Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiki, dopiero 10 dzień, a może i wcześniej. Jeszcze czas 😘
Mam nowy folder z printami "Poradnik Nony". Ale cholibka, czuję, że polegnę. Nona, a jak jedziecie do znajomych którzy mają dzieci, dajmy na to wakacje i dzieciaki hasają po dworze, czy w ogóle dobrze się bawią, też zbieracie się przed 18, żeby córa była już w wyrku o 19? Zero odstępstw?Nona lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Ale tu się dzisiaj dzieje! 😀
Rzepakowe, Sun - gratuluję 😊 Dużo zdrówka dla Maluszków 😘
Pestko - szybkiego porodu 😊
Beti - cudownie 😍 Będzie wszystko jak należy, zobaczysz 😊
Meggs - ale ten Twój bobas już duży 😍 Ale niech jeszcze trochę posiedzi w brzuszku ☺
Talku, Nikodemko - bardzo Wam współczuję 😞 Życzę Wam uwolnienia się od bólu i mimo wszystko jakiejś diagnozy 😘
A ja po wizycie, wszystko jest w jak najlepszym porządku 😊 Dzidzia ma już 5 cm 😍 Na początku nie chciała się dać zmierzyć. Obróciła się kilka razy wokół własnej osi i machała rączkami i nóżkami ☺ Dzisiaj też pierwszy raz słyszałam bijące serduszko 😍 Lekarka nie chciała mi powiedzieć płci, ale ma jakieś przypuszczenia. W piątek mam prenatalne to pewnie się dowiem 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2019, 22:05
Meggs, madziorek86, przedszkolanka:), Beti82, Pestkaa, blair., Malinowa91, Wik89, Biegającą-mama, alex0806, Edyśkaa82, tęczova, tere-fere, Szczęściara, Dośka lubią tę wiadomość
-
Hehehe tak Wiki idzie w okolicach 70 centyla 😳 podejrzewam że raczej go nie przenoszę , ale to i lepiej bo chce urodzić sn więc nie może być za wielki 😋 ale mamy umowę, że jeszcze miesiąc siedzi grzecznie w brzuchu ✊✊✊ dziś mu pokazywałam że cały pokój w kartonach , matka kompletnie nie gotowa i nie ma opcji żeby mi tu noworodek doszedł do tego wszystkiego 😋
Pestkaa, blair., madziorek86, Słoneczko123 lubią tę wiadomość
-
U mnie szybko coś czuję, że nie pójdzie... Pocieszam się tylko tym, że coś ruszyło, nie muszę słuchać gderajacych teściowych z sali, mam całą sale przedporodowa z łazienką tylko dla mnie ☺️
Beti82, przedszkolanka:), madziorek86, Niezapominajka2, talku, Wik89, Biegającą-mama, Ani0nka, Edyśkaa82, tęczova, tere-fere, Szczęściara lubią tę wiadomość
-
O mamo,popołudnie mnie nie było i proszę!
Sunshine doczekała się,gratuluję!!czekamy na relacje!
Pestko wierzę,że akcja ruszyła z kopyta,dajesz GO GO GO!
Słoneczko gratuluję wizyty;) ciekawe kogo podejrzewa lekarka hihi
Domi kwestia charakteru. Moja Polą od 2 doby urodzenia ręce,szumy,problemy z wyciszenie,no mega ciężka do spania i bardzo źywiolowa przy tym. Olek za to totalne przeciwieństwo bo śpi póki co dzień i noc,zaraz po cycku sam odpływa w swoim łóżeczku,nie przeszkadza mu nicoby tak dalej
Meggs gratuluję wizyty;)
Nona mojego namawiać nie muszę bo sam uwielbia i szuka tylko wolnej chwili na aktywność. Ale mój taki typ sportowca akurat.
Wiki 10dpo to jeszcze bardzo wcześnie;)
Pestkaa, Nona lubią tę wiadomość
-
Beti82 wrote:Tak ja wiem.Przed owu to jest piękne ale ten w klinice powiedzial ,ze po owu nieeee a tym bardziej w ciązy
Tylko, ze ja jestem teraz na cyklu sztucznym i nie mialam owulacji, a takie endo mialam tydzien przed i w dniu transferu, wiec wydaje mi sie, ze tu na prawde nie ma sie czym martwic.58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”. -
Niezapominajka2 wrote:Laski a taki pobyt w szpitalu jak my mamy w ciąży ze względu na jakieś komplikacje to nadaje się do wypłaty z ubezpieczenia? Nie mam tam wyszczególnione o jaki pobyt w szpitalu chodzi.
Niezapominajka2 lubi tę wiadomość
-
Nona wrote:Talku ubezpieczenie medyczne to jest kasa za sytuację losowe takie odszkodowanie.
Pakiet medyczny to lekarze np Medicover.
Mysle że w Compensa masz np kasę za urodzenie dziecka albo za pobyt w szpitalu powyżej 4 dni itp, lekarzy nie.
Nona dokładnie tak, w Compensa mam kasę za urodzenie dziecka, szpital, operacje itd.
A Medicover mam swoją drogą.
Jakoś zrozumiałam że wy macie z tego ubezpieczenia na życie jakiś lekarzy prywatnie.
Coś pomyliłam widocznie 😉
Osz kurde, no tak dziecko trzeba z kimś zostawić. Jakoś to chyba do mnie nie dociera że i my już sami bez dziecka za pół roku to za często nigdzie nie pójdziemy 😀 sprowadziłaś mnie moja droga na ziemię właśnie.
A ma mąż multisporta? Może niech przejrzy ofertę gdzie może z niego korzystać i coś mu się spodoba.
Mąż przyjaciółki tak zaczął przygodę z Aikido. Ona widząc jego brzuch zasponsorowała mu multisporta i załapał bakcyla ☺️
Trzymam kciuki za jego motywację. Sport jest fantastyczny i bardzo ważny w życiu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sun, Rzepakowepole moje gratulacje😊
Pestka powodzenia. To juz tuż, tuz🙌💕
Słoneczko, Beti super, że wizyty udane😘
Nikodemko, Talku Wam tak bardzo wspolczuje.. służba zdrowia to jakas porazka... oby jak najszybciej postawiono Wam jakas diagnozę, a bol zeby w koncu ustapil. Trzymajcie sie dziewczyny😘58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”. -
Nona, jak będziesz się nudzić, albo przypomni się jakaś rada, to pisz, bez żadnych wstępów 😁
Wiadomo, że nie da rady skopiować, poza tym nie o to chodzi, tylko żeby dla swojej rodziny znaleźć złoty środek.
Szczęśliwa siódemka ❤️
-
Domi, Nona, jeśli nie macie nic przeciwko, ro skopiuj mi później proszę Domi to, co napisze Tobie Nona (jeśli oczywiście nie będzie tam rzeczy, które będą zbyt osobiste). Dodam z chęcią do poradnika Nony 😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2019, 23:06
Nona, Domi_tur, madziorek86 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
-
nick nieaktualny
-
Nona, świetnie się Ciebie czyta. I jest to powód do dumy, że tak fantastycznie poprowadziłaś swoje dziecko. Teraz zbierasz korzyści, ale najpierw na pewno włożyłaś w to masę pracy. Jestem pełna podziwu.
Pestko, czuję, że z rana przeczytam dobre wieści. Tyle maluszków w ostatnich dniach. Wspaniale.Nona lubi tę wiadomość
6.12.2022 💔 puste jajo
28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc -
Nona może tak już ma póki co. Moja też głównie bawi się z nami,do przedszkola nie chodzi ale jak jest gdzieś z dziećmi to czasem się bawi super a czasem chce tylko że mną np.i też mówi,że się wstydzi (jest nieśmiała przy innych to fakt). Najlepiej nie zmuszać ale zawsze warto zachęcać,może bajki o wspólnych zabawach dzieci?
Nona lubi tę wiadomość