Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Dziewczyny wrocilam z gor do cywilizacji;) Anionka jeszcze raz gratulacje!
U mnie dzis wg moich obliczen 6dpo (wg ovufriend 11 dpo ale wyznaczyl mi owu w 9 dc:p) albo w ogole cykl bezowulacyjny.. ale dzis mialam brazowe plamienie rano (nigdy wczesniej nie mialam czegos takiego a prnajmniej nie odnotowalam) oraz w miare wyrazny test owu (jeszcze nie pozytyw).. i tak wiem wiem ze jeszcze na testowanie za wczesnie, ale oczywiacie zaczynam sobie robic nadzieje..jak co miesiac... a wiem ze nie powinnam;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2019, 21:05
Lami, Niezapominajka2, przedszkolanka:), blair., Ani0nka, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Lami wrote:Meggs, zamawiasz już teraz te testy? Czy próbujesz z acardem?
Wiki, trzymamy mocno kciuki, żeby to było to, o czym wszystkie myślimy! -
Dobry wieczór Witam po dłuższej nieobecności. Jeszcze raz dziękuję za dobre słowa. Dobry nastrój powrócił!
Anionka, gratulacje! Jednak choroba to nie przeszkoda
Niezapominajko, nie stresuj już tego swojego maluszka Piękna beta!
Postaram się Was nadrobić jutro. Wczoraj robiliśmy imprezę niespodziankę dla mojej teściowej z okazji 50 urodzin. Od czwartku miałam tyle pracy, że dziś ledwo żyję. Ale było super
U mnie nawet nie wiem który dziś dzień cyklu.. Ogólnie na nic się nie nastawiam. Zastanawiam się czy iść w pon na proga, będę chyba 8dpo.blair., Wik89, Ani0nka lubią tę wiadomość
Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u -
Meggs - u mnie dzis 20 dc.
Lami - to bardzo wazne i piekne, ze jest w Tobie tyle empatii. Wspolczuje Twojej koleance, tym bardziej, ze wiem, ze jestem i moge byc nadal na jej miejscu. I czasem sama nie wiem co jest lepsze... czy sytuacja w ktorej niby wszystko jest w porzadku, a nie wychodzi i musisz czekac na „ten” moment, czy taka jak moja, gdzie miesnik ponagla starania i piszczy alarm o endometriozie i obydwie z tych rzeczy moga spowodowac, ze nigdy sie nie uda. Staram sie o tym nie myslec.
Niezapominajko - co do regularnych staran, u mnie nie jest to kwestia jednego miesiaca, nasze serduszkowe statystyki sa naprawde niezle, przyczyna musi byc gdzie indziej -
witam rzadko sie odzywam ale nocna zmiana daje mi popalic. Dzis pierwszy raz przeszlam typowy ciazowy dzien i zaluje ze marudzilam ze jest bez obiawowo. od 3 rano mnie zaczelo mdlic i tak caly dzie co sie ruszylam z lozka to tragedia . Dwarazy zaliczylam kibelek.MASAKRA[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny
-
Kalcia wspolczuje oby te objawy jak najrzadziej dokuczaly!
Niezapominajko taaak wypoczelam bardzo, pare dni relaksu i odpoczynku od stresu zwiazanego z praca ale i ze staraniami duzo mi daly!
Sloneczko, u mnie 20dc i tez sie zastanawiam czy nie pojsc na proga w poniedzialek czyli 8dpo bo jak juz pisalam mam podejrzenie, ze to cykl bezowulacyjny wynikajace z temp mierzonej do 15dc i usg w 15 dc i chcialabym to skonfrontowac z wynikiem proga 8 dni po przypuszczalnej przeze mnie (na podstawie boli jajnikow itp) owu.. ale moze nadgorliwa jestem:p
Ogolnie wiem, ze powinnam jutro po prostu sprawdzic wyniki posiewu, zmobilizowac meza do odbioru wynikow nasienia i najprawdopodobniej czekac na hsg na poczatku marca. Ale wiadomo ze na tym etapie cyklu doszukuję sie objawow i stad siknelam na ten test owu - wiem ze za wczesnie:D
Powodzenia dla wszystkich staraczek!II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
tęczova wrote:Dziewczyny, czy Wasi mężowie też są tak irytujący jak się podpiją? No zaraz nerwy mi puszczą.
Słoneczko, jeśli badałaś w ostatnim miesiącu proga i był ponad 13 to wskazywał na owulke. Nie badałabym już go ponownie. -
sunshine03 wrote:Dziewczyny, jakie powinno być tsh w ciąży? Dzisiaj miałam badanie i wyszło mi 1.9 i się martwię, czy nie za dużo zawsze miałam wyniki tsh ok. 1 i nie miałam żadnych problemów z tarczycą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2019, 07:02