X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Fioletowa strona mocy
Odpowiedz

Fioletowa strona mocy

Oceń ten wątek:
  • blue_eyed_girl Ekspertka

Wysłany: 27 września 2019, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi majonez lubię, pizze uwielbiam ale nie z ananasem. Za świeży ananas dam się pokroić 🍍

Nona mogę stawiać, już tak tęsknie za winem, że przez sen szukałam w sklepie tego 0% ale na moje nieszczęście było tylko 0,01%. 😂

tęczova, Domi_tur lubią tę wiadomość

2a723bfcf6.png
  • Dośka Autorytet

Wysłany: 27 września 2019, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie nowe Dziewczyny! 😀👋🏻

Ale tu ostatnio się dzieje! I tyle dobrych informacji! 😀

bl9cmg7y7g2u5710.png
  • Szczęściara Autorytet

Wysłany: 27 września 2019, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weźcie nic o piciu nie piszcie 🤤🤤 ja mogę nawet o 0% zapomnieć do dnia porodu🙄
    O winku to normalnie marzę ale na nie to sobie poczekam😟😟

h84fi09kghskel2o.png
    wniddf9h0baw4if8.png
    11.2015 pjp(*)
    Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 )
  • talku Autorytet

Wysłany: 27 września 2019, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pestkaa wrote:
    Zweryfikowałas czy dziewczyny znają tajne hasło grupy, którego jesteś autorem?!😎

Czyżby chodziło o BYŁO?!
    😂
    Jeśli tak to jestem jego cichą psychofanka 😂

Nona lubi tę wiadomość

relgi09kukfprg92.png
  • OlivkowaMama Autorytet

Wysłany: 27 września 2019, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O taaak wino. Jak przechodzę obok to aż mi się głowa obkreca za nim. Masakra ale bym się napiła. Albo chociaż grzańca 😋😜

33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
    mhsv3e5elhkz505n.png

l22ncwa1gr7xibs9.png
  • tęczova Autorytet

Wysłany: 27 września 2019, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To u nas i było i środa dzisiaj 😂 dr W kazał poprawić 3 razy ;)

Wik89, przedszkolanka:), Pestkaa, talku, Lami, Meggs, blair., Nikodemka, Nona, Biegającą-mama, tere-fere, alex0806, madziorek86 lubią tę wiadomość

“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
  • Wik89 Autorytet

Wysłany: 27 września 2019, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie dzis dwa razy było, co z tego ze po owu 😊 od razu mi lepiej i pms jakby mniejszy ;)
    O mammo ale bym teraz zjadla kanapke z kieleckim... jak zwykle narobilyscie mi smaka 😁

tęczova, Pestkaa, talku, Nikodemka, Nona, Biegającą-mama, tere-fere, madziorek86 lubią tę wiadomość

II 2020 22 cs szczęśliwy
    👶 X 2020
    XII 2022 6 cs szczęśliwy
    👧 IX 2023
  • przedszkolanka:) Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksander 54 cm.i 3260 g. Ur. 27.09.19 godz.14:33🥰🥰🥰🎁
    Jak tylko się odkleimy od cyca i dołożymy to napisze szczegóły i nadrobię tylko muszę się do łazienki wykrasc🙈🙈

tęczova, Malinowa91, Beti82, Arashe, Słoneczko123, talku, Magda - mbc, sunshine03, Meggs, XxMoniaXx, Pestkaa, Szczęściara, blair., OlivkowaMama, Kijanka, Miza, Wik89, Domi_tur, Nikodemka, Nona, Niezapominajka2, Kasztanek, Dośka, Biegającą-mama, tere-fere, alex0806, madziorek86, VianEthel2, Rodzynka, fiorella82, Martek&M lubią tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • tęczova Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oluś witaj po tej gorszej stronie brzuszka, ale zobacz ile tu fajnych cioteczek 💙💙💙

przedszkolanka:), Lami lubią tę wiadomość

“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
  • tęczova Autorytet

Wysłany: 27 września 2019, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale fartem mi się udało byc pierwszą po oficjalnym ogłoszeniu 😁

przedszkolanka:), Lami, Pestkaa, blair., Wik89, tere-fere, madziorek86 lubią tę wiadomość

• Arashe Autorytet

Wysłany: 27 września 2019, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie, że u mnie też było? :O dwa dni temu, mąż namówił...

przedszkolanka:), Pestkaa, talku, tęczova, blair., Wik89, Nikodemka, Biegającą-mama, tere-fere, alex0806, madziorek86 lubią tę wiadomość

l66prp8.png
    Aniołek [*] 12.04.18 - 11 tc
    pglyfv7.png
  • talku Autorytet

Wysłany: 27 września 2019, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to stawiam. Samogon. Prosto z mej piwnicy 😂
    Bierzcie i czestujcie się matki nieciazne i niekarmiące

f555ba9aa5ce.jpg

Pizza z ananasem bleee. Za to się wylatuje z wątku czy mam jeszcze szansę?

Arashe, mogłaś mnie widzieć na wielu różnych testowych wątkach bo byłam od kwietniowego testowania obecna na forum. Wtedy przyszło moje największe załamanie i brak wiary że dane mi będzie kiedyś zostać mamą

Lami, blair., Beti82, Nikodemka, Nona, madziorek86, fiorella82 lubią tę wiadomość

relgi09kukfprg92.png
  • talku Autorytet

Wysłany: 27 września 2019, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przedszkolanko, gratulacje!
    Śledziłam poród z zapartym tchem
    Zresztą jak wszytskie Wasze :)
    Oluś, witaj na świecie.

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

relgi09kukfprg92.png
  • Lami Autorytet

Wysłany: 27 września 2019, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olusiu, baloniki dla Ciebie na pierwszej stronie!

tęczova, blair., przedszkolanka:), madziorek86 lubią tę wiadomość

Szczęśliwa siódemka ❤️
    V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
  • Magda - mbc Autorytet

Wysłany: 27 września 2019, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lami wrote:
    Dokładnie tak jak mówi Beti, nie można nas podczytywać. Albo się jest na fioletowej stronie mocy, albo nie 😁 Wysyp nowych nicków. Witajcie wszytkie 😊😊😊
    Jak chcecie być dopisane do listy na pierwszej stronie to napiszcie informacje potrzebne 😊

Domi, jak Szymuś na mleku? Ja daję od środy wieczór i ani jednej akcji typowo brzuszkowej.
    Madzia, czy Jerzyk je równo tyle, ile każą dawać wg tabeli na mm?
    A trądzik noworodkowy/niemowlęcy może być też na szyjce i za uszami?

Nina pierwszy dzień 5 tygodnia i tylko się chce tulić i jeść. Od 8 pospała 2 h na spacerze i pol godziny temu w końcu zasnęła. A tak tylko drzemka 5 minut na rękach i znowu patrzy na mnie i mam nie odchodzić. Już rozumiem co moja mama miała na myśli jak za dzieciaka nazywała mnie "kulą u nogi" 😂 Ale czytam, że Jerzyk też pozwala tylko polubić posty, Julian i Leura chyba też przylepy, więc może taki dzień.

Lami, coś Ty, powinien jesc 150ml dzis dwa razy tyle zjadl a tak zjada srednio 100ml a potem potrafi dojadac po 30-40 wiec jakos pewnie mu wychodzi te 150 ;)

💙11.06.2019
    💙 05.08.2021
  • tęczova Autorytet

Wysłany: 27 września 2019, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    talku wrote:
    No to stawiam. Samogon. Prosto z mej piwnicy 😂
    Bierzcie i czestujcie się matki nieciazne i niekarmiące

f555ba9aa5ce.jpg

Pizza z ananasem bleee. Za to się wylatuje z wątku czy mam jeszcze szansę?

Arashe, mogłaś mnie widzieć na wielu różnych testowych wątkach bo byłam od kwietniowego testowania obecna na forum. Wtedy przyszło moje największe załamanie i brak wiary że dane mi będzie kiedyś zostać mamą
    Jako pizzova ogłaszam - pizza z ananasem to nie pizza, tak samo jak kotlet sojowy to nie kotlet (wybacz Meggs 😘). Idealnie do nas pasujesz!

Ps. Zgadnijcie co robimy na kolację? 😂
    Ps2. I co pijemy :P
    Ps3. Nie samogon!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2019, 19:09

blair., Magda - mbc, tere-fere, madziorek86 lubią tę wiadomość

• Meggs Autorytet

Wysłany: 27 września 2019, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Olusiu po drugiej stronie brzuszka 🥳🥳🥳🥳 Przedszkolanko dzielna mamusiu, gratuluję synka ❤❤

Trombofilia wrodzona
    25.10.19 - Wiktorek ❤
    cEAdp1.png
  • Lami Autorytet

Wysłany: 27 września 2019, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arashe, super że poruszyłaś temat "było". Serio trzeba 6 tygodni czekać? Widzę po Arashe, że nie koniecznie. Bo ja właśnie w wannie pierwszy raz od 9 miesięcy, bąbelki, świeczki i 0% prosecco (trochę niedobre, ale ok), no i się zastanawiam, czy zakładać koszulę dzięki której szybko cyc na wierzchu dla Niny, czy koszulę w której cyc pod brodą dla mojego 😁

tęczova, Pestkaa, blair., Beti82, Magda - mbc, Wik89, tere-fere, alex0806, madziorek86, Arashe lubią tę wiadomość

Szczęśliwa siódemka ❤️
    V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
  • Meggs Autorytet

Wysłany: 27 września 2019, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogólę to upominam się o fanfary na pierwszej stronie dla Beti i Malinowej 😁

blair., talku, tęczova, Beti82, Lami, Magda - mbc, Malinowa91, Dośka, Słoneczko123, madziorek86 lubią tę wiadomość

Trombofilia wrodzona
    25.10.19 - Wiktorek ❤
    cEAdp1.png
  • Szczęściara Autorytet

Wysłany: 27 września 2019, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oluś witaj po drugiej stronie brzuszka😘😘

h84fi09kghskel2o.png
    wniddf9h0baw4if8.png
    11.2015 pjp(*)
    Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 )
‹‹ 1795 1796 1797 1798 1799 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ