Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Kolejne KTG mam zrobić w terminie porodu, a mojej położnej wtedy nie ma i właśnie siedzę w Medicoverze, żeby zapytać, czy da się u nich zrobić to w ramach pakietu. Mam niby namiar na przychodnie, gdzie robią za 50 zł, ale nie wiem, czy tam położna interpretuje czy trzeba dodatkowo iść do lekarza. Ja w zasadzie potrzebowałbym tylko zdjęcia tego wydruku, bo zinterpretować ma mi kto, ale nie wszędzie wydają. Więc jak mam zapłacić 50 zł, a potem jeszcze iść do jakiegoś obcego lekarza, żeby mi powiedział ok/nie ok, to średnio mi się to uśmiecha.
-
Jestem na porodówke,odszedł czop, jakieś skurcze były. Jestem w trakcie lewatywy,mam godzinę dla siebie haha 😂później oxy i rodzimy. Położna stawia,że mąż nie zdąży dojechać bo do 15 urodze -oby! Trzymajcie proszę kciuki!
Teczova wymianę robimy!Pestkaa, sunshine03, Nona, Meggs, blair., XxMoniaXx, Szczęściara, OlivkowaMama, madziorek86, tere-fere, alex0806, Lami, Biegającą-mama, Nikodemka, Magda - mbc, Wik89, Ani0nka, Malinowa91, tęczova, Słoneczko123, Kasztanek, Dośka, Niezapominajka2, Arashe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyrzepakowepole wrote:Nie chcę jechać do szpitala. U nas się czeka w kolejce na IP. Już wolę zapłacić.
Obstawiam, że też tak mam w pakiecie tylko muszę się dowiedzieć czy przyjść po prostu czy się umówić. -
No ja nie rodzę nadal 🤷 ktg super, USG też. Szyjka jeszcze troszkę się skróciła i przepuszcza palucha. Mam wolny week na wykorzystanie wszelkich domowych sposobów na rozkręcenie, a jak nic nie ruszy, to w pon do szpitala, głównie przez podwyższone ciśnienie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2019, 11:06
Lami, alex0806 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:Ale powiem Wam,że wczoraj po kroplówce skurcze ok.40 i bolały a dzisiaj swoje 108,70 i nic więc szykuje się na gorszy poród;p oby szybki.
A głowa dalej boli,nie zdążyłam się wyspać i tabletki wziac😂
Trzymam kciuki, żeby po lewatywie ruszyło na całego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2019, 11:16
tere-fere lubi tę wiadomość
-
Jej jadlam normalnie sniadanie a pol godz temu zrobilo mi sie niedobrze, zaczely sie rece trzesc, serce walic , dziwnie sie czuje. Zjadlam serek i bulke z nutella bo mega mi sie chcialo slodkiego i nadal mi tak dziwnie 😳
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2019, 11:18