Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Niezapominajka2 wrote:Beti gratuluję pęcherzyka. No bo tego można pogratulować 😊
A rzepakowe nie przymierzała się czasem do porodu w domu? Albo w domu narodzin?alex0806, Niezapominajka2, Pestkaa, tere-fere, Magda - mbc, Słoneczko123, Nona, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Rzepakowy moje gratulacje 🎉
Beti, nie bierz do głowy żadnego straszenia. Pamiętaj, że wyrywasz się wszelkim schematom.
Dziewczyny, współczuję bólu, ale jeszcze bardziej współczuję niewiedzy. Oby szybko się wyjaśniło co wam dokuczaBeti82 lubi tę wiadomość
6.12.2022 💔 puste jajo
28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc -
Rzepakowe ale zaskoczyłaś wszystkich porodem ekspres z przyczajki 😋 achh gratuluję ❤ i witamy Olusię na świecie 🥳
Beti super wieści, gratki! A ty nie chcesz zmienić lekarza prowadzacego do ciąży? Bo ona to taki typ jak moja dr H , będzie Cię wiecznie straszyć i coś Ci wkręcać. -
Słoneczna kciuki za wizytę
Kark rzucasz wyzwanie ? Hahaha:D dla mnie teraz parte masakra,czułam jak mnie rozrywa..
Wiki aaaaa super!!
Alex współczuję przeziębienia..
Madziorek mój śpi i je tylko wieczorem jest lekki kryzys ;p
Beti dajesz!edit: mega zarąbiscie!!! Gratuluję mamusia!
Pestko zdrówka!
Szczęściaro super że wizyta udanaduży synek
Nikodemko,Talku tak mi Was żal:( jesteście dzielna bardzo..
Rzepakowe gratulacje!!!!super,czekamy na relacje!!
Edit: wspaniałe kochana,bardzo się cieszę,poród marzenieteż nie wiem na szczęście co to kryzys 7cm;p
Ale super,teraz Sunshine Ty i Monia!
madziorek86, Beti82 lubią tę wiadomość
-
Rzepakowe gratuluje! Super ze masz takie wrażenia po porodzie ! Tak jak piszesz poród marZenie 😍
Ja od siebie dodam ze mój tez w sumie dobrze wspominam , żeby nie wody i 36 tc to bym spokojnie mogła do 9 w domu być bo nic nie bolało , czyli cały poród z bólami u mnie tez max 2 h trwał -
Przedszko, nowy suwaczek Ci potrzebny:)
Rzepakowe, ale express. Marzy mi się taki w marcu ahhh gdzie ten marzec jeszcze.
Beti, gratuluję pęcherzyka. Świetnie że jest tam gdzie powinien czekamy teraz na serduszko 😍 jak emocje? Jak się czujesz? Trochę Ci ulżyło?przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Rzepakowe, ale czaaaad!!
Beti ❤️❤️❤️ będzie SYN mówie Ci💥 Dostałaś recepte na heparynke, czy jedziesz jeszcze nasza?
Nikodemko jedyne co mi przychodzi do glowy, to tak jak dziewczyny mowia naciskanie na usg jamy brzusznej. A w miedzy czasie szukalabym jakiejs prywatnej przychodni zeby zrobic jesli w szpitalu oleja temat.💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Magda, dzięki za przypomnienie o heparynce
Jak Laura poza brzuchem to ja zapominam... jeden dzień w ogóle nie wzięłam ;/
Moje dziecko w końcu przed chwilą zasnęło (oby się nie obudziła jak to napiszę). Od 8 do 12... masakra. Mój prawy cycek płacze, zamówiłam właśnie kompresy multi mam, bo jest masakra ;/Magda - mbc lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
talku wrote:Przedszko, nowy suwaczek Ci potrzebny:)
Rzepakowe, ale express. Marzy mi się taki w marcu ahhh gdzie ten marzec jeszcze.
Beti, gratuluję pęcherzyka. Świetnie że jest tam gdzie powinien czekamy teraz na serduszko 😍 jak emocje? Jak się czujesz? Trochę Ci ulżyło?
A za urodzenie dostałam łańcuszek z zawieszką,kwiaty a Olo gryzaka i grzechotkęWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2019, 12:32
Biegającą-mama, Magda - mbc, Niezapominajka2, blair., Kasztanek lubią tę wiadomość
-
Meggs wrote:Rzepakowe ale zaskoczyłaś wszystkich porodem ekspres z przyczajki 😋 achh gratuluję ❤ i witamy Olusię na świecie 🥳
Beti super wieści, gratki! A ty nie chcesz zmienić lekarza prowadzacego do ciąży? Bo ona to taki typ jak moja dr H , będzie Cię wiecznie straszyć i coś Ci wkręcać. -
talku wrote:Przedszko, nowy suwaczek Ci potrzebny:)
Beti, gratuluję pęcherzyka. Świetnie że jest tam gdzie powinien czekamy teraz na serduszko 😍 jak emocje? Jak się czujesz? Trochę Ci ulżyło?
Dobrze ,ze tylko 30 min czekalam na wizyte bo mi sie nogi trzesly w poczekalniNona, Malinowa91 lubią tę wiadomość
-
Magda - mbc wrote:Rzepakowe, ale czaaaad!!
Beti ❤️❤️❤️ będzie SYN mówie Ci💥 Dostałaś recepte na heparynke, czy jedziesz jeszcze nasza?
Nikodemko jedyne co mi przychodzi do glowy, to tak jak dziewczyny mowia naciskanie na usg jamy brzusznej. A w miedzy czasie szukalabym jakiejs prywatnej przychodni zeby zrobic jesli w szpitalu oleja temat.
Jakby co bede wspomagac innych potrzebujacych
Magda zapytalam sie jej o acard 150...
Jak mnie zjebala,ze ona nie bedzie dyskutowac z dr google,ze szkoda jej czasu na ta rozmowe.
Na koniec powiedziala ,ze acard 150 powoduje małowodzie.
Zmienilam temat na wit d
Moja wizyta tez krotko trwala bo ona byla dzisiaj okropna.Jak robot taki.Leki takie i takie ,prosze sie nie cieszyc.Zwolnienie pani chce ?nie .To nara....
Koniec wizyty
-
coma wrote:Beti już świętuje, czyta właśnie ile powinien rosnąć pęcherzyk na dobę i kiedy się pojawia zarodek i pęcherzyk żółtkowy
Jak do 25 mm nie ma zarodka to puste jajo...