Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Meggs wrote:W ogólę to upominam się o fanfary na pierwszej stronie dla Beti i Malinowej 😁
Beti82, tere-fere lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
talku wrote:Czyżby chodziło o BYŁO?!
😂
Jeśli tak to jestem jego cichą psychofanka 😂
Nona chciałam tylko powiedzieć że ja, Domi, Magda i kark mamy prawo pozostać na forum przez zasiedzenie!!!😂blair., Beti82, Magda - mbc, talku, Domi_tur, tere-fere, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:Aleksander 54 cm.i 3260 g. Ur. 27.09.19 godz.14:33🥰🥰🥰🎁
Jak tylko się odkleimy od cyca i dołożymy to napisze szczegóły i nadrobię tylko muszę się do łazienki wykrasc🙈🙈przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Pestkaa wrote:Ja już się nic nie odzywam 🙊😅
Nona chciałam tylko powiedzieć że ja, Domi, Magda i kark mamy prawo pozostać na forum przez zasiedzenie!!!😂Beti82 lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Blair, sam majonez na kolację? Dziwna ta Wasza dieta
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2019, 19:14
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Lami na pierwszej stronie mozna tez wpisac Martek ,ze bedzie synek
Lami, tere-fere lubią tę wiadomość
-
Czy mogę w takim razie zrobić uroczyste przeniesienie malinki i truskaweczki na ciężarówki?
Dzięki Beti, musicie mnie trochę popilnować, bo mi cos umykają niektóre wiadomości.Wik89 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Meggs wrote:Ja na obiad miałam kopiec fryrek z ketchupem i majonezem 😁 poziom endorfin +1000 🤤
Meggs lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Przedszkolanko no pisalas, ze urodzisz przed 15, i tak tez zrobilas 😁 moje gratulacje!!!😍
Idziemy z mezem na pizze i wino
Lami, blair., tęczova, sunshine03, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023