Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Domi majonez lubię, pizze uwielbiam ale nie z ananasem. Za świeży ananas dam się pokroić 🍍
Nona mogę stawiać, już tak tęsknie za winem, że przez sen szukałam w sklepie tego 0% ale na moje nieszczęście było tylko 0,01%. 😂tęczova, Domi_tur lubią tę wiadomość
-
To u nas i było i środa dzisiaj 😂 dr W kazał poprawić 3 razy
Wik89, przedszkolanka:), Pestkaa, talku, Lami, Meggs, blair., Nikodemka, Nona, Biegającą-mama, tere-fere, alex0806, madziorek86 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
A u mnie dzis dwa razy było, co z tego ze po owu 😊 od razu mi lepiej i pms jakby mniejszy
O mammo ale bym teraz zjadla kanapke z kieleckim... jak zwykle narobilyscie mi smaka 😁tęczova, Pestkaa, talku, Nikodemka, Nona, Biegającą-mama, tere-fere, madziorek86 lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Aleksander 54 cm.i 3260 g. Ur. 27.09.19 godz.14:33🥰🥰🥰🎁
Jak tylko się odkleimy od cyca i dołożymy to napisze szczegóły i nadrobię tylko muszę się do łazienki wykrasc🙈🙈tęczova, Malinowa91, Beti82, Arashe, Słoneczko123, talku, Magda - mbc, sunshine03, Meggs, XxMoniaXx, Pestkaa, Szczęściara, blair., OlivkowaMama, Kijanka, Miza, Wik89, Domi_tur, Nikodemka, Nona, Niezapominajka2, Kasztanek, Dośka, Biegającą-mama, tere-fere, alex0806, madziorek86, VianEthel2, Rodzynka, fiorella82, Martek&M lubią tę wiadomość
-
Oluś witaj po tej gorszej stronie brzuszka, ale zobacz ile tu fajnych cioteczek 💙💙💙
przedszkolanka:), Lami lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Ale fartem mi się udało byc pierwszą po oficjalnym ogłoszeniu 😁
przedszkolanka:), Lami, Pestkaa, blair., Wik89, tere-fere, madziorek86 lubią tę wiadomość
No to stawiam. Samogon. Prosto z mej piwnicy 😂
Bierzcie i czestujcie się matki nieciazne i niekarmiące
Pizza z ananasem bleee. Za to się wylatuje z wątku czy mam jeszcze szansę?
Arashe, mogłaś mnie widzieć na wielu różnych testowych wątkach bo byłam od kwietniowego testowania obecna na forum. Wtedy przyszło moje największe załamanie i brak wiary że dane mi będzie kiedyś zostać mamąLami, blair., Beti82, Nikodemka, Nona, madziorek86, fiorella82 lubią tę wiadomość
-
Lami wrote:Dokładnie tak jak mówi Beti, nie można nas podczytywać. Albo się jest na fioletowej stronie mocy, albo nie 😁 Wysyp nowych nicków. Witajcie wszytkie 😊😊😊
Jak chcecie być dopisane do listy na pierwszej stronie to napiszcie informacje potrzebne 😊
Domi, jak Szymuś na mleku? Ja daję od środy wieczór i ani jednej akcji typowo brzuszkowej.
Madzia, czy Jerzyk je równo tyle, ile każą dawać wg tabeli na mm?
A trądzik noworodkowy/niemowlęcy może być też na szyjce i za uszami?
Nina pierwszy dzień 5 tygodnia i tylko się chce tulić i jeść. Od 8 pospała 2 h na spacerze i pol godziny temu w końcu zasnęła. A tak tylko drzemka 5 minut na rękach i znowu patrzy na mnie i mam nie odchodzić. Już rozumiem co moja mama miała na myśli jak za dzieciaka nazywała mnie "kulą u nogi" 😂 Ale czytam, że Jerzyk też pozwala tylko polubić posty, Julian i Leura chyba też przylepy, więc może taki dzień.
Lami, coś Ty, powinien jesc 150ml dzis dwa razy tyle zjadl a tak zjada srednio 100ml a potem potrafi dojadac po 30-40 wiec jakos pewnie mu wychodzi te 150
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
talku wrote:No to stawiam. Samogon. Prosto z mej piwnicy 😂
Bierzcie i czestujcie się matki nieciazne i niekarmiące
Pizza z ananasem bleee. Za to się wylatuje z wątku czy mam jeszcze szansę?
Arashe, mogłaś mnie widzieć na wielu różnych testowych wątkach bo byłam od kwietniowego testowania obecna na forum. Wtedy przyszło moje największe załamanie i brak wiary że dane mi będzie kiedyś zostać mamą
Ps. Zgadnijcie co robimy na kolację? 😂
Ps2. I co pijemy
Ps3. Nie samogon!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2019, 19:09
blair., Magda - mbc, tere-fere, madziorek86 lubią tę wiadomość
Arashe, super że poruszyłaś temat "było". Serio trzeba 6 tygodni czekać? Widzę po Arashe, że nie koniecznie. Bo ja właśnie w wannie pierwszy raz od 9 miesięcy, bąbelki, świeczki i 0% prosecco (trochę niedobre, ale ok), no i się zastanawiam, czy zakładać koszulę dzięki której szybko cyc na wierzchu dla Niny, czy koszulę w której cyc pod brodą dla mojego 😁
tęczova, Pestkaa, blair., Beti82, Magda - mbc, Wik89, tere-fere, alex0806, madziorek86, Arashe lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero