łazienkę hahaha
A mi dziś mija termin miesiączki, mam nadzieje ze nie będę się z nią widziała ponad rok! Bardzo się cieszę, bo miałam cykle długie 7 dni krwawienia i bolesne dwa dni. Wiec powoli zapominam o tej koleżance
A ja się od rana inhaluje. Jeszcze ten katar zatokowy mi nie przeszedł... jutro pójdę do lekarza aby przepisał coś bezpiecznego dla kobiet w ciąży, a we wtorek do roboty do szkoły. Błagam aby te moje dzieciaki nie były chore.
A Wy śpiochy jak tam, co tam u WasWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2019, 08:21
-
sunshine03 wrote:Dziewczyny, jakie powinno być tsh w ciąży? Dzisiaj miałam badanie i wyszło mi 1.9 i się martwię, czy nie za dużo zawsze miałam wyniki tsh ok. 1 i nie miałam żadnych problemów z tarczycą
sunshine03 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny a mam takie pytanie, pewnie powinnam pójść na drugą betę do tego samego labolatorium? Aby były takie same normy? Czy to jest w sumie obojętne?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2019, 08:31
-
Ani0nka wrote:Dziewczyny a mam takie pytanie, pewnie powinnam pójść na drugą betę do tego samego labolatorium? Aby były takie same normy? Czy to jest w sumie obojętne?
Ani0nka lubi tę wiadomość
-
Teczova - z ust mi to wyjelas! Moj pije bardzo rzadko, ale jesli juz to zawsze jest klotnia. Wczoraj byl u niego kolega, wypil kilka piw, a zachowywal sie jakby byl to co najmniej litr wodki. Wstalam obrazona i zla, bo nie bylo przez to , a przeciez w koncu test prawie pozytywny...
-
tęczova wrote:Dziewczyny, czy Wasi mężowie też są tak irytujący jak się podpiją? No zaraz nerwy mi puszczą.
-
XxMoniaXx wrote:Mnie tez caly czas chce cos brac. A to katar sie chce zadomowic a to gardlo zaczerwiebione i zaczyna bolec.
Ale od razu zwalczam zalążek choroby narazie tylko mikstura imbir, cytryna , miod itp. -
[QU
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2019, 09:50
Biegającą-mama, tęczova, blair., Meggs lubią tę wiadomość
-
Ja się urodziłam 25 listopada dzięki to dawaj twórz grupę ja mam termin pod koniec października ale będę w grupie listopadówek który dzień cyklu? Chyba nie masz już wykresu co?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2019, 08:56
-
Niezapominajka2 wrote:Biegająca mama a Ty jak się czujesz? Kiedy następna wizyta?
Meggs mąż, który się nie upija albo upija się w taki sposób jak Twój to skarb!! -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2019, 02:18
Beti82 lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
No i wiecie cały czas plamie na brązowo , głównie widzę na papierze po siku, czasem na wkładce i jak aplikuje luteinę to widzę ten brązowy śluz za każdym razem .. ale podobno tak nożem być przy krwiaku .. Kark coś pisała ze miała w którejś ciazy to może coś doradzi...
-
[Q
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2019, 09:50
Ani0nka lubi tę wiadomość