Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Wow, co tu sie dzis dzieje
pazdziernik rozpoczety z przytupem
Gratuluje Sun, Pestko - niech moc bedzie z Toba! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona jak ja bym chciała żeby Szymek sam zasypial😍
A co do męża to mój zapiernicza do przesady na siłownię. Ma fisia na punkcie wyglądu sylwetki co wkurwia mnie permanentnie. Jak jesteśmy na plaży to tylko ocenia, który paker czym się szprycuje😂 ja przy nim teraz jestem jak obwisly worek. Wolałabym w tym duecie wyglądać lepiej🙄Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2019, 21:26
Nona, tere-fere lubią tę wiadomość
-
Meggs dobre wiesci 😊
Nona no sport wazny, masz racje, moj sie wkreca w jedna rzecz, po jakims czasie zmienia, obecnie bieganie plus dodatkowo trening na silowni, wczesniej basen (razem wtedy chodzilismy). Chodzenie razem jest fajne ale wiadomo, nie zawsze jest jak, moze sprobujcie we 3 z corka na basen, i moze sie wkreci i zacznie sam potem chodzicalbo sprobuj podpytac go czy nie ma jakiegos kumpla, z ktorym moglby chodzic na silownie czy biegac
Ja zrobilam dzis po pracy test, jestem pewnie 10dpo, negatyw.Nona lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny
-
Talku, ja mam pakiet medyczny w Compensie, w Warszawie korzystam, polecam. Duza liczba placowek do wyboru, dobrzy specjalisci, nie czeka sie tyle ile np w Medicover. Choc oczywiscie pewnie zalezy od miasta.
Jak juz tam masz ubezpieczenie to mozesz dopytac o pakiet, moze maja jakas dobra ofertetalku lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sunshine GRATULACJE! Dorodny synuś ! Jestem ciekawa relacji!
Pestka super ze się zaczęło, ja lekarza nigdy nie widziałam wiec przy natularnym nie będzie miało to znaczenia. Może już jesteś po ☺️✊️✊️
Nona jesteś moim idolem! My nie jesteśmy konsekwentni heh synuś zasypia "sam " bawiąc się na dywanie przy nas hehe ale max 20 . W swieta czy na imprezach trochę później ale sam zawsze pada i go niosę do łóżka 😂 Ale my jesteśmy przytulasy i często w nocy u nas ładuje i się w trójkę tulimy.
Co do sportu przed dziećmi był non stop wspólnie i ja trochę swego zaraziłam, teraz już sam nie ma takiej motywacji ale na rower idzie 2x w tyg ( wiosna i lato z synem) plus biega po 30 min 2x tyg i czasem podciąga się i pompki w domu wiec jak na 38 lat całkiem całkiem. Mój ma chyba największa motywacje we mnie 😎 Wiec naprawie ten pośladek i zaczynam działać, bo niestety moja dieta szwankuje ( szewc w dziurawych butach) cały czas mam jakieś wymówki ( w ciazy apety większy bo dziecko rośnie, teraz bo karmie a dupa rośnie 😭) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny!
Jak myślicie, GBS mógł się zrobić od pessara?
W szpitalu miesiąc temu był ujemny, założyli tą "pessarową wulkanizację", a w tym tyg. wynik dodatni
Jak to się ma do porodu? Jakieś antybiotyki dają czy coś? W przypadku cc również?