Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja już po wizycie. Synek dalej synkiem waży już 886g termin porodu zrobił się taki jak z om 8.01. Nie mam żadnego zdjęcia bo zakrywał się co chwilę rączką.. Cytologia pobrana, szyjka ok cokolwiek to znaczy.
madziorek86, Lami, alex0806, Dośka, tęczova, Meggs, Edyśkaa82, coma, Słoneczko123, blair., przedszkolanka:), Pestkaa, Malinowa91 lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Jestem w panice, plakac mi sie chce
Nie wiem czy to jest normalne, ze tyle czasu trwa ten bol, ze nic nie rusza tych jelit od 4 dni. Na obchodzie ordynator ciagle mowil o miesniaku, kazal mi umowic sie do Dębskiej, ale co to ma do rzeczy? Teraz mam problem z jelitami, a oni nic w tym kierunku nie robia...
Myslicie, ze to mozliwe, ze przez tyle czasu nic sie nie zmienia?
Nie wiem co robic... -
tęczova wrote:Talku, staram się nie wsłuchiwać w objawy bo w 4 dpo to zakrawa o chorobę psychiczną 😂 ale zawsze pisałyście tu o cyckowym armagedonie przez dupka, to się szykowałam jak na wojnę, a tu nawet mąż się dziwi, że niby po owu a on może macać do woli💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Sun mocne kciuki!
Beti, wszystko będzie dobrze. Wchodzisz na wyższy level usg. Teraz będziesz się uczyła jak obserwować dziecko zamiast pęcherzyków i endo. Piękna beta i piękna ciąża.
Pestko, zdrówkaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2019, 10:16
Pestkaa lubi tę wiadomość
6.12.2022 💔 puste jajo
28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc -
Magda - moge sie wypisac, ale dzis ani jutro nawet nie mam jak dojechac do Wawy, dopiero w czwartek.
Pojechalabym nawet gdzies prywatnie, tylko nawet nie wiem gdzie. Do gastrologa? Boze, nie wiem...
Chcialabym tylko wiedziec czy tak moze byc, ze to trwa tyle czasu. -
Hahaha Nona jebłam z tym starym 😋 sama bym się z Toba piwa napiła 😁 swoja babka z Ciebie!
Beti wszystko będzie pięknie jestem tego pewna ❤❤ a sie franca zdziwi 😁
Szczęściaro super wieści z wizyty 🥳
Nikodemko, nawet nie wiem co moglabym Ci poradzić... nigdy takiego bólu i problemu nie miałam. Z reguły u wszystkich czopki rozwiązywały problem. A drugiej strony jesteś w szpitalu, mogli by usg jamy brzusznej zrobić i sprawdzić co sie dzieje....Nona, Szczęściara, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Meggs - no wlasnie. Powinnam miec konsultacje z gastrologiem albo usg jamy brzusznej, a ciagle tylko slysze o miesniaku. Wku*wia mnie to. Przy staraniach tez kazdy zwalal wine na miesniaka, a okazalo sie, ze to polip.
A co jesli teraz przeocza cos powaznego? Modle sie, zeby do jutra ten bol minal, ale juz zaczynam tracic nadzieje -
Magda, w środę za tydzień planuję testować
talku, Domi_tur, Biegającą-mama, Pestkaa, Magda - mbc, Wik89, Malinowa91 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Dziewczyny, Nie wiadomo co mi jest. Leżę, boli, odstawili mi no spe i paracetamol, wszystkie badania prawidłowe. Ehhh
załamana jestem... coś przeciwzapalnego na drogi moczowe mi włączył dzisiaj i zlecił konsultacje z chirurgiem. Powiedział profesor szczerze że nie wie skąd ten ból. A nie chce mnie wypuszczać bez diagnozy a co gorsza z bólem na który nic nie działa.
Leżę, ryczę, jestem kłębkiem nerwów, jestem załamana.
Jak bolało tak boli
Crp 7 to chyba lekko podwyższone.
Czekam na wynik posiewu moczu -
Nikodemka wrote:Meggs - no wlasnie. Powinnam miec konsultacje z gastrologiem albo usg jamy brzusznej, a ciagle tylko slysze o miesniaku. Wku*wia mnie to. Przy staraniach tez kazdy zwalal wine na miesniaka, a okazalo sie, ze to polip.
A co jesli teraz przeocza cos powaznego? Modle sie, zeby do jutra ten bol minal, ale juz zaczynam tracic nadzieje
Nikodemko, upomnij sie o USG jamy brzusznej. Ja wczoraj trochę wymusiłam i dzisiaj zrobili.
Współczuję, bo mnie też boli a przyczyny nie znają.
Ja się wypróżnianiam prawidłowo. Idę zaraz jeszcze po kawę z mlekiem żeby można porządnej oczyścić jelita bo już nie mam sama pomysłuWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2019, 10:49
-
Nikodemko, masz jedyne wyjście żeby skierowali cię na USG, zacznij jęczeć z bólu, zadzwoń guziczkiem i pokazuj na okolice ponad pępka. Nie widzę innej opcji.
Pewnie udrożnienie "od dołu" nic nie daje, bo problem jest w jelicie cienkim. Trzeba by ruszyć "od góry", jakiś pewnie syrop. Nawet jest dla niemowlaków, więc na pewno kobiety w ciąży też mogą.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero