Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Nona wrote:Grejpfrut zjedzony!!!
Ja też
Anionka gratuluje pieknej bety!
Sloneczko Nikodemko spokojnie czasem jest gorszy czas przetrwacie to i bedzie dobrze, sciskam! I oby te dni do testowania minely Wam jak najszybciej!
Ja wczoraj mialam totalnego dola dzis troche lepiej bylo w ciagu dnia ale dwie godziny temu dostalam boli krzyza promieniujacych takich jak na okres, a ovufriend wyznaczylo mi date okresu na jutro (dzis 22 dc). Jesli faktycznie dostane jutro @ to bede nie tylko smutna jak co miesiac ale i w szoku bo w zyciu, odkad miesiaczkuje, nie mialam tak krotkiego cyklu... zobaczymy.Ani0nka lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wik89 wrote:Ja też
Sloneczko Nikodemko spokojnie czasem jest gorszy czas przetrwacie to i bedzie dobrze, sciskam! I oby te dni do testowania minely Wam jak najszybciej!
Ja wczoraj mialam totalnego dola dzis troche lepiej bylo w ciagu dnia ale dwie godziny temu dostalam boli krzyza promieniujacych takich jak na okres, a ovufriend wyznaczylo mi date okresu na jutro (dzis 22 dc). Jesli faktycznie dostane jutro @ to bede nie tylko smutna jak co miesiac ale i w szoku bo w zyciu, odkad miesiaczkuje, nie mialam tak krotkiego cyklu... zobaczymy.
Wik - u mnie do @ tydzień, także już niewiele.
Jejku, taki krótki cykl to byłby naprawdę dziwny.. Oby @ jutro u Ciebie nie przyszłaCzekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u -
Przedszkolanko dzieci wszystko wiedza, czuja nie wiem...
Mojej nic nie powiedzialam a co wieczor przytula sie do brzucha . pytam ' co robisz ?' odpoeoada ' przytulam dzidziusia ' to mówię a skad wiesz ze niby tam jest dzidziuś? Odpowiada ' bo wiem , ze tam jest dzidzius '
Caluje, tuli sie do brzucha:) cwaniara. Ale oficjalnie jej nie mowilam nic chce rodzince powiedziec jak bedzie serduszkom a jak bedzie jutro to mala sie dowie o tym a reszta sie pewnie dowie od malej bo ona to papla :*tęczova, Wik89, Słoneczko12, przedszkolanka:), kark lubią tę wiadomość
-
Niezapominajko może niebieski jak kwiaty niezapominajki ❤️ Cieszę się, że mnie zapytałaś! Wiem, wiem uparta jestem ale chcę abyś tez sie cieszyła tym tak jak my sie cieszymy! ❤️ Wiec niebieski bądź błękitny jak kolor awatara ❤️
-
Przedszkolanko - urodziny to idealny moment na takie wiesci, napisz nam koniecznie jak zareagowala
Wik - to na pewno jakies bole poowulacyjno-implantacyjno-ciazowe, a nie zadna @ Kiedy powinnas dostac okresu „normalnie”?
Ja ten cykl olalam. Zapominalam o witaminach, nie bylo orzechow, migdalow... wino bylo, ale nieregularnie i raczej przy okazji imprez, a nie typowo przedowulacyjnie :d O grejfrucie zapomnialam, ale kupie jutro razem z ananasem.
Dokonalam wnikliwej analizy moich wykresow i objawow i zawsze, ale to zawsze, na tydzien przed terminem miesiaczki zaczynalg mnie bolec cycki, wiec w niedziele powinnam zauwazyc znaki.przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Niezapominajko - czyli nie ma co, nie bede wiedziala za tydzien czy sie udalo czy nie chociaz ja serio traktuje ten cykl z przymruzeniem oka, placzu nie bedzie, chyba ze hormony wybuchna.
Piekny paseczek! -
Nikodemko u mnie rowniez piersi zaczely bolec co do dnia jak co cykl , a test pokazal 2 kreski takze to zaden wyznacznik!
U nas wino wjechało na salonyWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2019, 21:07
Wik89, Słoneczko12, kark lubią tę wiadomość
-
Niezapominajko super suwaczek!!!!
U mnie dzis 22 dc, wedlug moich obliczen powinnam dostac okres za tydzien w poniedzialek czyli 29 dc. Czyli chyba tak jak Ty Nikodemko? W kazdym razie mam ogromna nadzieje ze jutro nie dostane...II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Niezapominajko na kiedy termin masz ❤️? Ej Ty powinnaś być dalej niż ja w sensie ze Ty jesteś 5 tydzień a ja 5 tydzień 2 dni? Kurczę ja się tak na tym nie znam na 6 marca mam wizytę na 20:30, a Ty kiedy Niezapominajko ❤️?