Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
My po wizycie w 8* mieliśmy dwa do wyboru
1. Maxi Cosi Pebble Pro
2. Britax Romer BabySafe2 iSize
zdecydowaliśmy się na ten drugiprzekonała mnie baza jaką kupuje się do tego fotelika czyli baza flex której kąt można ustawić dowolnie więc jak moja mama będzie miala małego gdzies wziac to baza do ich auta też będzie pasowac
no i sam fotelik ma genialna wkladke dla noworodka i rozklada się prawie na plasko co dla noworodkow jest wazne❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)
💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
🔜 badania prenatalne - 05.08.2024 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Meggs wrote:Dziewczyny a baza do avionauta pixela pasuje tylko do fotelika tego 0-13 kg czy na jakiś pozniejszy model również?
Na później również. Właśnie w 8* pan mi zamontował bazy z Avionauta i z Maxi Cosi (w mojej toyocie CHR identycznie "siedziały", różnica nachylenia to 1 stopień) i pokazał nie tylko jak leżą łupiny, ale i foteliki kolejne (też oczywiście rwf). Generalnie 8* polecam, Avionauta też oni mi polecili. Notabene, wkładka była konsultowana z Zawitkowskim, można wygooglać na youtube film z jego udziałem.
Co do noszenia - do mieszkania itp. też nie muszę fotelika dźwigać, ale jednak czasem na stelaż będę go pewnie wpinać, przy jakimś szybkim wyjściu do lekarza czy urzędu. A że mam problemy z kręgosłupem oraz torbiel nadgarstka (pojawiła się w ciązy po tym jak wpadłam w szał sprzątania i doszło do przeciążenia ręki) to waga też ma znaczenie.
A baza obrotowa nie służy tylko zmianie kierunku jazdy (też planuję jak najdłużej rwf). Ona ma ułatwić wsadzenie dziecka - obraca się ją o 90 stopni w kierunku drzwi, wsadza dziecko bokiem i wygodnie zapina, a potem obraca tyłem.Nona lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Reset dzięki za info. Avionaut jest właśnie moim faworytem jeśli tylko do auta będzie pasować. No i potem licze że z szyjka bedzie wszystko ok i lekarz wyrazi zgodę żebym mogła do 8* podjechać 😊
Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja tez mam nadzieje, ze Avionaut bedzie pasowal do naszego auta, bo bardzo sie na niego nakrecilam. Polecam filimik Zawitkowskiego na yt.
-
Wybrałam avionaut pixel z bazą isofix, jedziemy dziś po pracy męża obejrzeć i zarezerwować do wtorku bo 1 października wypłata 🙈
Nikodemka, Magda - mbc, tęczova lubią tę wiadomość
-
Przedszko - niech pojdzie tak sprawnie jak z Pola, czekamy na zdjecie Olka 💪
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Ani0nka wrote:Rzepakowe u mnie to samo, lekarz powiedzial ze ktg książkowe ale skurczy brak 😒
tere-fere, Ani0nka lubią tę wiadomość