Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Lami wrote:Nie, Szczęściara, ja jej przez ramię zaglądałam, ale widziałam plamę. Ona może coś widziała, ale no chyba by mi powiedziała. Tylko dodała: endometrium dwuwarstwowe. Do dzisiaj nie wiem.co.to znaczy. Jest wszystko ładnie.
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Paulina Paweł Polcia, ślicznie to brzmi
Ja bym bardzo chciała chłopca, ale nie mam ani jednego imienia i będę podpatrywać Waszych wyborów haha
Gdyby jednak los chciał nam sprawić dziewczynkę to myślimy o Alicji, Jagódce lub KaiLami lubi tę wiadomość
-
Pestkaa wrote:Wiem jak smakuje ta frustracja, pracuje w urzędzie, u nas rzadzi "dobra zmiana", szkoda gadać... nie chce urazac niczyjich poglądów politycznych, ale wg mnie nigdy nie było tak źle... a były u nas najróżniejsze opcje, koalicje, układy, ukladziki, wiadomo jak jest... ale ta bezmyślność poraża... także Słoneczko nie wiem, jakie partie tworzą u Was koalicje, ale rozumiem jak to jest, jak sie nowa władza dorwie :p
Pestko u nas koalicja PSL-PiS. Ale koniec tematu polityki Każdy widzi jak jest.
Jak się czujesz?Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u -
Matko ale ta moja ciąża jest dla mnie cudowna! Przed ciąża uwielbiałam słodycze czasami jadłam dwie czekolady dziennie a teraz zjem pół batona i już nie mogę, w ogóle nie mam ochoty na słodkie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2019, 14:40
sunshine03 lubi tę wiadomość
-
Ani0nka wrote:Matko ale ta moja ciąża jest dla mnie cudowna! Przed ciąża uwielbiałam słodycze czasami jadłam dwie czekolady dziennie a teraz zjem pół batona i już nie mogę, w ogóle nie mam ochoty na słodkie
-
Beti Ty jesteś moim prorokiem! ❤️ Oby tak było ale serio nie wiem o co chodzi z tymi słodyczami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2019, 14:45
Beti82 lubi tę wiadomość
-
Anionka, miałam to samo ze słodyczami! Ale nie chce Cię martwić, tydzień temu wróciła mi ochota
Może Julka coś w tym być. Mnie tak bierze co jakiś czas na szpinak (a on chyba żelaza ma sporo). Więc lecą wtedy naleśniki ze szpinakiem, pierogi ze szpinakiem, szpinak z brokułami ohhh, jakie to wtedy dobre jest dwa dni i po wszystkim
Wczoraj i przedwczoraj ze stresu nie mogłam nic zjeść. Aż się w jedne spodnie spowrotem zapięłam dzisiaj Ale przyjechała mamusia, gotuje rosołekAni0nka, Julia93 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
[Q
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2019, 09:54
Lami, sunshine03, Ani0nka, blair., Arashe lubią tę wiadomość
-
.Aleksandra. wrote:Zrobiłam badanie beta hcg 2 razy, wyniki:
- 5164 mlU/ml
- 8964 mlU/ml (po 48 h)
mam takie mysli ze moze cos nie tak, jestem niespokojna wiec zrobilam dzis kolejne beta i czekam na wyniki.
Czy Wy tez miewacie takie czarne mysli?Lami lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeti82 wrote:No Ci mowie bedzie chłopak hahah dlatego nie ciagnie do slodyczy.A tak na serio to nie wiem ile w tym prawdy ale kazda moja bliska kolezanka tak miala w ciazy.Te co slodycze mogly jesc na sniadanie,obiad i kolacje to córeczki były
A wcześniej słodyczy prawie nie jadłam, czasem odrobinę gorzkiej czekolady tylkoWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2019, 15:00
Beti82, Ani0nka, Pestkaa, Lami, blair., Arashe lubią tę wiadomość
-
Beti82 wrote:Spokojnie ,wydaje mi sie ,ze na tym etapie to juz lepiej usg zrobic a nie bete.Bedzie dobrze
Ale ja byłam już na pierwszym USG 15.02- tj piatek i lekarka stwierdzila ciaze, ale bardzo wczesna, mowi ze to 4 tydzien dopiero i za wiele nie widziala. Tylko pecherzyk. -
To ja sobie chyba w ciazy bede wmawiac ,ze mam ochote na slodkie hahaha zeby tylko dziewczynka byla
Ani0nka, sunshine03, Pestkaa, blair., Arashe lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2019, 02:21
Beti82, Wik89, Nikodemka, Niezapominajka2, kark, blair. lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Ja tam kiszonki jadłam i mam córe ;p
Co do imienia to sie zastanowcie porzadnie ;p
Przecudowne ale energii i siły za 100 osob :p
My póki co brak pomysłów na imiona -,- poza tym dzisiaj lekka schiza buu.
Monia jak się dzisiaj czujesz?Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny