Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
To ja jutro idę na pizzę smaka mi narobilyscie:) jutro peperoni jest moja
Meggs taki obiad to bym zjadła chociaż dziś byłam na wosku nóg i na burgerkingu, chociaż kolacja zdrowiej bo mąż ugotował dyniowakurczę nawet spacer 4h zrobiłam ale nic się nie dzieje
tęczova lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pizza, pizza,pizza!!! Musialam sprawdzic nowy przepis 😎
Najgorsze jest to, ze pizza i slodycze, to jedyne co mi wchodzi w ciazy 😭
Przedszko - tak to mozna rodzic! Nawet zmiescilas sie w zaplanowanych godzinachWiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2019, 19:45
Nona, talku, tęczova, Beti82, Dośka, Wik89, blair., tere-fere, alex0806, przedszkolanka:), Miza, madziorek86, sunshine03 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nona wbijam na drina jak skończę karmić ,ale Ty zaciążona będziesz to lipa
W temacie hasła to chyba muszę męża zabrać do algidy bo byłam wczoraj najgorszą wersją siebie i jeszcze mnie nie zabił 😂
Nona buhahaha pytania idealne 😂Magda - mbc, Nona, Pestkaa, blair. lubią tę wiadomość
-
Nona wrote:Boże na tym wątku same laski tak zajebiste. Kiedyś na bank się spotkamy.
Choćby na początek ekipa z Krk na drinka koło Doktorka, po małym kieliszku pod pro creative.
Jedziemy z pytaniami wiedzowymi dla nowych.
Kto miał zatrucie górskie które okazało się ciąża?
Kto zniknął i wrócił zakamuflowany na maksa?
Kto miał brzydki pecherzyk, jęczal a się udało?
Nona, ale trudne pytania!!
Spróbuję od końca:
Brzydki pęcherzyk miała Beti i zaciążyła 😍😍
Uciekła stąd Kark a wróciła jako TereFere 😛
A zatrucie w górach miała Domi 😂Nona, Magda - mbc, alex0806, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Meggs wrote:W ogólę to upominam się o fanfary na pierwszej stronie dla Beti i Malinowej 😁
Ja poprosze o przesienie, ALE za dwa tygodnie po wizycie ❤😊
Majonez, majonez, majonez chyba czas i pora na kolacje😂58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”. -
Kozgo - powstrzymujesz sie?
Bo ja mam wyrzuty sumienia.
Z reszta z Twoja figura nawet bym sie nie zastanawiala 😍 -
nick nieaktualny
-
Hahaha, Nona 😂😂😂 mianuję Cię jako odpowiedzialną za wyszukiwanie forumowych smaczków i za rozmowy kwalifikacyjne.
Domiś, a skąd takie przypuszczenia względem Szymcia, że go mamusiu przemeczałaś? Ze swojej diety jeszcze powyrzucałaś jakieś rzeczy, dobrze zrozumiałam?Beti82 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny
-
Nikodemko, jaka pizza! Taką domowa bym zjadła. Ale nie umiem dobrego ciasta zrobić żeby było nie za grube nie za cienkie a chrupiące.
Podrzucisz przepis?
Nona, wypij nasze zdrowie i baluj do rana. Kocham Kazimierz! Sto lat nie byłam na dobrym drinku.
A żeby nie było że stawiam tylko flaszkę to dla niepijących upiekłam placek. Czestujcie się 😀
Cały dzień miałam zrobić zupę meksykańska i kompletnie nie miałam na nią ochoty, ani jej gotować ani tym bardziej jej jeść. Oto ona, moja zupa w wersji ze śliwkami:
Beti82, tęczova, Niezapominajka2, Lami, blair., alex0806, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Nikodemka ciężko walczyć z natura, jak nie zjem to mam humor suczyska po co ludziom uprzykrzać życie :p Haha w pierwszej przytyłam 16kg teraz tez chociaż to było z 3 dni temu a mam wrażenie ze codziennie z 1kg przybywa to chudniecie w ostatnim miesiącu to jakiś turbo mit Haha
Ja jutro brownie pieke na życzenie teściowej hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2019, 20:06
Nikodemka, sunshine03, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Ja się nie zatrułam w górach, o mnie mogłoby być pytanie- kto się bzyknal jeden raz w miesiącu i zaszedł w ciążę 😂
Lami, ja miałam skazę białkową jako dziecko o wiedzialam, że Szymek może mieć po mnie a żarłam nabiał jak głupia. A tu odstawiłam cały nabiał i wszystko co ma w składzie mleko i Szymek nie to dziecko 🙈
A jeśli chodzi o sexy w połogu to po CC pewnie lepiej, bo my próbowaliśmy ze dwa razy w międzyczasie ale moja pęknięta szyjka przeszkodziła 🙈 ale 5tyg po porodzie było już spoko...na tyle na ile może być spoko po przejściu wielbłąda przez ucho igielne 🤪