Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mój mąż nie ma litości, po wszystkim zapytał mnie znowu kiedy robimy drugie 🤦🏻♀️ HALO czy ja pomyliłam mężów 🤷🏻♀️ Idę spać, do jutra!
Beti82, sunshine03, Pestkaa, madziorek86, Domi_tur, OlivkowaMama, alex0806, tęczova, Słoneczko123, tere-fere lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Lami wrote:Czekaj Beti na najlepsze orgazmy ever, przełom I i II trymestru 😉
Ej to mnie teraz zaciekawilo hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2019, 21:34
-
nick nieaktualnyCo do domowego tworzenia pizzy, ja już się troche wyskillowalam i nagrzewam piekarnik od dolu i pizze klade bezposrednio na samym dnie piekarnika, tylko na papierze do pieczenia
Robi się w parę minut doslownie i jest jak z pizzeriprzepisy wyprobowalam rozne
Super jest przepis jamiego olivera z jego wloskiej ksiazki, ale tez ze strony jakumammy.pl
Fajnie wychodzi jak się używa mąki 00 albo chociaż takiej z biedry do wypieków drożdżowych nr 600 chyba
Pomidory muszą być firmy mutti. Najlepiej san marzano, ale zwykłe z tej firmy też spoko na sosinne pomidory z puszki nie dają takiego pysznego smaku
Mozarella najlepiej buffala, ale tu nie wybrzydzam, bo uwielbiam każdy ser i każdy ser na pizzy jest wspaniały!!! 😁 A im więcej tym lepiej 😍😍😍
Poza tym lubię pizzę z ananasem 😂
A i jeszcze fajnie jak sie wyhoduje ciasto do pizzy w lodówce przez 3 dni zanim się upiecze, robią się takie super bąble, jak w pizzeriach 🥰 jest o tym w tych przepisach moich właśnieWiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2019, 21:40
Niezapominajka2, blair., Nikodemka, Lami, tere-fere lubią tę wiadomość
-
Beti krecha💕💕💕
Witam nowe dziewczyny! Rozgośccie się
Na początku zjade Was za te libacje, żarcie ! Jak tak można! Ja na 4 kromkach (ser i pasztet)i tubce owocowej dla dzieci . Rodziła na głowa bo na drugie śniadanie nie zdazylam;p
Właśnie mamy pierwsza kupę,ale postaram się pierw napisać;p
Poród szedł szybko,praktycznie nie miałam przerw między skurczami A co drugi to był kolejny centymetr rozwarcia. Bolało,pod koniec masakra była,o wiele gorzej niż naturalńie z Polą. Czułam parcia już od 4 cm. Zaczęłam rodzic na klecząco (wcześniej stojąco opierając sie),jak już wypychalam główkę to tylko zdążyłam podnieść się na łóżko i poprosiłam o naciecie, bolało w kij wypychanie. Ale szybko wyparłam i byłcałą się trzesłam,plakalam,tyle emocji..
Jest najgłośniejszy na oddziale 😂😂🙈 od wód urodziłam w 1.5 h i miałam super połozna dla siebie,młoda bardzo mi pomogła. Mąż przyjechał akurat jak nas zwiezli do sali 😁
Pupa nie boli,bardziej brzuch przy podnoszeniu,już byłam pod prysznicem więc jest ok ;p
Skurcze naturalne a skurcze po oxy -nieporównywalne niestety..
Pola nie widziala jeszcze,na razie zdjęcia i zadowolona,ale jak jutro przyjedzie to będą emocje. Nie widzialysmy się dzisiaj ale wszystko rozumiała,była grzeczna ,nie pyta ale wiem że w środku dusi emocje. Teraz oby było ok przez weekend i dom
Malinowa91, sunshine03, Biegającą-mama, Szczęściara, Wik89, blair., Pestkaa, Niezapominajka2, Dośka, XxMoniaXx, tęczova, Meggs, madziorek86, Beti82, Miza, Nikodemka, Lami, talku, Kasztanek, alex0806, Rodzynka, tere-fere, Magda - mbc, Arashe, Martek&M lubią tę wiadomość
-
Kozgo rozplynelam sie! ❤ Uhymm... juz sie nie moge doczekac az bedzie mi taki rosl🤭
Przedszko dzielna z Ciebie kobietka! Raz dwa i po wszystkim... czekamy na zdjęcie Aleksandra z niecierpliwością 😊przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNiezapominajka2 wrote:Sunshine, ło matko, pospieszyłam się z tym lajkiem i dałam zanim doczytałam o ananasie 😂🙈
A gdzie te pomidory znajdę?
Przyda się podrasowanie naszej domowej pizzy 😊 nie mam takich wysublimowanych kubków smakowych, żeby w ogóle odróżnić mozzarelle Buffalo od zwyklej 🙈 bo moje kubki to prostaki, serio, ale zgadzam się, że ser na pizzy to jest to, co daje mi największą przyjemność 😆
Byłam rano na ktg i diabeł mnie podkusił, żeby poprosić położną o instrukcję kłucia heparyną, bo ogólnie lubię tę kobietę i jej wierzę. Mimo jej najlepszych intencji mam teraz siniaka aż pod majtki 🙈 a sama za pierwszym razem zrobiłam sobie porfecto.
I w ogóle na koniec ktg narysował się skurcz prawie 100, trwający kilka minut a ja tego nie czułam (tzn bólu, bo spięcie czułam). Nie wiedzialam, że zwykle napięcie może być tak mocne.
Na l4 miałam trochę czasu na eksperymenty pizzowe