Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Przedszko super! Ja mogę brać nie kolejność a szybkość porodu 😁😂
Mam lekką traume jeżeli o to chodzi. Strasznie się bojęa tu tak szybciutko i po sprawie. Też tak chcę 😜
Czekamy na foteczke kawalera
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
sunshine03 wrote:Beti krecha piękna!!! Proszę nie panikować i grzecznie czekać na wizytę!
Kozgo Twój brzuszek tak, jak mój mówi już "uwolnijcie mnie"!!!
Oj bez kitu już tak bym chciała mieć go po drugiej stronie, a mam wrażenie ze jest cały czas wysoko, zero bolesnych skurczy, śluzu różowego, tylko stawia się i twardy jest -
Oliwkowa szybko ale bardzo intensywnie..
No nie kłócić się,możecie wszystkie razem rodzic,od każdej wzięłam trochę boleści 😂
I w ogóle zapomniałam o najważniejszym- BARDZO dziękuję za wszystkie gratulacje i życzeniaOluś wirusuje każda staraczke,kibicuje kazdej ciezarnej a mamusia dodaje siły na codzień!💪💪😘🙈
Pestkaa, Beti82, blair., Ani0nka, Lami, talku, Słoneczko123, Dośka, tere-fere lubią tę wiadomość
-
Sunshine - to ten przepis, ktory wkleilam wpisuje sie w to, co napisalas
Myk z kladzeniem pizzy na samym dole piekarnika tez przerobilam, ale teraz u rodzicow mam taka fajna blache, ktora mega mocno sie nagrzewa. Pieke max 10 minut. Polecam tez kamien do pieczenia pizzy, to bedzie jedna z pierwszych rzeczy jakie kupie do mieszkania :d
Przedszko - ciesze sie, ze tak sprawnie Ci poszlo i drugi porod tez nie pozostawi po sobie zadnej traumyLada dzien bedziecie w domu w pelnym skladzie, cos pieknego ❤️
Kozgo - miss ciazy, serio 😍przedszkolanka:), sunshine03 lubią tę wiadomość
-
madziorek86, przedszkolanka:), Meggs, blair., alex0806, sunshine03, Beti82, tere-fere lubią tę wiadomość
-
Jutro oglądamy Olka ♥️, Przedszkolanko, bólu nie zazdraszczam, ale czas, ożesz, rekordzistko!
Czuję kolejność Sunshine, Kozgo, Pestka, rzepakowepole i Monia.
Magda, ja coś czuję że sama siebie zaskoczysz z rodzeństwem dla Jerzyka 😁przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Jak dostanę książeczkę to zobaczę ile parlam i ile wpisali tam ;p
Fajne wózki, szarości królują widzę
Madziorek w tych czasach trzeba być Januszem biznesu!;p
Jutro zrobię fotkę i wrzucę bo dzisiaj z cycami nie chce wrzucać 🙈
Jejuuu ale bym zjadła pizzy..Ja na takim głodzie..madziorek86 lubi tę wiadomość
-
Coma tez patrzyłam na mutsy ale maja najmniejsza gondole i dla naszego małego olbrzymka się nie opłacała 😊😊
-
Ani0nka wrote:Coma tez patrzyłam na mutsy ale maja najmniejsza gondole i dla naszego małego olbrzymka się nie opłacała 😊😊
To jaką wagę Wam szacują?Ja też się trochę obawiam, że gondola będzie za mała zwłaszcza z tym całym zimowym osprzętem, ale no...
Nie mam nic na swoją obronę - podoba mi się. Na Husky też patrzyliśmy - tam wszelkie gadżety były w cenie co jest super, bo do Mutsy wszystko trzeba dokupić osobno