Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Sunshine kciuki!
1 dzień miesiąca to piękna data na poród;)
Mnie rozkłada coraz mocniej przeziębienie, pół nocy umierałam bo mnie tak spanie łamało i katar leciał przy karmieniu, ja bałam się smarkać żeby jej nie obudzić;p boję się żeby Laury nie zarazic ;(Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Biegającą-mama wrote:Beti , tak jeśli zwiększamy ilość błonnika plus siemię lniane to trzeba duuuuzo pic , inaczej jelita jeszcze bardziej się zakorkują.... działanie błonnika na tym polega ze chłonie duże ilości wody pęcznieje i powoduje szybsze przesuwanie się mas kalowych , tym bardziej ze już jest problem...
-
Dziewczyny poproszę o jakaś MOC ...SIŁE kosmiczną od WAS
Zaraz jade na wizyte.
Mam poprostu paraliż
Siedze i cwicze oddechy tylko to mi pomaga
W tej poczekalni to pomyslą ,ze jakas nienormalna hahNona, Lami, coma, madziorek86, Edyśkaa82, Pestkaa, alex0806, Wik89, tęczova, Szczęściara, Kasztanek, sunshine03, talku, Meggs, Domi_tur, Biegającą-mama, blair., przedszkolanka:), Malinowa91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A bardzo dobrze, że Cię paraliżuje 😁 Teraz kochana 8 miesięcy w ciągu których nie dasz rady nad wszystkim mieć kontroli, nie mówiąc o tym, co zacznie się dziać w czerwcu 😁 Każdą z nas paraliżuje przed każdym USG, zawsze jest gula w gardle, więc cóż... Ciąża to po prostu nie do końca normalny czas 😁
😘Beti82, coma, Magda - mbc, Malinowa91 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Nona wrote:Beti, kamon, zazdro ze w ogóle jedziesz i będziesz oglądać pęcherzyk.
Stary z radosci pewnie 4 browary wydoi dzis, mówię Ci!
Nawet zapytalam a ten ,ze w tygodniu nie pije hahahah
Mowie chyba w poniedziałki tylko hahahahWik89, Nona, Biegającą-mama, Malinowa91 lubią tę wiadomość
-
Ja się podpisuję rękami i stopami pod tym co pisze Lami
Z miesiąca na miesiąc przybywa parametrów od których można dostać pierdolca, analizować je i się zamartwiać. Na początku wielkość pęcherzyka, a potem nagle dostajesz szału czy CRL rośnie prawidłowo, czy ta akcja serca prawidłowa, na prenatalnych Ci wyjeżdżają z NT, a potem to już szkoda gadać
Ja sama nie znam tych skrótów już
Ale czuję Beti, że ty się będziesz doktoryzować nad nimi i w czerwcu jak już urodzisz małą lokatą Beti to wydasz książkę "Pregnancy for dummies - jak prowadzić ciąże samemu"alex0806, Beti82, madziorek86, Słoneczko123 lubią tę wiadomość
-
Ja tylko króciutko zpraportuje, że nie rodzę, jestem od wczoraj w szpitalu. Jestem chora, mam kaszel, smarki i nie śpię od kilku dni. Więc samopoczucie kiepskie, ale staram się myśleć pozytywnie. Na oddziale jestem jedyna do porodu naturalnego. Wszyscy są tu dla mnie turbo mili, trochę to dziwne :p
Mam dwie kompanki w sali, które nie są jeszcze matkami, a już osiągają level teściowych! Tak gderaja że aż uszy więdną 🙉
Jurek wyłaź!coma, tere-fere, Wik89, Lami, Magda - mbc, tęczova, Słoneczko123, Biegającą-mama, blair., Malinowa91 lubią tę wiadomość