Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Przedszko dajesz,dajesz haha
Tylko pozniej poprosimy wszystko ze szczególamiWik89, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Magda - mbc wrote:Przedszko już pewnie z Olusiem 🤱🏻
Przedszko Laura się łączy z Tobą, ciśnie kupę i sapie jakby rodziła!
Magda - mbc, OlivkowaMama, Pestkaa, Beti82, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrzedszko, ja na Twoją część dzisiaj skalpel Chody zrobiłam. Myślałam o tym jak przesz, jak spinalam mięśnie brzucha przy przysiadach 😀 a Choda wtedy do nas: dasz radę, jeszcze trochę i ostatni raz... 😂 I pewnie wtedy pojawił się Oluś 😍
madziorek86, tere-fere, sunshine03, tęczova, Pestkaa, Wik89, Dośka, blair., przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 19:41
sunshine03, VianEthel2, tęczova, Meggs, alex0806, Pestkaa, Lami, tere-fere, Wik89, Nona, Szczęściara, Magda - mbc, Niezapominajka2, madziorek86, Nikodemka, Dośka, Malinowa91, Kijanka, Słoneczko123, Beti82, Biegającą-mama, Kasztanek, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Madziorek, tokofobia to jest wskazanie do cc. Można tylko mieć żal do losu, że przez zle historie porodowe wokół takie rzeczy się w głowie robią. Masz jeszcze czas. Ja jestem na grupie na FB "Błękitny Poród" o hiponporodzie, jest tam masa dobrych historii. Jakbyś chciała się wzmocnić, to chodź. Do cc też warto się dobrze mentalnie przygotować, bo cesarka tak jak poród sn może być pięknym albo trudnym przeżyciem.
madziorek86, Malinowa91 lubią tę wiadomość
-
Głupi ten mój cykl. Nie wiem czy będzie owulacja. 11 dc, a nic się nie dzieje. Śluzu brak. Może pierwszy cykl po antykoncepcji będzie bez owu? Mam przygotowana heparynę, ale jak nie będę pewna owu to mi szkoda jej użyć. Jak ja nienawidzę tych starań. Wolałabym dziecko w kapuście znaleźć.
Przedszkolanko, jesteś już tak blisko. Ale super!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2019, 15:43
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
6.12.2022 💔 puste jajo
28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc