Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:Rzepakowe ile placilas za olejki ? U mnie w ziolowym wszustkie ok 7-9 zl a szalwiowy za 18. 90 😳
-
Teczova super, ze udalo Wam sie z tym iui! Teraz trzymamy tu mocno kciuki za powodzenie alcji😍
Przedszkolanko no ciekawa jestem jak tam u Ciebie 😊 mam nadzieje, ze juz jestes po szczesliwym rozwiazaniu i tulisz synka😊
Blair no super! Wazny krok. Bedziemy Cie tu wspierac! U nas pewnie od stycznia bedziemy probowac z ivfblair. lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Mam wrazenie, ze dzis same dobre wiesci i wielkie rzeczy na forum... Az milo sie czyta
Madziorku - w 100% Cie rozumiem i jesli jednak u mnie jakims cudem bylaby szansa na sn, to nie wiem czy bym nie spanikowala. Szczerze mowiac z dobrymi historiami o porodach naturalnych spotykam sie dopiero tu u Was. Wszystkie kobiety z mojej rodziny mialy bardzo ciezkie porody, w wielu przypadkach zakonczone cc, zadna z nich nie jest w stanie podniesc mnie na duchu w tym temacie. Poza tym cc to tez nie bajka, wiec nie lubie tego gadania, ze po cc nie wiesz co to porod, ze kazda kobieta powinna „urodzic” itd.
Teczova juz zaplodniona, Blair i Wik ruszaja z konkretami... Zaraz nie bedzie staraczek! 💪blair., Malinowa91 lubią tę wiadomość
-
No ja sie boje i sn i cc. Wiadomo. Ale jak widze jaki szok maja szwagierki ze ja chce sn ( obie po sn) jak moge sie polozyc , znieczulic i po sprawie bo nie trzeba sie meczyc to mnie cos trafia. Moja babcia to samo. No cholera mnie bierze. Bo w internetach i tv sie slyszy o cc na zadanie bo tylko kazda chce bo to takie super i wogole.. Taaaaa to chyba nie takie super bo na sama mysl mam dreszcze.
Ja dzis nie wiem co sie dzieje. Ciagle bym jadla a slodkie to juz wogole.. Marze o ciastkach , cukierkach itp. Masakra, nie umiem sie powstrzymac .. A maly jazda po szyjce czy po czyms tam robi ze brzuch caly chodzi az .. -
Na pazdziernikowych info ze Przedszko juz urodzila.
To jestem pierwsza !!
PRZEDSZKOLANKO SERDECZNE GRATULACJE ❤ odezeij sie jak ochlonieszrzepakowepole, sunshine03, Szczęściara, Nona, madziorek86, Wik89, Słoneczko123, Lami, Ani0nka, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny