Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Nona wrote:Talku, wygrałas 2/3 flaszki. Brawo.
Zatrucie górskie, myślałam o kimś innym konkurs trwa dalejto najtrudniejsze pytanie
2/3 flaszki mnie satysfakcjonuje.
Czuje się wygrana 😁
A górskie zatrucie musiało być dawno temu. Jeszcze zanim Was czytałam 😛
Oddaje głos pozostałym dwóm nowym koleżankom, niech zgadująPestkaa lubi tę wiadomość
-
Ja tez poprosze o wpisanie Lami dopiero po wizycie
-
Ale musze sie wam przyznac ,ze dzisiaj mi bylo smutno i siknelam na ostatni test z allegro.
Wyszla tak piekna bordowa kreska ahh Jakie to uczucie wspaniale jak sikasz i ta kreska od razu taka pieknaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2019, 20:08
talku, Dośka, Nikodemka, tęczova, Pestkaa, sunshine03, Niezapominajka2, Słoneczko123, Malinowa91, Szczęściara, Kasztanek, Lami, blair., Wik89, tere-fere, alex0806, Miza, madziorek86, Arashe lubią tę wiadomość
-
Domi, w tym moim szczęśliwym cyklu też tylko raz BYŁO! On w ogóle spisany na tarty bo byłam w delegacji w Krakowie trzy tygodnie! Także wróciłam i oznajmiłam M że są dwie kreski i będziemy mieli dziecko. Pierwsze co zapytał "to moje??!" także nie tylko ja nie mogłam uwierzyć 😂😂
Polecam delegacje dziewczyny! Szczególnie do Krakowa 😛madziorek86 lubi tę wiadomość
-
Beti82 wrote:Ale musze sie wam przyznac ,ze dzisiaj mi bylo smutno i siknelam na ostatni test z allegro.
Wyszla tak piekna bordowa kreska ahh Jakie to uczucie wspaniale jak sikasz i ta kreska od razu taka piekna
Zostaw sobie taki piękny pamiątkę. Ja trzymam w szafce w łazience i jak mam ciążowego schizy i wydaje mi się że wszystkie objawy minęły i czuję że nie jestem w ciąży to czasami na niego zerkam z nostalgią 😛😛
Beti, zaraz będziesz miała pierwsze fotki swojego małego lokatora, potem pierwsze ruchy i tak aż do czerwcaBeti82 lubi tę wiadomość
-
ej prosze mi tu żarcia nie wstawiac bo ja na diecie cukrzycowej hahahah
Dośka, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
talku wrote:Zostaw sobie taki piękny pamiątkę. Ja trzymam w szafce w łazience i jak mam ciążowego schizy i wydaje mi się że wszystkie objawy minęły i czuję że nie jestem w ciąży to czasami na niego zerkam z nostalgią 😛😛
Beti, zaraz będziesz miała pierwsze fotki swojego małego lokatora, potem pierwsze ruchy i tak aż do czerwca -
kozgo wrote:Talku zatrucie było pod koniec stycznia matko kiedy to zleciało !!!!
To mnie tutaj nawet na różowej stronie nie było.
A tak coś czułam że to zatrucie to zimowe zatrucie i lokator siedzi jeszcze w brzuchu. To musiała się zatruć Rzepakowepole albo Ty Kozgo
Moja mam ze mną 30 lat temu też taka zatruta z gór wracała. Knedle ze śliwkami i góralska wódka jej zaszkodziła 😂
A potem 7.10 przyszłam na świat jako efekt tego zatrucia 🙃madziorek86 lubi tę wiadomość
-
Zgłaszam brak mapy marzeń i krzyżówki Nikodemki na 1 stronie!“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
-
Beti82 wrote:Ale musze sie wam przyznac ,ze dzisiaj mi bylo smutno i siknelam na ostatni test z allegro.
Wyszla tak piekna bordowa kreska ahh Jakie to uczucie wspaniale jak sikasz i ta kreska od razu taka piekna
Ja ostatni trzymam na niedziele i stresa mam jakbym pierwszy raz test robila🙈🙈🙈😂blair., Beti82 lubią tę wiadomość
58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”. -
Wyszla tak piekna bordowa kreska ahh Jakie to uczucie wspaniale jak sikasz i ta kreska od razu taka piekna -
fiorella82 wrote:Przedszko, ja na Twoją część dzisiaj skalpel Chody zrobiłam. Myślałam o tym jak przesz, jak spinalam mięśnie brzucha przy przysiadach 😀 a Choda wtedy do nas: dasz radę, jeszcze trochę i ostatni raz... 😂 I pewnie wtedy pojawił się Oluś 😍
tere-fere, Nikodemka, fiorella82 lubią tę wiadomość
-
Szczęściara wrote:Beti co jesz na nocny posiłek?? Chyba muszę zrezygnować z chleba na noc.
A wczesniej po 18 jadlam kanapke z szynka i papryką