Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
O kurde!!! Napisałam wam tutaj, poszłam na szybkie, rutynowe słuchanie tętna i poleciały mi wody!
Magda - mbc, Meggs, blair., Beti82, Niezapominajka2, Edyśkaa82, tęczova, Lami, sunshine03, Domi_tur, madziorek86, tere-fere, Szczęściara, XxMoniaXx, coma, Dośka, Kijanka, Nona, alex0806, talku, Nikodemka, Biegającą-mama, Słoneczko123, Ani0nka, Kasztanek, OlivkowaMama, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Aaah piekne wiesci! Rzepakowe, Sunshine, moje gratulacje! Październik sie nam rozpoczął na fiolecie z przytupem! Juhuu
Hah Beti padłam 😂 jutro bedzie ciekawie na twojej wizycie u dziadka coś czuję. Niech nie wkłada 😁😁😁
Ig04 pamietam Cie z wątków miesiecznych na rożu, a tymczasem już na koncowce jestes. Super! Spokojnego rozwiązania!
Dajesz nadzieję z tą operacją żpn...moj maz jutro ma kwalifikacje do zabiegu.
Nikodemko, z Kapselkiem na pewno wszystko oki😘 wspolczuje tych szpitalnych warunkow. Oby Cie szybko wypisali i pojdziesz na wszeki wypadek na jakas wizyte do dobrego gin!
Co do histero to ja sie oczywiscie panicznie boje wycinania czegokolwiek. Ale jestem gotowa na wszystko 😁madziorek86, Ig004 lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Pestkaa wrote:O kurde!!! Napisałam wam tutaj, poszłam na szybkie, rutynowe słuchanie tętna i poleciały mi wody!
Pestka, czekamy. Szybki porod i po sprawie - pamietaj! ❤️Wik89 lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Pestka dajesz,dajesz -Rodzimy razem z Tobą
hahahMagda - mbc lubi tę wiadomość
-
Pestka, do bojuuuu! Będą forumowe trojaczki?
Magda - mbc, madziorek86, Wik89 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”