Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Juz mam fantazje - Filip Aleksander 😍 dobra, tęczova, zejdź na ziemię bo umowę kredytową jedziesz podpisać
tere-fere, alex0806, Pestkaa, madziorek86, Magda - mbc lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Ale musi też mieć gdzie mieszkać 😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2019, 13:05
przedszkolanka:), tere-fere, Magda - mbc lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualny
-
Teczova - nie ma opcji, przejmujesz brzuszek po Przedszko. Ogarniaj mieszkanie dla Filipa Aleksandra, bo on sie tam juz zagniezdza i rosnie
Juhu!!!
Madziorek - przypomnij mi z jakiego powodu masz cc?(6 dni przed moimi urodzinami ❤️)
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Przedszkolanko kciuki. Maz juz dojechal ?
Ja po zakupach zakupilam herbate z lisci bo juz paczke wypilam, olejek szalwiowy , jeszcze dokupie wiesiolka w dridze powrotnej. Mam jeszcze tydzien do wizyty wiec i duzo i malo.
Rzepakowe co robilas ze takie ladne postepy?przedszkolanka:), sunshine03 lubią tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:Przedszkolanko kciuki. Maz juz dojechal ?
Ja po zakupach zakupilam herbate z lisci bo juz paczke wypilam, olejek szalwiowy , jeszcze dokupie wiesiolka w dridze powrotnej. Mam jeszcze tydzien do wizyty wiec i duzo i malo.
Rzepakowe co robilas ze takie ladne postepy?A tak to piję malinę, łykam wiesiołka, sprzątam, mam orgazmy i próbuje się wyluzować.
-
nick nieaktualny
-
Skurcze co 2-4 min.
sunshine03, alex0806, Nikodemka, XxMoniaXx, OlivkowaMama, Pestkaa, Arashe, tęczova, blair., madziorek86, Martek&M, Kasztanek, Szczęściara, tere-fere, Niezapominajka2, Dośka, Magda - mbc, Beti82, Lami lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny. Podczytuje Was od kilku dni i zapragnęłam dołączyć. Przyjmiecie mnie?
Napiszę kilka słów o mnie. Jestem już mamą cudownej 14- miesięcznej córeczki, po urlopie macierzyńskim stanęliśmy przed wyborem: żłobek i powrót do pracy albo rodzeństwo. I tak zaczynamy się staraćw tym cyklu już po owulce, seksy były także czekamy
z Miśką zaszłam w piątym cyklu więc pewnie na trochę u Was zagoszczę
Domi_tur, Pestkaa, madziorek86, tęczova, Beti82, fiorella82, Wik89, Dośka lubią tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Skurcze co 2-4 min.
I ruszaj się przede wszystkim. Polecam pozycje wertykalne. Chociaż później to prawie łóżko połamałam, tak się go trzymałam mocno
Sun jeszcze chwila i Twoja kolej nadejdzie
W ogóle tak w kwestii porodu to mi się przypomniało jak już na ostatnim partym złapał mnie skurcz łydki i położna mi masowała, śmiać mi się chceKurcze, ten poród wydaje się taki odległy...
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Sunshine, do poniedziałku będziesz się tulić z Maleństwem! Na bank
Szymon jutro kończy 8 tygodni! A ja do tej pory pamiętam jaka byłam z siebie dumna po porodzie, mąż wszedł na salę jak usłyszał płacz a ja leżałam taka szczęśliwa jakby fanfary puszczali na moją cześć 😂 a pot z czoła lał się ciurkiem . Wczoraj się małż śmiał, że słyszał zza drzwi jak jęczałam a porem powiedziałam "Boże, chyba nie dam rady, a może zrobimy cesarkę? Co ja gadam , ciśniemy dalej" a położna tylko się śmiała 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2019, 13:51
alex0806, tęczova, Nona, blair., tere-fere lubią tę wiadomość
-
Przedszkolanko dajesz dajesz.
Sunshine03 proszę się nie ociagać i też działać.. Cos czuję że weekend Twój😉😉
Rzepakowepole u Ciebie też już niedługo..
Boże dziewczyny zaraz wszystkie rozpakujecie się😲😲
Madziorku powiedz mi czemu CC??przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 )