Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny czy któras z Was prowadzila ciąże u 2 lekarzy?
Prywatnie i na nfz? Nie za duzo wtedy usg jest?
Mam dziadka gina w poniedzialek ale troche sie boje ,ze bedzie mi za bardzo gmeral tam paluchem hahah To stary lekarz i wiecie on zawsze palec wkłada.Franca nigdy.A nie kazala mi sie bzykac wiec nie chce tam ruszac za bardzo.
No ale co mam mu powiedziec ,niech pan nie wklada hahahhaWik89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Beti, ja mam dwóch prowadzących i dwie karty ciąży oraz teraz trzeciego - ordynator ze szpitala, gdzie leżałam i gdzie będę rodzić. A mając pakiet z pracy to na początku biegałam na USG co tydzień, ba - był dzień, że byłam na dwóch usg tego samego dnia, po tym jak rano lekarka znalazła rzekome wady rozwojowe pęcherzyka i wróżyła poronienie do 10 tc.
Nona, Beti82 lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Beti, uciekaj od tej pipy, pacjentka nie powinna stresować tym czy lekarz ma dobry humor czy zły. Jak mam porównanie z dr W to dla mnie to kosmos! Proszę się nie cieszyć, a niech spie*dala.
Wiadomo, nie powinna głaskać Cię po główce, no ale nie moze tak gadać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2019, 15:57
Dośka, Magda - mbc, Beti82, Wik89 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Uffff pranie zrobione , obiad tez, mieszkanie lsni 😂 32 szt paneli fotowoltaicznych przerzucilam z mezem w inne miejsce i .... Nic 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Beti82, madziorek86, tęczova, Ani0nka, talku, tere-fere, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Nona wrote:Beti ja. Nie wiedzieli o sobie. Dopiero pod koniec odpuściłam tego na NFZ. Usg co 2 tygodnie miałam. A czasem jescze częściej bo 3 genetyczne dodatkowo gdzie indziej robiłam u speca od usg gen. Luzik.
-
tęczova wrote:Beti, uciekaj od tej pipy, pacjentka nie powinna stresować tym czy lekarz ma dobry humor czy zły. Jak mam porównanie z dr W to dla mnie to kosmos! Proszę się nie cieszyć, a niech spie*dala.
Wiadomo, nie powinna głaskać Cię po główce, no ale nie moze tak gadać.
No ja nie mam 15 lat ,zeby ubranka dla dziecka juz kupowac ale kurde tak bym nigdy nie mogla komus powiedziec -prosze sie nie cieszyc...Nona lubi tę wiadomość
-
madziorek86 wrote:Uff, dopiero mam możliwość usiąść i napisac:
Gratulacje!!!
Rzepakowe-przyczajone-pole! Co za cudowna wiadomość! WITAJ Oleńko na świecie!!! Dużo zdrowia i radości i szczęścia dla Was!!! 🥰🥰🥰🥰🥰 Pisz nam jak się macie i jaka jest piękna!
BETINKO, jak ja się cieszę! 6mm to już kawał pęcherzyka😂🥳💐 beta Ci tak ładnie rośnie, że nie wkrecaj sobie pustego jaja:) OGARNIJ LEPIEJ TEMAT UBEZPIECZENIA Z PRACY MĘŻA! Jak jesteś wpisana i za Ciebie płaci to należą Ci się darmowe wizytysprawdź tylko gdzie lub u kogo!
madziorek86, Nona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 00:05
coma, XxMoniaXx, Meggs, Ani0nka, blair., Edyśkaa82, talku, Beti82, Domi_tur, Magda - mbc, Pestkaa, tęczova, alex0806, Niezapominajka2, Wik89, Dośka, madziorek86, Lami, tere-fere, Szczęściara, Kijanka, Nona, Nikodemka, Biegającą-mama, Słoneczko123, OlivkowaMama, przedszkolanka:), Malinowa91 lubią tę wiadomość
-
Beti82 wrote:Zgadzam sie całkowicie.ALe wiecie jak to jest.Sytuacja taka jak u Meggs wiedziala ,ze lekarka jest bardzo dobra i tylko dlatego do niej chodziła.ALe przegieła pałke i koniec.
No ja nie mam 15 lat ,zeby ubranka dla dziecka juz kupowac ale kurde tak bym nigdy nie mogla komus powiedziec -prosze sie nie cieszyc...
Beti, ja Ciebie rozumiem bo na mojej pierwszej wizycie lekarz powiedział dokładnie to samo po czym dodał "20% ciąż kończy się poronieniem" ... Ryczałam dwa dni, potem kolejne dwa byłam wściekła.
Zero empatii. Nie pytałam go o statystyki poronień i to są zbędne informacje dla ciężarnej na początku drogi. Zwłaszcza że ja byłam po wypadku samochodowym bardzo poważnym w 5tc.
A to też bardzo uznany tutaj pan doktor. Mnóstwo pozytywnych opinii.
EhhhBeti82 lubi tę wiadomość