Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Jesli mi by sie udalo, to mialabym termin na 11.11 :d
Lami, tęczova, Ani0nka, przedszkolanka:), Arashe lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2019, 02:19
Lami, Nikodemka, Beti82 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
.
Niezapominajka2 lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
.
Lami, Beti82 lubią tę wiadomość
Lami, Beti82, Niezapominajka2, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
[Q
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2019, 09:52
Meggs lubi tę wiadomość
-
Meggs wrote:Niezapominajko z niedowagą da się zyć zapewniam ja to chudzielec , chuchro straszne a żyje i mam się niezle. 48 kg przy 174 cm... ludzie jak to slysza to łapia sie za głowe. A moja taka uroda. Zreszta kochana nadrobisz zobaczysz kilka msc i Ci zacznie przybywac!
Meggs lubi tę wiadomość
-
A ja jutro idę do lekarza rodzinnego niech mi coś przepisze na zatoki. Znaczy powiem tak nie ma tragedii ale non stop mam zatkamy nos, śpię z otwartą buzią a później trochę gardło boli. Dobrze ze głowa nie boli. A we wtorek do pracy
A jutro jadę na betę, tam gdzie wtedy aby było porównanie ale nie zarwe nocy i wynik zobaczę we wtorek rano, i Wam napiszę
Dziś mija termin miesiączki! Nawet nie wiecie jak się cieszę, że jej nie ma i mam nadzieję, że nie zobaczę przez cały rokWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2019, 10:52
-
Kazdy powinien wyglądac tak by dobrze się ze sobą czuł. Ja ze sobą się czuję dobrze. Wiem że jestem chuda, na żywo bardziej niz na zdjęciach ale taka siebie lubie wkurza mnie tylko czasami ze grubszym ludziom nikt w twarz sie nie smieje, a w stosunku co do szczupłych takie przyzwolenie jest. Pytania czy masz anoreksje, czy cos zjadlas w tym roku uwielbiam
Biegającą-mama, tęczova, Niezapominajka2, blair. lubią tę wiadomość
-
Wiecie co serio ja jestem jakaś taka rozstrzepana, sorki Niezapominajko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2019, 10:49
-
Ej słuchajcie termin 2 tygodnie po miesiączce jest dobry na wizytę? Czy Wy byłyście później/wcześniej?
-
AniOnka, moja podpowiedź, spróbuj może oddać krew z rana. U mnie w alabie jak oddasz do 9.30 to wyniki są ok 13-15, a jak po 9.30 to dopiero jadą do laboratorium o 15 i wyniki 19-21.
Ani0nka lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Hahaha, no właśnie AniOnka. Najbezpieczniej już pisałam 4,5 - 5 tygodni po owulacji. Owulacja jest najmiarodnajniejszym wyznacznikiem. Nie ostatnia miesiączka, nie przewidywana kolejna, bo cykl mógł się np zupełnie poprzestawiać.
Ani0nka lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
-
Julia, już 14 tydzień leci! Ale Tobi zazdroszczę, że jesteś po tych prenatalnych. Obejrzałam już wszystkie możliwe filmiki z prenatalnych właśnie cholender, a może sobie przełożę chociaż z środy na poniedziałek byłoby 12+4.Szczęśliwa siódemka ❤️