Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
fiorella82 wrote:Laski, mam opór przed umówieniem się do lekarza. Totalnie. Wiem że powinnam chociażby iść z wynikami hist-pat, bo jeszcze nie byłam, ale taka mam traumę, że nie wiem czy wrócę do kliniki. Kopnijcie mnie w dupę.
Beti82 lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Siemka nowe dziewczyny! Choc Talku juz znam z marcowego watku
Pamietajcie, ze najwazniejsze jest lubic majonez, pizze i meldowac, ze BYŁO po każdym ❤️
Fiorelka - <kop w dupe>!!! Gdzie Twoja motywacja? Bedziesz mama, tylko do dziela! Podzielisz los BetiWiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2019, 18:20
-
Dokładnie tak jak mówi Beti, nie można nas podczytywać. Albo się jest na fioletowej stronie mocy, albo nie 😁 Wysyp nowych nicków. Witajcie wszytkie 😊😊😊
Jak chcecie być dopisane do listy na pierwszej stronie to napiszcie informacje potrzebne 😊
Domi, jak Szymuś na mleku? Ja daję od środy wieczór i ani jednej akcji typowo brzuszkowej.
Madzia, czy Jerzyk je równo tyle, ile każą dawać wg tabeli na mm?
A trądzik noworodkowy/niemowlęcy może być też na szyjce i za uszami?
Nina pierwszy dzień 5 tygodnia i tylko się chce tulić i jeść. Od 8 pospała 2 h na spacerze i pol godziny temu w końcu zasnęła. A tak tylko drzemka 5 minut na rękach i znowu patrzy na mnie i mam nie odchodzić. Już rozumiem co moja mama miała na myśli jak za dzieciaka nazywała mnie "kulą u nogi" 😂 Ale czytam, że Jerzyk też pozwala tylko polubić posty, Julian i Leura chyba też przylepy, więc może taki dzień.tere-fere lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Magda - mbc wrote:o fak, ja chyba go nie znam 😂😂😂Domi_tur wrote:Magda no jak to, krótkie i na B 😂🙈
Magda - mbc, Domi_tur lubią tę wiadomość
-
Lami, odstawiłam wszystko co stało koło mleka i wróciliśmy do cycka. Nagle się okazuje, że moje dziecko nie ma kolek, a płacze tylko ze smutku i zmęczenia 🙈 chujowa matka jestem, 8tygodni dziecko przeze mnie się meczylo 🤪
Wik89, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Przedszkolanko to i ja gratuluję! Tul Olusia i daj nam znać
Witam nowe dziewczynyTalku no tak myślałam, że widziałam już Twój nick, a to na lipcu powiadasz
Madziorek, miło że pytaszMarianka tyje xD ma brzuszek, podwójna brodę i lubi być na rękach, najlepiej w pionie. Wczoraj chyba miała skok, bo była marudna, aż zawinelam ja w chuste. Od razu zasnęła
wczoraj też wykapalam ja na brzuszku i się jej bardzo podobało ^^
Starsza za to ja mi mocno na nerwy... Aż mi się czasem nóż w kieszeni zaciska... A innym razem taka slodzinka z niej... Ehhh
Co do Twojej cc, to nie ma co się wstydzić fobii, moja przyjaciółka też tak ma, chciała niby spróbować SN przy drugim, ale już przy lekkich skurczach była tak przerażona i krzyczała okropnie, że dziecko zz źle się czulo, i skończyło się na cc, co było dla niej ulga. A lekarz jej powiedział, że dorosła kobieta a zachowuje się skandalicznie...
A Marianka jutro na 5 tygtere-fere, talku, Pestkaa, Biegającą-mama, przedszkolanka:), madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Fiorelka, wiesz, że ze wszystkich sił Cię ściskamy i kibicujemy i tylko dobrze życzymy. Była przerwa, nie nawoływałyśmy Cię tu, żebyś złapała oddech. Ale teraz migiem hop hop do lekarza! Za dużo brzuchów do przejęcia!
🤗🤗🤗
madziorek86, fiorella82 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny
-
blair. wrote:Ja pomyślałam o innym haśle 🙈🤦 środa
blair., madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Wysłany: 31 stycznia, 22:49
Jestem jestemniedługo przenoszę się na fiolet!
Kto nie umie dokończyć motta
"środa dzień.... " niech nie wbija w ten wątek hihi
Czyli środatere-fere, Pestkaa, blair., Słoneczko123, Magda - mbc, Biegającą-mama, alex0806, madziorek86 lubią tę wiadomość