Fioletowa strona mocy
- 

WIADOMOŚĆ
- 

Julia jajka na twardo standard,
 Sałatka gyros
 Roladki z serkiem almette i warzywami
 Pomidor mozarella
 ❤️ Julia93 lubi tę wiadomość Julia93 lubi tę wiadomość
- 

https://enaturalnie.pl/-witamina-b-complex-b-50-b50-methyl-100kaps-aliness_782.html?utm_source=googlemerchant&utm_medium=pricewars2&gclid=EAIaIQobChMI2836tbzI4AIViMmyCh3jkAeVEAQYASABEgJxE_D_BwE o te mi chodziło. Napisane jest ze to metyle.Beti82 wrote:Aliness to chyba kojarze .Tylko kurde ja pytalam to mi mowili,ze to zwykly kwas tam jest dlatego nie bralam hmm
 Zawsze mozesz pokupować oddzielnie jak ja   Beti82 lubi tę wiadomość Beti82 lubi tę wiadomość
- 

Pestka - jesli temperatura jutro nie wejdzie na wyzszy poziom, to raczej watpie w to, ze pecherzyk pekl... Dzieki! Dzisiaj jeszcze dolozymy jedno serduszko 

Julia - weszlas na moj ukochany temat jesli chodzi o imprezowe przekaski, to ja mam cala szuflade sloiczkow na zatrzaski z Ikei. Pakuje w nie kilka rodzajow past (np z bialej fasoli, buraczkow i ciecierzycy) i pieke sama chlebek do nich (bez zakwasu, szybka sprawa) albo sledziki w roznych wersjach (polecam przepis z kwestii smaku na sledzia z suszonymi pomidorami, mniam). Ostatnio robilam tez takie male klopsiki na wykalaczkach z miesa mielonego i do tego sos chrzanowy i pieczone pierozki z ciasta drozdzowego z kurczakiem w srodku jesli chodzi o imprezowe przekaski, to ja mam cala szuflade sloiczkow na zatrzaski z Ikei. Pakuje w nie kilka rodzajow past (np z bialej fasoli, buraczkow i ciecierzycy) i pieke sama chlebek do nich (bez zakwasu, szybka sprawa) albo sledziki w roznych wersjach (polecam przepis z kwestii smaku na sledzia z suszonymi pomidorami, mniam). Ostatnio robilam tez takie male klopsiki na wykalaczkach z miesa mielonego i do tego sos chrzanowy i pieczone pierozki z ciasta drozdzowego z kurczakiem w srodku   Julia93, Pestkaa, przedszkolanka:), Wik89, Arashe lubią tę wiadomość Julia93, Pestkaa, przedszkolanka:), Wik89, Arashe lubią tę wiadomość
- 

Dziewczyny dziekuję Wam! :*
 A wiec ruchliwosc ponizej normy ale nie jakos drastycznie, zywych plemnikow 46procent, HOS test tylko troche ponizej normy no i najgorsze czyli morfologia 1,69procent, wady glowki 96procent... nie mam zupelnie rozeznania ale po samych normach podanych na wynikach nie brzmi to dobrze niestety:( Za to ilosc plemnikow i koncentracja dobre z tego co czytam. Maz zdrowo sie odzywia raczej, troche sie rusza itp.
 Co sadzicie?
 Maz zapisuje sie do androloga oraz ma sobie kupic androvit i witaminy i porzadnie zaczac je brac, do tej pory bral D i C i magnez tylko gdy ja pamietalam i troche mnie meczylo ze wszystko na mojej glowie.
 Co mamy robic, walczymy dalej..II 2020 22 cs szczęśliwy
 👶 X 2020
 XII 2022 6 cs szczęśliwy
 👧 IX 2023
- 

Julia93 wrote:Nooo właśnie wpizdu gwizdu wysoka jak na 6 tydzien może bliźniaki może bliźniaki 

Moim zdaniem ovu była wcześniej ogólnie ja miałam cykle 26-27 dni wg moim obliczeń to kończę właśnie 7 tydz zaczynam 8 wiec z widełkami się zgadza sąsiedzi maja bliźniaki co maja miesiąc i jakoś tego i siebie nie widzę hehe sąsiedzi maja bliźniaki co maja miesiąc i jakoś tego i siebie nie widzę hehe

Nam bardzo pomógł przy wynikach męża fertilman plus ale najlepiej pogadać bo pamietam jak najmłodsza się wystraszyła ze złe wyniki a androlog powoedzial ze jest dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2019, 20:07  
- 

Julia93 wrote:Kochane, może to nieodpowiednie miejsce, ale Wy macie zawsze super pomysły. W piątek schodzą się goście a ja totalnie nie wiem co naszykować. Nie chce stać godzinami przy garach. Macie jakieś sprawdzone dania/przekąski/sałatki które królują na imprezach? 
 Ostatnio robiłam imprezę 
 Jako przekąski robiłam:
 - parówki zawijane w ciasto francuskie stąd: https://www.winiary.pl/przepis.aspx/138406/przekaski-z-ciasta-francuskiego
 - roladę ze szpinakiem stąd: https://www.kwestiasmaku.com/przepis/rolada-szpinakowa-z-wedzonym-lososiem
 - roladki z tortilli
 Sałatki:
 - gyros
 - sałatka z makaronu ryżowego z szynką i ogórkiem
 A jeżeli chodzi o coś słodkiego i to mega szybkiego to polecam miniserniczki, wychodzą przepyszne https://www.kwestiasmaku.com/przepis/mini-serniczki-z-mango-marakuja-i-granatem https://www.kwestiasmaku.com/przepis/mini-serniczki-z-mango-marakuja-i-granatem
 I robiłam zupę gulaszową  Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2019, 20:26  Julia93 lubi tę wiadomość
                                Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości Julia93 lubi tę wiadomość
                                Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości 

“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
 ale później radość dla niego zakwitnie.”
 Syr 1, 23

[/u [/u
- 

Wiki spokojnie ruchliwość i morfologie podciągniecie my suplementujemh FertilMan Plus , kupiliśmy sami, polecił też dr Drobniak na wizycie. Takze 2-3 msc suplementacji i wyniki beda dużo lepsze, nic sie nie stresuj my suplementujemh FertilMan Plus , kupiliśmy sami, polecił też dr Drobniak na wizycie. Takze 2-3 msc suplementacji i wyniki beda dużo lepsze, nic sie nie stresuj   Wik89 lubi tę wiadomość Wik89 lubi tę wiadomość
- 

Meggs, popieram! Wyniki z czasem się poprawią i będą II kreski. Choć i tak nadal trzymam kciuki Wik, za Twój obecny cykl   Nikodemka, Wik89 lubią tę wiadomość
                                Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości Nikodemka, Wik89 lubią tę wiadomość
                                Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości 

“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
 ale później radość dla niego zakwitnie.”
 Syr 1, 23

[/u [/u