Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
madziorek86 wrote:Dzięki dziewczyny za dobre słowa
💐
madziorek86 lubi tę wiadomość
-
Skoro Beti mówi, że na cichacza nie wolno to i ja się przywitam
.
Podczytuję Was od kilku dni i nie mogę się oderwać. Czyta się was jak dobrą książkę
Jestem w pierwszej wyczekanej ciąży, o którą staraliśmy się dwa lata. Napotkaliśmy kilka problemów (ja: hiperprolaktynemia, nadczynność tarczycy, mąż: bardzo niska liczba peminków o prawidłowej budowie). Trafiliśmy do kliniki i pierwszy lekarz z którym się spotkaliśmy totalny nie wypał (stwierdził, że mężczyzn leczyć nie będzie, bo i tak nie ma efektów), natomiast kolejny lekarz to było to:). Zalecił stosowanie u męża leku Tamoxifen - EGIS i suplementy, wyniki znacznie się poprawiły ale stwierdził, że to za mało i powinniśmy szykować się na iui. Po drodze miałam usówanego polipa, mąż otwierał swoją firmę i wtedy stał się nasz mały cud:).
Prywatnie jestem nauczycielem, mam dwa koty i mieszkam w samym sercu Kaszub.
Szczęściara, Beti82, Nona, alex0806, tere-fere, Dośka, Wik89, tęczova, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Haha pizzę zawsze i w każdej ilości, majonez tylko w sosie czosnkowym (do pizzy oczywiście
).
Mieszkam w bliskich okolicach Krk, mam 30 lat, od niemalże dwoch lat jestem w domu. Jak coś wiecej chcecie wiedzieć to śmiało, pytajcie
kurcze moja mała gorączkuje. Wczoraj popoludniu zaszczepilismy Prevenarem, od szczepienia minęła doba a gorączka wciaż nawraca. Pytanie do bardziej doświadczonych mam: jak długo może się utrzymywać gorączka po szczepieniu? Czy to raczej za długo na nop a raczej jakaś infekcja?tęczova lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie: talku, blue eyed 👋🏻 fajnie, że się odzywacie!
Miza, a czym się zajmujesz poza córą? Masz jakieś hobby? My tu mamy same szyjące zdolniachy na wątku. Ja tam szyć nie umiem, ale jestem psychofanka Pestki, bo siedzi w moim temaciePestkaa lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021