Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Pestkaa wrote:No ja nie rodzę nadal 🤷 ktg super, USG też. Szyjka jeszcze troszkę się skróciła i przepuszcza palucha. Mam wolny week na wykorzystanie wszelkich domowych sposobów na rozkręcenie, a jak nic nie ruszy, to w pon do szpitala, głównie przez podwyższone ciśnienie.
Pestkaa lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Przedszko dajesz! Masuj sutki, mi nieźle to skurcze rozkręciło;)
U mnie też jakiś dziwny poranek, dzieć słabo śpi i marudzi. Ale mam sposób, słuchałyśmu sobie accantusa to była spokojniejsza. Muszę ją trochę przeciągnąć z jedzeniem i żeby kupę docisnęła bo się znowu męczy. Wieczorem był wrzask i płacz. I ulewa mi mocno mimo odbijania;(przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Dziewczyny malo mnie tu pd wczoraj bo jestem w rozjazdach, nie zdaze nadrobic, ale ciagle zaciskam kciuki za przedszko i teczovą 🤞😘😘😘
przedszkolanka:), tęczova, Nona lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Przedszkolanko kciuki za szybki poród✊✊ Też jestem zdania że lepiej jak wszystko idzie swoim tempem niż przyspieszać. Teraz odpoczywaj w miarę możliwości i do dzieła.
Tęczova nie ma innej opcji. Zgarniasz brzuszek dzisiaj😉😉przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Ach, ale dowiedziałam się, że dziecko jest nisko, niziutko. Także super.
alex0806, Beti82, Biegającą-mama, madziorek86, blair., Nona, sunshine03, XxMoniaXx, Dośka, przedszkolanka:), tere-fere, Pestkaa, Słoneczko123, Szczęściara, Lami, Ani0nka lubią tę wiadomość
-
Przedszko odszedł czop jak dr W powiedział "właśnie zachodzi Pani, Pani Madziu, w ciążę"
jak będzie zamiana to wsiadam w samochód i jadę Cię Przedszko wyściskać
VianEthel2, Magda - mbc, madziorek86, Biegającą-mama, blair., sunshine03, przedszkolanka:), Dośka, Meggs, tere-fere, alex0806, Nikodemka, Beti82, Pestkaa, Słoneczko123, Szczęściara, Wik89, Lami lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Nona, prosiłaś o relację z iui - koszt 0 zł bo z każdej strony kwalifikujemy się na nfz. W szpitalu przyjęta byłam 3 godziny z czego 1,5 spędziliśmy na śniadanku, kawce i ciachu w knajpie - tak to mogę być hospitalizowana
rano mąż zrobił swoje w niestandardowych warunkach, na szpitalnej kozetce obok fotela ginekologicznego 😂 jak wróciliśmy ze śniadania to na fotel i taką dłuuuuuuuuuuugą rurką dr W zaaplikował żołnierzy, którzy przeszli selekcję i dojrzeli trochę w probówce. Poleżałam 20 minut i do domu
W 2 miesiące koncentracja z 0,57 milionów / ml skoczyła na 30 mln/ml 😱Biegającą-mama, blair., Nona, sunshine03, przedszkolanka:), Malinowa91, Magda - mbc, tere-fere, alex0806, Nikodemka, Niezapominajka2, Beti82, Pestkaa, Słoneczko123, Arashe, madziorek86, Szczęściara, Wik89, Lami lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Przedszkolanko zaraz będzie po wszystkim i będziesz tulić synusia ! Zobaczysz synek zdecydowanie mamusi 😍 Ja swojego uwielbiam ☺️ A już widzę , ze tatuś córeczka zauroczony 🤔 Moja Hanka to aniołek na razie ... jak nie śpi to leży sobie w łóżeczku i patrzy a mama ma czas zrobić śniadanko , wypić półlitrową kawę inkę, posprzątać , poprasować 😍 A jak ja wezmę na klatkę to się uśmiecha tylko😍
Byłam dziś po raz 3 u tego rehabilitanta, każda wizyta 100zl za 5 min nastawiania, za 10 dni powtórka , a mnie dalej boli tak , ze chodzić ciężko 😞 Powiedział ze jak za 10 dni nie minie to rezonans do powtórki bo miałam wtedy jeden krąg pęknięty i może być ze już się rozwalił 😭Oby przeszło przez te 10 dni , poproszę tez o kciuki 😉przedszkolanka:), Lami lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Teczova pizza wtedy obowiązkowo!!
I super ,że w takiej miłej atmosferze wszystko poszło
Biegająca hihi pewnie tak będzie,chociaż Pola do tej pory mamusiowa bardzo ;p teraz dzwoniła z rana i krzyczala"mamusiu,jestem dzielna"..
Kciuki za najbliższe 10 dni;*
Ja relacja online,nadrabiam wczorajsze nawalenie:
Jestem sama,młoda położna mnie doglada i tłumaczy wszystko. Mam tv,telefon,picie:p tylko głowa pęka ..
Poszły wody!Meggs, tęczova, Nona, blair., Biegającą-mama, sunshine03, tere-fere, alex0806, OlivkowaMama, Niezapominajka2, Beti82, Malinowa91, Martek&M, Kasztanek, Szczęściara, madziorek86, Magda - mbc, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Przedszkolanko, jedno z najpiękniejszych imion 😍
przedszkolanka:), tere-fere, Magda - mbc lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”