Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Nona wrote:wieeem, juz znalazlam androloga w KRk. Dr Bergier. jak przyjdzie @ to ruszę temat...za 2 tygodnie. Na razie odwlekam tą trudną rozmowę.
Bardzo fajny lekarz. My byliśmy we dwoje, porozmawiał, uspokoił (fakt, u nas czynnik męski był mało istotny, ale wtedy na wizycie morfologia była 1% i aglutynacja podwyższona), potem mnie wyprosił i zbadał M.
O ile samo Macierzyństwo mnie rozczarowało dość mocno (a przynajmniej jeden z lekarzy), o tyle Bergier zrobił dobre wrażenie.
Notabene byliśmy w walentynki. Taki prezent zrobiłam M.Nona lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
OLUŚ witaj na świecie Kruszynko!❤❤❤
Przedszkolanko👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Gratulacje🎊🎊🎊❤przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”. -
nick nieaktualny
-
Miza Witaj
Skad jestes ?
Blair bardzo sie ciesze,bedzie duzy krok do przodu
Przedszko Gratulacjeblair., przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Blair, dopiero uważniej się wczytałam. Decyzja podjęta, moje gratulacje. Życzę Tobie i mężowi, żeby wszystko poszło gładko. I w sumie masz rację, bo jakby policzyć pieniądze wydane na wszystkie wizyty, badania, leki, to wyjdzie już koszt procedury. To ważna chwilą dla Was i oby początek dobrego
blair. lubi tę wiadomość
6.12.2022 💔 puste jajo
28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc -
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny,
Skoro Miza się dzisiaj ujawniła a czyta Was parę dni, to chyba i ja powinnam się odezwać bo jestem z Wami incognito od początku ciąży... będzie już trzy miesiące.
Bardzo kibicuje wszytskim starającym się i z tego też powodu się na forum znalazłam.
To nasze pierwsze dziecko, staraliśmy się prawie rok. To tutaj od Was na różowej stronie dowiedziałam się jakie badania powinniśmy wykonać i w jakiej kolejności. Kiedy miałam chwile zwątpienia a każdy cykl wydawał się wiecznością to Wy na miesięcznych wątkach z testowaniem podnosiłyście mnie na duchu i pocieszałyście, że chociaż ominą mnie upały z brzuchem, że chociaż Wigilię spędzę z bliskimi a nie na porodówce 😁😁
A jak się udało to pierwsze co wpadłam na lipcowe testowanie pochwalić się jaką moc ma forum i zwalniane ciążowe brzuchy 😂😍
Jestem z Krakowa, aktualnie mieszkam w Lublinie ale już za parę miesięcy a dokładnie trzy wracamy na swoje stare śmieci.
PS. Uwielbiam majonez ale tylko Kielecki i Kętrzyński 😂😂 pizzę też lubię choć w ciąży na samą myśl o pizzy mi słabo 🤢🤢
Beti82, Dośka, madziorek86, Szczęściara, Niezapominajka2, Meggs, Magda - mbc, Nona, Nikodemka, tere-fere, tęczova lubią tę wiadomość
-
talku wrote:Cześć Dziewczyny,
Skoro Miza się dzisiaj ujawniła a czyta Was parę dni, to chyba i ja powinnam się odezwać bo jestem z Wami incognito od początku ciąży... będzie już trzy miesiące.
Bardzo kibicuje wszytskim starającym się i z tego też powodu się na forum znalazłam.
To nasze pierwsze dziecko, staraliśmy się prawie rok. To tutaj od Was na różowej stronie dowiedziałam się jakie badania powinniśmy wykonać i w jakiej kolejności. Kiedy miałam chwile zwątpienia a każdy cykl wydawał się wiecznością to Wy na miesięcznych wątkach z testowaniem podnosiłyście mnie na duchu i pocieszałyście, że chociaż ominą mnie upały z brzuchem, że chociaż Wigilię spędzę z bliskimi a nie na porodówce 😁😁
A jak się udało to pierwsze co wpadłam na lipcowe testowanie pochwalić się jaką moc ma forum i zwalniane ciążowe brzuchy 😂😍
Jestem z Krakowa, aktualnie mieszkam w Lublinie ale już za parę miesięcy a dokładnie trzy wracamy na swoje stare śmieci.
PS. Uwielbiam majonez ale tylko Kielecki i Kętrzyński 😂😂 pizzę też lubię choć w ciąży na samą myśl o pizzy mi słabo 🤢🤢
Fajnie ,ze sie odzywacie
Nie wolno podglądac a sie nie odzywacMagda - mbc, tere-fere lubią tę wiadomość
-
Blair. Bardzo dobra decyzja. Ruszacie do przodu i od razu będzie sukces! Zobaczysz 😘😘😘
Madziorek, zdrowie psychiczne na równej szali ze zdrowiem fizycznym. Każda mama dąży do tego, co dla niej i dziecka najlepsze. Każda czuję to podświadomie. Twój poród będzie takim samym wyzwaniem dla organizmu jak u każdej kobiety.blair., madziorek86, Wik89 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero