X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Fioletowa strona mocy
Odpowiedz

Fioletowa strona mocy

Oceń ten wątek:
  • blue_eyed_girl Ekspertka

Wysłany: 27 września 2019, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi majonez lubię, pizze uwielbiam ale nie z ananasem. Za świeży ananas dam się pokroić 🍍

Nona mogę stawiać, już tak tęsknie za winem, że przez sen szukałam w sklepie tego 0% ale na moje nieszczęście było tylko 0,01%. 😂

tęczova, Domi_tur lubią tę wiadomość

2a723bfcf6.png
  • Dośka Autorytet

Wysłany: 27 września 2019, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie nowe Dziewczyny! 😀👋🏻

Ale tu ostatnio się dzieje! I tyle dobrych informacji! 😀

bl9cmg7y7g2u5710.png
  • Szczęściara Autorytet

Wysłany: 27 września 2019, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weźcie nic o piciu nie piszcie 🤤🤤 ja mogę nawet o 0% zapomnieć do dnia porodu🙄
    O winku to normalnie marzę ale na nie to sobie poczekam😟😟

h84fi09kghskel2o.png
    wniddf9h0baw4if8.png
    11.2015 pjp(*)
    Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 )
  • talku Autorytet

Wysłany: 27 września 2019, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pestkaa wrote:
    Zweryfikowałas czy dziewczyny znają tajne hasło grupy, którego jesteś autorem?!😎

Czyżby chodziło o BYŁO?!
    😂
    Jeśli tak to jestem jego cichą psychofanka 😂

Nona lubi tę wiadomość

relgi09kukfprg92.png
  • OlivkowaMama Autorytet

Wysłany: 27 września 2019, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O taaak wino. Jak przechodzę obok to aż mi się głowa obkreca za nim. Masakra ale bym się napiła. Albo chociaż grzańca 😋😜

33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
    mhsv3e5elhkz505n.png

l22ncwa1gr7xibs9.png
  • tęczova Autorytet

Wysłany: 27 września 2019, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To u nas i było i środa dzisiaj 😂 dr W kazał poprawić 3 razy ;)

Wik89, przedszkolanka:), Pestkaa, talku, Lami, Meggs, blair., Nikodemka, Nona, Biegającą-mama, tere-fere, alex0806, madziorek86 lubią tę wiadomość

“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
  • Wik89 Autorytet

Wysłany: 27 września 2019, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie dzis dwa razy było, co z tego ze po owu 😊 od razu mi lepiej i pms jakby mniejszy ;)
    O mammo ale bym teraz zjadla kanapke z kieleckim... jak zwykle narobilyscie mi smaka 😁

tęczova, Pestkaa, talku, Nikodemka, Nona, Biegającą-mama, tere-fere, madziorek86 lubią tę wiadomość

II 2020 22 cs szczęśliwy
    👶 X 2020
    XII 2022 6 cs szczęśliwy
    👧 IX 2023
  • przedszkolanka:) Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksander 54 cm.i 3260 g. Ur. 27.09.19 godz.14:33🥰🥰🥰🎁
    Jak tylko się odkleimy od cyca i dołożymy to napisze szczegóły i nadrobię tylko muszę się do łazienki wykrasc🙈🙈

tęczova, Malinowa91, Beti82, Arashe, Słoneczko123, talku, Magda - mbc, sunshine03, Meggs, XxMoniaXx, Pestkaa, Szczęściara, blair., OlivkowaMama, Kijanka, Miza, Wik89, Domi_tur, Nikodemka, Nona, Niezapominajka2, Kasztanek, Dośka, Biegającą-mama, tere-fere, alex0806, madziorek86, VianEthel2, Rodzynka, fiorella82, Martek&M lubią tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • tęczova Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oluś witaj po tej gorszej stronie brzuszka, ale zobacz ile tu fajnych cioteczek 💙💙💙

przedszkolanka:), Lami lubią tę wiadomość

“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
  • tęczova Autorytet

Wysłany: 27 września 2019, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale fartem mi się udało byc pierwszą po oficjalnym ogłoszeniu 😁

przedszkolanka:), Lami, Pestkaa, blair., Wik89, tere-fere, madziorek86 lubią tę wiadomość

• Arashe Autorytet

Wysłany: 27 września 2019, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie, że u mnie też było? :O dwa dni temu, mąż namówił...

przedszkolanka:), Pestkaa, talku, tęczova, blair., Wik89, Nikodemka, Biegającą-mama, tere-fere, alex0806, madziorek86 lubią tę wiadomość

l66prp8.png
    Aniołek [*] 12.04.18 - 11 tc
    pglyfv7.png
  • talku Autorytet

Wysłany: 27 września 2019, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to stawiam. Samogon. Prosto z mej piwnicy 😂
    Bierzcie i czestujcie się matki nieciazne i niekarmiące

f555ba9aa5ce.jpg

Pizza z ananasem bleee. Za to się wylatuje z wątku czy mam jeszcze szansę?

Arashe, mogłaś mnie widzieć na wielu różnych testowych wątkach bo byłam od kwietniowego testowania obecna na forum. Wtedy przyszło moje największe załamanie i brak wiary że dane mi będzie kiedyś zostać mamą

Lami, blair., Beti82, Nikodemka, Nona, madziorek86, fiorella82 lubią tę wiadomość

relgi09kukfprg92.png
  • talku Autorytet

Wysłany: 27 września 2019, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przedszkolanko, gratulacje!
    Śledziłam poród z zapartym tchem
    Zresztą jak wszytskie Wasze :)
    Oluś, witaj na świecie.

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

relgi09kukfprg92.png
  • Lami Autorytet

Wysłany: 27 września 2019, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olusiu, baloniki dla Ciebie na pierwszej stronie!

tęczova, blair., przedszkolanka:), madziorek86 lubią tę wiadomość

Szczęśliwa siódemka ❤️
    V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
  • Magda - mbc Autorytet

Wysłany: 27 września 2019, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lami wrote:
    Dokładnie tak jak mówi Beti, nie można nas podczytywać. Albo się jest na fioletowej stronie mocy, albo nie 😁 Wysyp nowych nicków. Witajcie wszytkie 😊😊😊
    Jak chcecie być dopisane do listy na pierwszej stronie to napiszcie informacje potrzebne 😊

Domi, jak Szymuś na mleku? Ja daję od środy wieczór i ani jednej akcji typowo brzuszkowej.
    Madzia, czy Jerzyk je równo tyle, ile każą dawać wg tabeli na mm?
    A trądzik noworodkowy/niemowlęcy może być też na szyjce i za uszami?

Nina pierwszy dzień 5 tygodnia i tylko się chce tulić i jeść. Od 8 pospała 2 h na spacerze i pol godziny temu w końcu zasnęła. A tak tylko drzemka 5 minut na rękach i znowu patrzy na mnie i mam nie odchodzić. Już rozumiem co moja mama miała na myśli jak za dzieciaka nazywała mnie "kulą u nogi" 😂 Ale czytam, że Jerzyk też pozwala tylko polubić posty, Julian i Leura chyba też przylepy, więc może taki dzień.

Lami, coś Ty, powinien jesc 150ml dzis dwa razy tyle zjadl a tak zjada srednio 100ml a potem potrafi dojadac po 30-40 wiec jakos pewnie mu wychodzi te 150 ;)

💙11.06.2019
    💙 05.08.2021
  • tęczova Autorytet

Wysłany: 27 września 2019, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    talku wrote:
    No to stawiam. Samogon. Prosto z mej piwnicy 😂
    Bierzcie i czestujcie się matki nieciazne i niekarmiące

f555ba9aa5ce.jpg

Pizza z ananasem bleee. Za to się wylatuje z wątku czy mam jeszcze szansę?

Arashe, mogłaś mnie widzieć na wielu różnych testowych wątkach bo byłam od kwietniowego testowania obecna na forum. Wtedy przyszło moje największe załamanie i brak wiary że dane mi będzie kiedyś zostać mamą
    Jako pizzova ogłaszam - pizza z ananasem to nie pizza, tak samo jak kotlet sojowy to nie kotlet (wybacz Meggs 😘). Idealnie do nas pasujesz!

Ps. Zgadnijcie co robimy na kolację? 😂
    Ps2. I co pijemy :P
    Ps3. Nie samogon!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2019, 19:09

blair., Magda - mbc, tere-fere, madziorek86 lubią tę wiadomość

• Meggs Autorytet

Wysłany: 27 września 2019, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Olusiu po drugiej stronie brzuszka 🥳🥳🥳🥳 Przedszkolanko dzielna mamusiu, gratuluję synka ❤❤

Trombofilia wrodzona
    25.10.19 - Wiktorek ❤
    cEAdp1.png
  • Lami Autorytet

Wysłany: 27 września 2019, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arashe, super że poruszyłaś temat "było". Serio trzeba 6 tygodni czekać? Widzę po Arashe, że nie koniecznie. Bo ja właśnie w wannie pierwszy raz od 9 miesięcy, bąbelki, świeczki i 0% prosecco (trochę niedobre, ale ok), no i się zastanawiam, czy zakładać koszulę dzięki której szybko cyc na wierzchu dla Niny, czy koszulę w której cyc pod brodą dla mojego 😁

tęczova, Pestkaa, blair., Beti82, Magda - mbc, Wik89, tere-fere, alex0806, madziorek86, Arashe lubią tę wiadomość

Szczęśliwa siódemka ❤️
    V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
  • Meggs Autorytet

Wysłany: 27 września 2019, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogólę to upominam się o fanfary na pierwszej stronie dla Beti i Malinowej 😁

blair., talku, tęczova, Beti82, Lami, Magda - mbc, Malinowa91, Dośka, Słoneczko123, madziorek86 lubią tę wiadomość

Trombofilia wrodzona
    25.10.19 - Wiktorek ❤
    cEAdp1.png
  • Szczęściara Autorytet

Wysłany: 27 września 2019, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oluś witaj po drugiej stronie brzuszka😘😘

h84fi09kghskel2o.png
    wniddf9h0baw4if8.png
    11.2015 pjp(*)
    Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 )
‹‹ 1795 1796 1797 1798 1799 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ