Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Julia jajka na twardo standard,
Sałatka gyros
Roladki z serkiem almette i warzywami
Pomidor mozarella
❤️Julia93 lubi tę wiadomość
-
Beti82 wrote:Aliness to chyba kojarze .Tylko kurde ja pytalam to mi mowili,ze to zwykly kwas tam jest dlatego nie bralam hmm
Zawsze mozesz pokupować oddzielnie jak jaBeti82 lubi tę wiadomość
-
Pestka - jesli temperatura jutro nie wejdzie na wyzszy poziom, to raczej watpie w to, ze pecherzyk pekl... Dzieki! Dzisiaj jeszcze dolozymy jedno serduszko
Julia - weszlas na moj ukochany temat jesli chodzi o imprezowe przekaski, to ja mam cala szuflade sloiczkow na zatrzaski z Ikei. Pakuje w nie kilka rodzajow past (np z bialej fasoli, buraczkow i ciecierzycy) i pieke sama chlebek do nich (bez zakwasu, szybka sprawa) albo sledziki w roznych wersjach (polecam przepis z kwestii smaku na sledzia z suszonymi pomidorami, mniam). Ostatnio robilam tez takie male klopsiki na wykalaczkach z miesa mielonego i do tego sos chrzanowy i pieczone pierozki z ciasta drozdzowego z kurczakiem w srodkuJulia93, Pestkaa, przedszkolanka:), Wik89, Arashe lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny dziekuję Wam! :*
A wiec ruchliwosc ponizej normy ale nie jakos drastycznie, zywych plemnikow 46procent, HOS test tylko troche ponizej normy no i najgorsze czyli morfologia 1,69procent, wady glowki 96procent... nie mam zupelnie rozeznania ale po samych normach podanych na wynikach nie brzmi to dobrze niestety:( Za to ilosc plemnikow i koncentracja dobre z tego co czytam. Maz zdrowo sie odzywia raczej, troche sie rusza itp.
Co sadzicie?
Maz zapisuje sie do androloga oraz ma sobie kupic androvit i witaminy i porzadnie zaczac je brac, do tej pory bral D i C i magnez tylko gdy ja pamietalam i troche mnie meczylo ze wszystko na mojej glowie.
Co mamy robic, walczymy dalej..II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Julia93 wrote:Nooo właśnie wpizdu gwizdu wysoka jak na 6 tydzien może bliźniaki
Moim zdaniem ovu była wcześniej ogólnie ja miałam cykle 26-27 dni wg moim obliczeń to kończę właśnie 7 tydz zaczynam 8 wiec z widełkami się zgadza sąsiedzi maja bliźniaki co maja miesiąc i jakoś tego i siebie nie widzę hehe
Nam bardzo pomógł przy wynikach męża fertilman plus ale najlepiej pogadać bo pamietam jak najmłodsza się wystraszyła ze złe wyniki a androlog powoedzial ze jest dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2019, 20:07
-
Julia93 wrote:Kochane, może to nieodpowiednie miejsce, ale Wy macie zawsze super pomysły. W piątek schodzą się goście a ja totalnie nie wiem co naszykować. Nie chce stać godzinami przy garach. Macie jakieś sprawdzone dania/przekąski/sałatki które królują na imprezach?
Ostatnio robiłam imprezę
Jako przekąski robiłam:
- parówki zawijane w ciasto francuskie stąd: https://www.winiary.pl/przepis.aspx/138406/przekaski-z-ciasta-francuskiego
- roladę ze szpinakiem stąd: https://www.kwestiasmaku.com/przepis/rolada-szpinakowa-z-wedzonym-lososiem
- roladki z tortilli
Sałatki:
- gyros
- sałatka z makaronu ryżowego z szynką i ogórkiem
A jeżeli chodzi o coś słodkiego i to mega szybkiego to polecam miniserniczki, wychodzą przepyszne https://www.kwestiasmaku.com/przepis/mini-serniczki-z-mango-marakuja-i-granatem
I robiłam zupę gulaszowąWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2019, 20:26
Julia93 lubi tę wiadomość
Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u -
Wiki spokojnie ruchliwość i morfologie podciągniecie my suplementujemh FertilMan Plus , kupiliśmy sami, polecił też dr Drobniak na wizycie. Takze 2-3 msc suplementacji i wyniki beda dużo lepsze, nic sie nie stresuj
Wik89 lubi tę wiadomość
-
Meggs, popieram! Wyniki z czasem się poprawią i będą II kreski. Choć i tak nadal trzymam kciuki Wik, za Twój obecny cykl
Nikodemka, Wik89 lubią tę wiadomość
Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u