X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Fioletowa strona mocy
Odpowiedz

Fioletowa strona mocy

Oceń ten wątek:
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 9 października 2019, 03:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tęczova spełnienia najskrytszych marzeń A w szczególności tych pięknych 2 krech zaraz! Nawet Laura właśnie przy karmieniu pokazuje znak zwuyciestwa czyli 2 paluszki ;) <3

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Pestkaa Autorytet

Wysłany: 9 października 2019, 04:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prośba a kolejny ratunek 🙏 Jakie mleko sztuczne polecacie dla malucha? W szpitalu mieli NAN Optipro Plus i wchodziło jak marzenie. Macie jakieś zdanie, opinie, polecenie?

My zaliczany klęskę w karmieniu. Dużo by pisać, jak się poddzwigne to opiszę co i jak.

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 9 października 2019, 05:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z Julka najlepsze bylo u nas hipp bio combiotik.
    Teraz nie kupowalam. Zobacze jak bedzie.

Ja wstalam i sie ogarniam. Ja mam chyba te tokofobie. Ale u mnie glownie strach przed szpitalem i strach ze cos sie stanie.
    Zazdroszcze tym ktore umia przez to przejsc bez szwanku na psychice.

przedszkolanka:), talku lubią tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Ani0nka Autorytet

Wysłany: 9 października 2019, 06:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teczova kciuki!!!!! ❤️

tęczova lubi tę wiadomość

Aleksander ur.17.10.2019 ❤️
    Nadia ur. 1.06.2023 🩷
    age.png

Sierpień 22 Ciąża biochemiczna 💔
    25.01.22 Poronienie zatrzymane 6w6d💔Nikodem👼poronienie farmakologiczne
  • coma Autorytet

Wysłany: 9 października 2019, 06:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tęczova, tez trzymam kciuki 💪💪

Odkąd dostałam nakaz leżenia w tej ciąży (sobota) nie mogę się załatwić 😭😭😭 syropek, czopki, maślanka, śliwki, nic nie pomaga. Niedługo wybuchnę 🤮

uIHap1.png
  • Biegającą-mama Autorytet

Wysłany: 9 października 2019, 06:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tęczova wszystkiego najlepszego z okazji urodzin 🍕🍕🍕🍾🍸🍹 No i zaciskam kciuki! Mam nadzieje ze dziś jest twój dzień !

Wysłany: 9 października 2019, 06:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pestka ja nic nie poradzę bo nigdy nie kupowałam , ale łącze się w bólu 😞 Bo tez mam wrażenie ze poniosłam klęske Apropo karmienia i mam przez to jakiegoś dola/ kryzys . Ja od piątku na laktatorze, mleka spokojnie wystarcza , a Hanka jest bardzo spokojna, śpi idealnie w nocy , jej jedyny płacz jestem w chwili próby przystawienia do piersi, wtedy jest złość robi się czerwona, mocno się szarpie, codziennie robię te próby i za każdym razem to samo 😭 Czuje ze zgubiłam ta bliskość ... nie wiem co się stało, w szpitalu przez 2 tyg jadła moje mleko z butelki , powrót do domu i tylko cyc przez 2 tyg No i teraz nie chce ?

Wysłany: 9 października 2019, 06:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pestko i żeby nie było, ja uważam ze lepeij dawać mm niż się zamęczać, ale u mnie chyba jest jakas psychiczna presja ze strony partnera, rodziny, cały czas w głowie mysle ciekawe jak to teściowa skomentuje - a na pewno będzie wałkować ten temat przez pol roku, bo nie ma się do czego przyczepić to każda rzecz się chwyta

• Szczęściara Autorytet

Wysłany: 9 października 2019, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tęczova wszystkiego najlepszego. Spełnienia marzeń w szczególności tego jednego 🎂🥂🎈💐😘😘
    Trzymam kciuki🤞🤞

h84fi09kghskel2o.png
    wniddf9h0baw4if8.png
    11.2015 pjp(*)
    Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 )
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 9 października 2019, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teczova kciuki,dawaj znać!! I wszystkiego co najlepsze!!!🎁🎁🎁🎁

Monia będzie dobrze,zleci szybko ;) informuj nas na bieżąco;)

Pestko ja podawałam Babilon ale moje dzieci alergicy i skończyło się na pepti.

Dzisiaj mamy wizytę patronazowa, ciekawe czy mnie zjedzie za butle ;p

Coma a kawa?

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Szczęściara Autorytet

Wysłany: 9 października 2019, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pestko u Nas też było Nan optima plus.. Jak najbardziej na plus żadnych kolek problemów z kupką. Dziecko szczęśliwe.. A Ty się nie przejmuj że się nie udało. Po prostu niektóre dzieci nie złapią cycowania.. Dużo sił Wam życzę na najbliższy czas.. Wrócicie do domku wszystko ułoży się.

h84fi09kghskel2o.png
    wniddf9h0baw4if8.png
    11.2015 pjp(*)
  • tęczova Autorytet

Wysłany: 9 października 2019, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane, nie będę Was dłużej trzymać w niepewności :( biało jak cholera... odechciewa się wszystkiego :(

“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
  • talku Autorytet

Wysłany: 9 października 2019, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tęczova, przesyłam Ci dużo ciepłych myśli 😘 kochana, może jeszcze nie wszystko stracone. Mi pierwsze dwa testy też nie wyszły. Może zrób betę będziesz miała pewności. Który to dokładnie dpo?

relgi09kukfprg92.png
  • Wik89 Autorytet

Wysłany: 9 października 2019, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh przykro mi kochana 😔 I wiem, ze w takich chwilach odechciewa sie wszystkiego :( kurcze, niesprawiedliwe to wszystko:/
    Mimo to wiem też, ze nie mozesz sie poddac, tak jak i ja, musimy znalezc sile zeby jeszcze powalczyc. Masz trzy proby iui i dopiero pierwszą za sobą, odpocznij i wroc ze zdwojoną siłą😘

Malamia lubi tę wiadomość

II 2020 22 cs szczęśliwy
    👶 X 2020
    XII 2022 6 cs szczęśliwy
    👧 IX 2023
  • Meggs Autorytet

Wysłany: 9 października 2019, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tęczowa jest mi niesamowicie przykro 😔 mam nadzieję mimo wszystko ze to po prostu za wcześnie i te kreseczki się pojawią....
    Wiem , że teraz pewnie mało co Ci sprawi radość, ale mimo wszystko życzę Ci by dzisiejszy dzień był pięknym dniem i by w dalszej perspektywie spełniły się Twoje wszystkie marzenia i byś po prostu była szczęśliwa ❤

Trombofilia wrodzona
    25.10.19 - Wiktorek ❤
    cEAdp1.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 9 października 2019, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coma spróbuj kfc mnie zawsze po czyści Haha

Tęczowa wszystkiego najlepszego to znaj żebyś się wybawiła na ostatnich wakacjach sama z mężem na maksa seks, jedzonko, drinki a później przyjdzie dzidziuś :) życzę Wam tego z całego serduszka

Monia mocno trzymam za Ciebie kciuki i oby ogarnąl Cię porodowy spokój może jak już będziesz miała plan będzie lepiej, najgorsza niewiadoma

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2019, 07:39

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Szczęściara Autorytet

Wysłany: 9 października 2019, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tęczova 😪😪 przytulam Ciebie mocno😙😙

h84fi09kghskel2o.png
    wniddf9h0baw4if8.png
    11.2015 pjp(*)
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 9 października 2019, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teczova :((

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Magda - mbc Autorytet

Wysłany: 9 października 2019, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pestkaa wrote:
    Prośba a kolejny ratunek 🙏 Jakie mleko sztuczne polecacie dla malucha? W szpitalu mieli NAN Optipro Plus i wchodziło jak marzenie. Macie jakieś zdanie, opinie, polecenie?

My zaliczany klęskę w karmieniu. Dużo by pisać, jak się poddzwigne to opiszę co i jak.
    Ja karmię właśnie tym :) Brzuszkowych problemów brak :)
    Butelki mam difrax’a.

I apeluje kolejny raz do najmłodszych mam - nie róbcie sobie bani w głowie błagam. Jesteście najlepszymi mamami i na koniec dnia to NAPRAWDĘ NIE MA ZNACZENIA jak i czym karmicie. ❤️❤️❤️

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2019, 07:48

Szczęściara, PierwiastkaZuza lubią tę wiadomość

💙11.06.2019
    💙 05.08.2021
  • Dośka Autorytet

Wysłany: 9 października 2019, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tęczowa bardzo mi przykro... Ale mam nadzieję, że ten test jest za wcześnie

I Kochana wszystkiego najlepszego, wspaniałego wyjazdu, samych radości, zdrówka soełnienia WSZYSTKICH marzeń!! 😘😘😘

bl9cmg7y7g2u5710.png
‹‹ 1895 1896 1897 1898 1899 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ