Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Prośba a kolejny ratunek 🙏 Jakie mleko sztuczne polecacie dla malucha? W szpitalu mieli NAN Optipro Plus i wchodziło jak marzenie. Macie jakieś zdanie, opinie, polecenie?
My zaliczany klęskę w karmieniu. Dużo by pisać, jak się poddzwigne to opiszę co i jak. -
Z Julka najlepsze bylo u nas hipp bio combiotik.
Teraz nie kupowalam. Zobacze jak bedzie.
Ja wstalam i sie ogarniam. Ja mam chyba te tokofobie. Ale u mnie glownie strach przed szpitalem i strach ze cos sie stanie.
Zazdroszcze tym ktore umia przez to przejsc bez szwanku na psychice.przedszkolanka:), talku lubią tę wiadomość
-
Pestka ja nic nie poradzę bo nigdy nie kupowałam , ale łącze się w bólu 😞 Bo tez mam wrażenie ze poniosłam klęske Apropo karmienia i mam przez to jakiegoś dola/ kryzys . Ja od piątku na laktatorze, mleka spokojnie wystarcza , a Hanka jest bardzo spokojna, śpi idealnie w nocy , jej jedyny płacz jestem w chwili próby przystawienia do piersi, wtedy jest złość robi się czerwona, mocno się szarpie, codziennie robię te próby i za każdym razem to samo 😭 Czuje ze zgubiłam ta bliskość ... nie wiem co się stało, w szpitalu przez 2 tyg jadła moje mleko z butelki , powrót do domu i tylko cyc przez 2 tyg No i teraz nie chce ?
-
Pestko i żeby nie było, ja uważam ze lepeij dawać mm niż się zamęczać, ale u mnie chyba jest jakas psychiczna presja ze strony partnera, rodziny, cały czas w głowie mysle ciekawe jak to teściowa skomentuje - a na pewno będzie wałkować ten temat przez pol roku, bo nie ma się do czego przyczepić to każda rzecz się chwyta
-
Teczova kciuki,dawaj znać!! I wszystkiego co najlepsze!!!🎁🎁🎁🎁
Monia będzie dobrze,zleci szybkoinformuj nas na bieżąco;)
Pestko ja podawałam Babilon ale moje dzieci alergicy i skończyło się na pepti.
Dzisiaj mamy wizytę patronazowa, ciekawe czy mnie zjedzie za butle ;p
Coma a kawa?tęczova lubi tę wiadomość
-
Pestko u Nas też było Nan optima plus.. Jak najbardziej na plus żadnych kolek problemów z kupką. Dziecko szczęśliwe.. A Ty się nie przejmuj że się nie udało. Po prostu niektóre dzieci nie złapią cycowania.. Dużo sił Wam życzę na najbliższy czas.. Wrócicie do domku wszystko ułoży się.
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Kochane, nie będę Was dłużej trzymać w niepewności
biało jak cholera... odechciewa się wszystkiego
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Eh przykro mi kochana 😔 I wiem, ze w takich chwilach odechciewa sie wszystkiego
kurcze, niesprawiedliwe to wszystko:/
Mimo to wiem też, ze nie mozesz sie poddac, tak jak i ja, musimy znalezc sile zeby jeszcze powalczyc. Masz trzy proby iui i dopiero pierwszą za sobą, odpocznij i wroc ze zdwojoną siłą😘Malamia lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Tęczowa jest mi niesamowicie przykro 😔 mam nadzieję mimo wszystko ze to po prostu za wcześnie i te kreseczki się pojawią....
Wiem , że teraz pewnie mało co Ci sprawi radość, ale mimo wszystko życzę Ci by dzisiejszy dzień był pięknym dniem i by w dalszej perspektywie spełniły się Twoje wszystkie marzenia i byś po prostu była szczęśliwa ❤tęczova lubi tę wiadomość
-
Coma spróbuj kfc mnie zawsze po czyści Haha
Tęczowa wszystkiego najlepszego to znaj żebyś się wybawiła na ostatnich wakacjach sama z mężem na maksa seks, jedzonko, drinki a później przyjdzie dzidziuśżyczę Wam tego z całego serduszka
Monia mocno trzymam za Ciebie kciuki i oby ogarnąl Cię porodowy spokój może jak już będziesz miała plan będzie lepiej, najgorsza niewiadomaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2019, 07:39
tęczova lubi tę wiadomość
-
Pestkaa wrote:Prośba a kolejny ratunek 🙏 Jakie mleko sztuczne polecacie dla malucha? W szpitalu mieli NAN Optipro Plus i wchodziło jak marzenie. Macie jakieś zdanie, opinie, polecenie?
My zaliczany klęskę w karmieniu. Dużo by pisać, jak się poddzwigne to opiszę co i jak.Brzuszkowych problemów brak
Butelki mam difrax’a.
I apeluje kolejny raz do najmłodszych mam - nie róbcie sobie bani w głowie błagam. Jesteście najlepszymi mamami i na koniec dnia to NAPRAWDĘ NIE MA ZNACZENIA jak i czym karmicie. ❤️❤️❤️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2019, 07:48
Szczęściara, PierwiastkaZuza lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021